Gifts from the kitchen – pobiram naročila :-)
Ja Stanka…to je kar meji na kriminal 🙂 Jaz bi se na njihovem mestu kar malo bala…ker nikoli ne veš, od kod se bo vzel kakšen norec in vanje nameril pištolo 🙂 Saj človek se navadi vsega, samo odnos teh žensk do nas je pa res nemogoč.
Ko je bila ena od mojih prijateljic v prvem letniku, se je šla vpisat, z njo je bila pa njena mami. No, in ker se pač nista najbolje znašli,. sta šli pač po nekaj odgovorov na vprašanja v referat. Napaka! Še danes je njena mami popolnoma šokirana od takega odnosa, ker je je ena od tajnic obravnavala kot največjo kokoš pod soncem, se nanjo drla in jo žalila.
Na srečo sem šla danes kar takoj domov in sem si na poti en skutin zavitek in kavo privoščila, da sem se malo pomirila 🙂
Tako…naslednjič se oglasim že z izračunom 🙂
Ok, upam, da sem kolikortoliko natančno izračunala. Tole so cene za knjige (Gifts from the kitche; sončece, za tvoje še nisem…bom pa).
Torej. Računala sem 6 knjig (to je zdaj tako ali tako okvirno, če bo naročil še več, bomo pač računali drugače).
33.044,4 SIT = 6 knjig
6.608 SIT = DDV (20%)
3.000 SIT = strošek postopka (taksa) in Pošte (ta znesek lahko variira….čisto odvisno)
Se pravi: prvi znesek se deli na 6 = cena ene knjige…tadrugadva pa se seštejeta in tudi delita s 6…to so pa potem dodatni stroški
Toliko zaenkrat…če sem se kaj zmotila, bom pa še napisala, ampak upam, da je vse ok.
Kresnica, veš da so od mojega zadnjega naročila spremenili “politiko” zaračunavanja na temle amazonu.com? Nazadnje ko sem naročala je bil fiksen strošek cca 18 usd za pošiljko, zdaj pa vidim da je za pošiljko 5 usd+ 5 usd za vsako knjigo. Menim da se meni ne splača naročati v paketu z vami ker bi mi potem morala knjigo še nakako poslati iz tvojega konca na mojega, kar bi stroške še povečalo. Dodatna težava je ta, da če bi naročila vse knjige (moje tri, plus tole gifts from the kitcehn) bi prišle v treh pošiljkah (vsaj tako je meni zapisalo ob poskusnem naročilu) – to bi spet dodatno povečalo stroške naše pošte. Nima smisla. Jaz si bom svoje knjige kar sama naročila, bom čisto na istem :-((. Res nisem vedela da so takole podražili pošiljanje (saj je bilo vprašanje časa, je bilo prelepo da bi bilo res ;-)) ). Hvala za tvojo pripravljenost vseeno.
Deževen pozdravček.
Kresnica,
samo v vednost ti pošiljam tole sporočilo, da imam nov mail, da me ne boš črtala: pikapoka@butn.net
Imaš pa tudi GSM številko.
Lep pozdravček in komaj čakam tole knjigo.
Petica
Hm…torej se lahko zmenimo, da jo zares naročimo.
Mene samo zanima, kako je s plačilom. Ali imate vsi možnost, da mi denar nakažete na račun (kot sonce rumeno, ki mi bo nakazala prek klika). To bi bilo še najlažje, da se ne bi potem lovili stemd enarjem ipd.
Če ima kdo še kakšen predlog pa kar na dan z njim 🙂
P.s. Tole sem predlagala zato, ker gre kar za precej denarja in moram jaz najprej malo napolnit moj račun, da bom potem lahko normalno mnaročala, oz., da ne bo kakšnih zoprnih negativnih obresti
Hej, si spregledala moj post da ostopam od naročila a ne? Kaj maila tudi nisi dobila??? Tale email.si ga pa tud svira zadnje čase.
Odkar sem nazadnje naročala so precej podražili zadevo, prej je bilo 18 usd ne glede na to, koliko knjig si naročil. Meni osebno se pod temi pogoji ne splača, saj ker bi imela potem še stroške s pošiljanjem po sloveniji, tako da je vseeno če si sama naročim (skupni stroški na amazonu so tako samo 6 usd, vse ostalo gre pa na knjigo). Ma so res zasolili ;-). Razmišljam da bi kar pri vale-novakih povprašala vsaj za tisto dražjo knjigo, po moje bo čisto vseeno če jo pri njih naročim, vkolikor jo lahko zrihtajo.
Kresnička hvala vseeno, se ti opravičujem za sitnosti z moje strani.
Ma res, Kresnička. Jaz ti bom samo rekla, hvala ti za vso dobro voljo, ki si jo pokazala. Imam pa namen vprašati v knjigarni v konzorciju, če jo lahko naročijo. Mami so enkrat tako naročili eno knjigo in je prišla precej cenejša, kot od njene kolegice, ki jo je naročila preko Amazona. Če bom kaj pametnega izvedela, bom sporočila.
Forum je zaprt za komentiranje.