geliranje nohtov
Lubica draga, a ti bi kar sama? Ko gledam nohte samoučnih mojstric, mi kar slabo postane. Jaz sem se za to ornk šolala 3 mesece. Sedaj, po enem letu, lahko rečem, da obvladam. Narediti dober noht z gelom je daleč od napacam in posušim. Ja, večina ima res take. Moja šefica pravi takole: več nas bo delalo dobro, manj bo dela za tiste, ki delajo slabo.Geli, ki jih omenjaš so slabi. Profesionalne gele lahko kupiš le, če si opravila izobraževanje, lahko pa tudi preko ebaya. Hitro na kak kvaliteten tečaj, potem pa se loti dela. Brez muje…
…tudi meni že dalj časa neka punca dela nohte z LCN in sem zeloooo zadovoljna, ker so zares lepi in tudi kvalitetni, vsaj na mojih rokah so obstojni, čeprav delam prav vse….ni mehurčkov, odstopanj, loma…krasni nohti, ki jih vsak pohvali….rada pa bi se tega lotila sama, ker rada ustvarjam. *Uluru me pa zanima, kaj je zate kvalitetno izobraževanje, ker marsikatero to ni.
Pa še dobro nameren nasvet: raje izbiraj besede in ne bodi žaljiva z raznimi “ljubica draga”
uluru!!!
mislm da mal pretravaš in si mal preveč samoušečna…
marsikdo uprablja gele od snc-ja in se ne pritožuje.
pa tud profesionalne gele lahk kupiš brez da narediš tečaj, sam več morašplačat.
marsikdo si tud sam dela lepe nohte in jih dela drugim,oprosti ampak tudi ti prvič nisi znala vse, ampak vaja dela mojstra!!!
človeku lahko tud lepše razložiš stvar, sam na net poglej kako ti piše o stresni točki in c liniji!!!
Zivjo.
Prodajam samo enkrat rabljeni set za geliranje nohtov.
Ce je katera zainteresirana naj pise na: pikica1610@gmail.com
Pa da pripomnem se nekaj k vasemu pogovoru.
Nohte sem si delala dve leti sama doma. Bila sem totalni samouk in so kljub temu bili nohti enkratni. Delala sem z cosi nails geli ter z snc geli in sem z obojnimi zelo zadovoljna.
Ko sem izdelovala nohte tudi drugim sem nepričakovano dobila ponudbo za službo v salonu, kjer so mi plačali tudi tečaj, saj brez tečaja ne smeš izdelovati nohtov. Tečaj sem opravila in moram reči da se tečaja ne splača opraviti če mislite izdelovati nohte samo zase. Izvedela nisem nič novega..saj sta me youtube in moja domača praksa naučila vse kar je bilo potrebno vedeti.
Tako da punce, za svojo dušo in za svoj žep se splača nohte izdelovati doma. Malce potrplenja in časa pa boste prave profesionalke. 😉
berem forume od geliranih nohtov in prav slabo se počutim..zakaj?
tudi sama sem samouka in sem si kupila komplet SNC gelov..ene parim sem jih nardila in vsem so po kratkem času odpadli oz. se začeli luščiti.. govorila sem z nekaj manikerkami in vse so pritrdile da delam prav.. najprej spilim,primer,haftgel, debela plast roza gela, spilim in nato gel za lesk..
vse govorijo da so snc geli dobri in obstojni, pri meni pa se ne obnesejo in sem kot prvo pomislila na moje izdelovanje,vendar s tem ni nič narobe..druga misel je bila na kvaliteto, zato bi si kupila magnetic gele ali trosani ki jih prodaja klevi..
ima katera kakšne izkušnje? 🙂
1. LCN geli so zelo dobri 🙂
2. Odvisno je od ženske do ženske, kakšne nohte ima itd..naprimen vsi hvalijo magnetic gele, meni pa po 10 dnevih nohti narejeni z magnetic geli ODPADEJO, ker mi ne pašejo na moj naraven noht..
3. moje mnenje je da so geli, ki jih uporabljajo v Manikiri (otočki v večjih prodajnih centrih) se pravi ASTRA NAILS, najboljši..držali so mi nohti po 10-12 tednov, ne da bi kakšen odpadel ali pa se odkrušil in kaj podobno.
4. tudi jaz sem se SAMA naučila izdelovati gelirane nohte, pa vam povem da delam super nohte, ker me je pohvalila tudi Nika iz manikire, ki pa nohte dela že okoli 15 let 🙂
Nevem zakaj nekatere trdite da geliranje nohtov doma ni vredu, ker ne izgleda. Čisto odvisno je od tega kako si zavzet za delo in kako natančen si. In od tega je tudi odvisno kakšen je rezultat ne glede na to če si učen za to ali ne. Moja prijateljica je začela gelirati nohte doma, pa se prej ni ukvarjala s tem. Nohti so prekrasno, res pa je, da moraš imeti roko za to, in če se podaš v to morasš kar nekaj tudi prispevati.
Naučim vas izdelati gelirane nohte, različne poslikave in svetujem glede nakupa materjala. Vse to pri vas doma.
CENA: na en model 50€- če model pripeljete sami oz. 65€- če ga pripeljem jaz. Plus stroški bencina.
Za ostale informacije pišite na mojstrovalka@gmail.com
hojla tam!
Tudi jaz delam svoje nohte že kar nekaj časa in ja je res nimam nobene kozmetične šole tečaja…
ampak tudi poceni geli so lahko zelo kvalitetni če ne že boljši.
Priporočam stranico nded.com iz nemčije imajo veliko pilic, lučko uv samo za 20 evrov (druge so po 40) in zelo zelo kvalitetne enofazne gele,builder gele in tako dalje.
Če se ti ne lupijo,lomijo si že boljša kot večinoma začetnikov:
Kar tako naprej in boš odlična 🙂
Jaz pa bi rada na en res dober tečaj. Iz izkušen (svojih in drugih) vem, da so z nohti lahko velike težave in si lahko naredimo veliko škodo. No, moje mnenje. Skratka rada bi info kdo dela res profesionalne tečaje? V pomožnosti v Mariboru oz bližini Ptuja. Nohte bi delala za druge, da nekaj zaslužim. Malo prakse imam ampak ne profesionalne. Zanima me tudi, če je možno, da izdelavo opravljam v rokavicah (kvalitetno), kajti sama imam močno alergijo na vse možne gele. Pred leti je bilo vse ok, nato sem dobila en antibiotik, ker sem se pičila pod noht, ki se je zelo zagnojil. Ta antibiotik mi je porušil nekaj, ne vem kaj, ampak morala sem ga nehat jemati, nohti so mi odstopili, skratka od takrat imam take alergije, da mi prsti takoj otečejo, drevenijo, vse v mehurjih, ko sem si na brzino z zobmi spravljala dol, mi je otekel jezik, mehurji na jeziku, popokane ustnice…. ne morte verjet. Sem pa slišala za eno, da ima tudi alergije in dela vse v rokavicah pa je vse ok. Kaj menite, tiste izkušene z veliko prakse? Se naj spustim v to ali ne? Drugače mi te zadeve gredo dobro od rok, zaposlena sem za skrajšan delovni čas in bi čez čas morda odprla popoldansko dejavnost. Prosim za info kam, na koga res profi se naj obrnem, da izvem vse potrebno? Tisti enodnevni tečaji me ne zanimajo, pramalo informacij- no za mene. Hvala in lep, čaroben december vam želim.
Nečakinja je delala tečaj v Studio Maya v Ljubljani. Individualen tečaj izveden v več korakih. Zelo profesionalno, v nulo izvedeno. Nečakinja dela že leto in pol in, če naleti na kakšno težavo ni nikoli problema z nasveti in konkretno pomočjo. Imajo tudi stalna izobraževanj. Dela absolutno v rokavicah, saj so jo tako naučili na tečaju. Zelo priporočam.
A to je še moderno? Verjetno ste to mlajše, ki jih imate?
Jaz imam rada naravne. 🙂 Bi se naveličala nohtov, ki bi dva tedna enako zgledali, jih lakiram na 5-7 dni, z laki Essie ali Opi in mi res lepo zdržijo. Se mi zdi, da navadni lahko manj pokvarijo noht in lepše zgledajo. No tudi umetnih, narisanih obrvi ne maram. Od umetnega, bi imela samo joške. 🙂
Sem pa mislila res, da se jih več ne dela.
Ti pa verjetno živiš na luni.
To je danes cel posel. Imajo jih vse, stare in mlade. Važno je, da ti jih dela nekdo, ki obvlada. Lahko zgledajo čisto naravni, saj je mimo čas tistih debelih nohtov. Večina žensk iz moje okolice si fela nohte na 3 tedne. In to že leta, tudi desetletje. Kar precej se jih odloča za umetne zato, ker imajo svoje nohte slabe.
Tebi avtorica pa nasvet, da pojdi na dober tečaj.
Jaz že leta kupujem v Magneticu in sem zadovoljna z res čisto vsemi izdelki. Vedno so mi pripravljeni pomagati, če imam težavo včasih jim težim izven delovnega časa na fb chatu in zmeri mi odgovorijo nč niso slabe volje al pa da bi jim blo kej težko razložit. Tut tečaj sem pri njih naredila in res sm dobila čist vse informacije, ki sem jih rabla za dobr začetek. Fajn je vedt, da maš podporo tm k kupuješ. Da če ti kaj ne gre, ti lahko pomagajo. Zlo je pomembno, da znaš pravilno spilit noht, pripravit, nanest gel,…. lahko delaš z najbolj kvalitetnem gelom pa če ne znaš spilt nohtov pa ga nanest pravilno potem ti nič ne pomaga.
Forum je zaprt za komentiranje.