Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style gelirani nohti

gelirani nohti

Mene tudi zanima, če je kdo bil na tečajo k Nini Ilovar – Nillandia?

Moja hči je poleg študija opravila še tečaj pri eni dugi Nini. Profesionalno v nulo. Prijazni, vedno na voljo… skratka hči je zadovoljna in zdaj dela preko študenta. Če te zanima…

Pozdravljena,

jaz uporabljam SpaMatch aplikacijo in se preko nje naročujem za geliranje nohtov.
Odlične ponudbe, še bolj odlični ponudniki.. Še nikoli nisem ceneje dobila željenih storitev, zato toplo priporočam, saj je aplikacija brezplačna..
(Notri imate tudi masaže, frizerje, depilacijo,..)

Veselo uporabo in uspešen teden vam želim punce!

Hay!
Sama sem hodila na gelirane nohtke v Estrada studio v Domžale, nato pa se salon preselil na Topniško 35 v Ljubljano. Nohtna stilistka Barbara in ostala dekleta izdelujejo res kvalitetne nohtke, ki so tanki in imajo naraven videz. Zaradi dela uporabljam lateks rokavice in nohtki nikoli niso bili poškodovani ali lomljivi. Vsekakor pa predlagam, da ob obisku poveste kakšno delo opravljate, da boste imele res lepe nohte naslednjih 4-5 tednov oz. do naslednjega obiska.
Estrada Studio priporočam res vsem, saj je tudi cenovno ugodno i.s. 32 EUR oz. če so narejene poslikave je cena nekoliko višja.
Lep dan,
Polona

Jaz sem si prve nohte naredila v Estrada studiju. Ker sem bila takrat studentka sem zacela iskati cenejse resitve in sla k dvema na dom. Polom. Pri prvi sem dobila opekline druga pa more nikakor ni mogla dosti dobro zabetonirat desnega kazalca da mi ne bi odpadel. Pa sem se vrnila v Estrado. Ne samo zaradi nohtov ampak tudi zaradi tecajev ki jih ponujajo. Imajo enodnevni tecaj izdelave na katerem sem se jaz osebni res veliko naucila. Res je pa da moras doma sam se zeloooo veliko vaditi. Vsak zacetnik ima tezave, ampak Barbara iz Estrade mi je vedno pomagala. Pa tudi ce sem jo 10x isto vprasala.
Nohte si sedaj delam v vecini sama ampak se grem vsake toliko se vedno razvajat. Barbara ce bos to slucajno kdaj brala, hvala ti z vso znanje. Res si carica!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close