Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Gelirani nohti – Domžale, Vir, okolica

Gelirani nohti – Domžale, Vir, okolica

Tiste, ki veste prosim za nasvet:

Ali lahko priporočite dobro izdelovalko geliranih nohtov v zgoraj omenjenem okolišu; cenovno sprejemljivo je nekje 30-40 EUR za začetek, popravki potem do 15 EUR na mesec. vse, kar je dražje, odpade. Ne potrebujem “dolgih okranclanih krempljev” samo ccapol centimetra lepo ovalno zaobljenih v stilu francoske manikure, pa da izgledajo zelo naravno

Če poznante kakšno osebo, ki to pride naredit tudi na dom, mi prosim “namignite” – glede na to, da je potrebno za taprvič sedet na tazadnji od 60-90 minut…..

Še to: s čim ste bolj zadovoljne: z gelom ali akrilom – oziroma kaj ti pred in po nanosu manj uniči lastne nohte in kaj je bolj vzdržljivo in lepše za videt po cca 3 tednih.

Ali še vedno spilijo pred nanosom tvoje lastne nohte kaj po površini, ali ne, preden nanesejo gel ali akril?

Vnaprej hvala!

Poznam eno prijetno žensko iz Doba, sama bila dolgo njena stranka;
Ne bi tukaj več o njenih podatkih, lahko mi pišeš na medo@mail386.com in se pogovoriva dalje..

Za 15 evrov ne verjamem, da ti bodo kje delali korekturo, saj je z njo velikokrat več dela kot z novimi nohti. Po treh tednih ni lepo za videt ne eno ne drugo. Akril in gel je pravzaprav eno in isto sr., le da akril ob nanašanju blazno smrdi. Oboje drži približno enako, oboje enako škoduje nohtom. pred naniosom se nohti obvezno rahlo spilijo, toliko da so hrapavi.

estrada studio

Estrada pa ne paše v ta cenovni razred.

ja tam so nohi 45evrov, na korekturo pa ne hodiš ker pač nohti zdržijo meni osebno 6-7 tednov.enkrat na mesec boš pa že dala 45evrv. pet evrov gor al pa dol, sam je kvaliteta

No, ta je pa dobra. Očitno imajo za vsako stranko svoj cenik, al kaj. Sodelavka je bila tam mesec nazaj in plačala 60 €. Je rekla, da jo je kar na rit vrglo, ker je prejšnič plačala 50 €. Ti pa govoriš o 45 €… bha…

Vsem hvala dosedaj za podeljena mnenja.

Sem pa dobila še informacijo od sodelavke in nekaj znank oz. uporabnic, ki si podaljšujejo nohte ali pa samo ojačujejo z gelom vsaj 2 leti in pravijo, da je bolje iti v salon, kjer to frekventno delajo in imajo tudi nekaj javno znanih strank, ker se zagotovo potem ne bodo blamirali in nekomu naredili slabše….in ker v uradnem salonu tudi lažje uveljavljaš morebitne reklamacije.

Ena je celo rekla, da je to podobno, kot pri podaljševanju las….

No, ker ste pohvalili omenjeni salon Estrada – sem pridobila še informacijo od redne stranke v tem salonu ki pravi, da je podaljševanje z gelom in premaz z nevtralnim lakom od 40-45 EUR, kot po njihovem ceniku. Tako da če nekdo plača 60 EUR, je verjetno delano še kaj dodatnega oz. posebnega, ali pa morda izven delovnega časa. Je pa zadovoljna, ker so nohti res naravni, neumetnega videza (ne pretirava z dolžino) in dela popravke na 5 tednov brez težav.

No, bom še razmislila.

medo386,

če se odločim, te kontaktiram – najlepša hvala!

ja jaz že neki časa tok plačujem veš, sicer pa poglej na internetno stran pod cenik pa boš videla. verjetno je pa ta tvoja sodelavka hotla ispadt faca,pa je to rekla. cene so za vse iste.nove stranke imajo pa še popust, kakor je meni znano.

Jaz sem hodila v Estrado in sem bila kar dolgo zadovoljna, pripeljala veliko prijateljic,…vendar se je žal zelo poslabšalo in je predrago, tako da sedaj hodim v studio Nohtek – Špela in je cena 35EUr, sem pa zelo zadovoljna, je pa to tudi v Domžalah in sicer v novih blokih, mislim, da se reče Bistra.

Mene zelo veseli podaljševanje nohtov in to zelo rada počnem.Opravila sem tečaj.Naredim zelo obstojne nohte ki zelo dolgo držijo. Lahko jih tudi lakiraš in uporabljaš katerikoli aceton in nohta ne poškuduješ.Lahko jih ustvarjaš po svoje.Seveda,če želiš. Glede nohtov se zelo potrudim zato nohte delam dve do tri ure prvič. Nohte ne delam z gelom. Delam z zelo obstojnim materialom.Če mogoče bi si katera želela me lahko pokliče o40 348 365 pa se zmeniva sem pa iz 02.ali pa na 040383723.

Mene zelo veseli podaljševanje nohtov in to zelo rada počnem.Opravila sem tečaj.Naredim zelo obstojne nohte ki zelo dolgo držijo. Lahko jih tudi lakiraš in uporabljaš katerikoli aceton in nohta ne poškuduješ.Lahko jih ustvarjaš po svoje.Seveda,če želiš. Glede nohtov se zelo potrudim zato nohte delam dve do tri ure prvič. Nohte ne delam z gelom. Delam z zelo obstojnim materialom.Če mogoče bi si katera želela me lahko pokliče o40 348 365 pa se zmeniva sem pa iz 02.

Mene zelo veseli podaljševanje nohtov in to zelo rada počnem.Opravila sem tečaj.Naredim zelo obstojne nohte ki zelo dolgo držijo. Lahko jih tudi lakiraš in uporabljaš katerikoli aceton in nohta ne poškuduješ.Lahko jih ustvarjaš po svoje.Seveda,če želiš. Glede nohtov se zelo potrudim zato nohte delam dve do tri ure prvič. Nohte ne delam z gelom. Delam z zelo obstojnim materialom.Če mogoče bi si katera želela me lahko pokliče o40 348 365 pa se zmeniva sem pa iz 02.

Pozdravljena.

Jaz sem zelo zadovoljna v studiu Estrada,(sicer se nahaja v Ljubljani) kjer mi narediji zelo tanke in trde nohtke. Stilistke so tako zelo prijazne da uzivam v njihovi druzbi in sem gotova v dobri uri.😁 nohtki mi zdrzijo tudi do 6 tednov, ampak moram hoditi vsaj na 4 do 5 zaradi narastka.

Zelooo priporočam 😁

https://www.facebook.com/Soba-za-nohte-1023090061127703/?ref=page_internal

Tudi jaz hodim preko poletja “Soba za nohte”. Dam si gel, vedno zadovoljna. Pa pa še ugodno imajo.

Tudi jaz hodim tja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close