Geni elektrika
sem ostala pri Elektro, mesečno plaćujem 30 €/ 3 članska družina, posebej gospodinjski plin , to je kuhanje
17 €, centralna 50 m2 za prejšnji mesec 38.00 € . Sem podpisala neko pogodbo o ugodnostih zvestih strank,
imam ravno pripravljeno novo podpisano pogodbo – elektro in plin, da se ne draži..Sem zadovoljna,
ne grem nikamor. Sem dala enkrat preračunat zvezi potrošnokov, no, pa ni nobene razlike.
Pri meni. Mogoče je kdo bolj zadovoljen
Tukaj imas primerjalnik cen med vsemi ponudniki in si izracunaj na podlagi zadnje poloznice.
http://primerjalnik.agen-rs.si/index.php?/kalkulatorelektrika/kalkulator/action/PreveriRacun/
Mi smo sli na geni ze pred nekaj leti in ze takrat se je pri hisi poznala 4 evre manj na poloznico. Pri stanovanju pa 2 evra.
Glede na to da je menjava dobavitelja brezplacna in od tebe zahteva samo to da izpolnis par papirjev, se mi zdi kar smiselno.
Petrol je v mojem primeru drazji.
ECE tudi.
Gen-i ni toliko ugodnejša. Njihov problem je, da ful silijo s temi e-računi. Telekom pa ima samo v akcijiski ponudbi poceni elektriko, kar bo hitro mimo. Pa na telekomu se tudi moraš vezati za 2 leti. Energija plus je meni zaenkrat najboljša, ker imaš do konca 2017 navzgor omejeno ceno elektrike, navzdol pa se itak spreminja redno.
Trenutno ima najcenejso ponudbo elektrike Bing Bang, pa se bo za 100€ dobis
Drugace je Geni med cenejsimi s svojimi stalnimi cenami elektrike, ce imas pa kaksno akcijsko ceno, je pa bistveno cenejsi od ostalih ponudnikov. Prav tako so seveda pri ostalih v akcijah precej nizje cene, tako kot recimo zdaj RWE preko Big Banga.
Mislim, da se da za vsakega ponudnika posebej zračunat oziroma preverit, kateri je najbolj ugoden.
Jaz sem šla pred dobrim letom z Elektro Lj na GEN-i, prej računi 45 – 50 evrov, zdaj mesečno par evrov manj. Cele raziskave trga za prišparat par evrov na mesec se mi pa ne bi dalo delat.
Itak so več kot pol zneska na položnici raznorazni prispevki in DDV, ki so pri vseh enaki.
Nekaterim se prej-potem dosti pozna, nekaterim pa ne. Če si prej plačeval 30€ za elektriko, tukaj neboš kaj dosti manj. Če pa si prej dajal vsak mesec 150€ za elektriko pa sedaj lahko plačuješ tudi pol manj. Pač kao popust na količino. Nekateri pa sedaj plačujejo celo več kot prej. Sosed je prej plačeval okrog 100€, sedaj pa okrog 70€. Mi smo prej čez poletje plačevali po 80-90€, sedaj pa okrog 60-70€. Skratka cca 20€ manj kot prej. Bomo videli kako bo, ko bo res mraz.
Forum je zaprt za komentiranje.