Generacije, ki smo mlajše od 30 let, in rak
Poznam ali sem poznala več ljudi, ki so pred abrahamom dobili raka
Posledica življenjskega sloga, vse manjše kakovosti živil in umetnega okoli nas.
Če je bilo še pred 50 leti 20 različnih oblik raka, jih je sedaj že 70.
Medicina napreduje, a izgublja bitko z naprednostjo sojev, ki rak povzročajo.
Kolikor moreš si pomagaj sam, predvsem pa živi življenje, toliko kolikor ga imaš na voljo.
Vedno več otrok ima raka. Morda bi bilo resnično najbolje, da bi Grahama postavili za predsednika ZDA in bi prišlo do jedrske vojne.https://swentr.site/news/573020-graham-russian-fighter-jets/
Strupeno, 16.03.2023 ob 09:06
Cepiva, kaj šele pride…..
Verjetno odrešenje. V ZDA se že rešuje, ker je Regan razveljavil odgovornost proizvajalcev cepiv. Zakaj bi delali varne izdelke, če nismo odgovorni za posledice?
Morda bodo pa le postavili Grahama, da vse odreši…
https://swentr.site/news/573020-graham-russian-fighter-jets/
Nuklearna vojna in konec življenja na tem planetu. To bi veliko bolje pojasnilo piramide, ki so po vsem planetu in ne samo v Egiptu.
nič od tega ni res
preživetje pri obolelosti za rakom se izboljšuje, vendar zaradi vedno boljše diagnostike in vedno več presejalnih testov pač ugotovimo vedno več rakastih obolenj.
zaradi vedno daljše življenjske dobe je tudi vedno več rakastih obolenj, ker starejši kot smo, bolj smo podvrženi obolevnosti za rakom.
Spodbudno je tudi, da se umrljivost zaradi raka (če ne upoštevamo staranja) manjša, predvsem od sredine devetdesetih let, kar kaže na večjo uspešnost zdravljenja (Slika 4)
včasih so nekomu, ki je umrl pri 79 letih napisali, da je umrl zaradi starosti, zdaj pač napišejo kot vzrok smrti rak, če je zbolel za rakom.
kakšnih 70 vrst raka? več jih je.
Med vsemi, ki so leta 2019 zboleli za rakom, pa je bilo 64 % starejših od 65 let
Zato pa živi vsak dan kot da je zadnji. A misliš da bo kdo ostal večno tukaj.. Ne ne.. Zemlja je samo prehod v nekaj višjega.
Poznam pa osebo ki se prehranjuje zdravo. Pazi kaj vnaša v sebe in se veliko giblje. Starost 40 let-diagnoza rak.
Me dtem pa moja babica
90 let – povišan krvni pritisk, obrabljeni sklepi, leno črevesje zaradi premalo gibanja.
Bere brez očal, kuha sama,skrbi za položnice in da je hladilnik vedno poln.
Skratka če gremo po njenih stopinjah ki jih je ona prehodila bi vas večina umrla zaradi izgorelosti od dela in ne od bolezni. Ker ona je delala pri kmetih od jutra do večera ter se doma in to vsak dan.
Zato ao ne jamrajte in začnite delat
Kdor umre pred 40.letom res nima sreče.
Obićajno gre za nesreče ali rak.
Potem od 40.do 60.leta kosi rak. V tem obdobju je zelo pogost.
Če imaš srečo in prideš do 60.leta, te čakajo bolezni notranjih organov.
Od 60.do 80.leta je največ smrti zaradi odpovedi/bolezni kakšnega organa.
Seveda se še vedno pojavlja rak, a ne več na prvem mestu.
Kdor dočaka 80let ima pravzaprav srečo.
Te pa ujame demenca starostna obnemoglost. Veliko jih je tudi s popuščanjem srca.
Seveda so vmes tudi druge bolezni. Umre se zaradi kapi, infekcij, itd.
Ampak nabolj poenostavljen in najpogostejši scenarij je zgoraj opisan.
Če bi vsak človek delova iz ljubezni do sebe in nato iz ljubezni do drugega, bi bil svet veliko lepši prostor ❤️?
Mogoče vam je naslednji link v navdih in pomoč :
https://www.bruno-groening.org/sl
Vse dobro vam želim ????
Martina
Rawisthelaw, 16.03.2023 ob 09:00
Posledica življenjskega sloga, vse manjše kakovosti živil in umetnega okoli nas.
Če je bilo še pred 50 leti 20 različnih oblik raka, jih je sedaj že 70.
Medicina napreduje, a izgublja bitko z naprednostjo sojev, ki rak povzročajo.
Kolikor moreš si pomagaj sam, predvsem pa živi življenje, toliko kolikor ga imaš na voljo.
Raka je veliko več vrst kot 70… samo na ščitnici so bile 4 vrste pred 23 leti ko sem ga jaz imela, k sreči takega, da sem sedaj še enkrat toliko stara. Stres nas ubija in nepovezanost z naravo, pehanje za denarjem za golo preživetje, nekatere zaradi pohlepa…
Stres nas ubija in nepovezanost z naravo, pehanje za denarjem za golo preživetje, nekatere zaradi pohlepa…
Ubija nas tudi, mogoče še najbolj, odvisnost od spleta.
Namreč, tistih 5 ur, ki jih povprečen EU državljan pokuri DNEVNO na spletu, mu požre še tisto malo časa, ki so ga imeli ljudje 1960, 1970, 1980 dnevno pet ur več .
Ko bi tistih 5 ur porabili pametneje, ne se pa le prepirali, kdo ima daljšega in bolj debelega, bi, najmanj kar bi bilo, recimo vsaj uro porabili za rekreacijo…
Da se to pri zdravju ne bi poznalo?
Forum je zaprt za komentiranje.