Gelirani ali samo nalakirani nohti na nogah???
Vedno sem poleti nosila klasično spedikirane in nalakirane nohte. Maksimalno mi gre na živce, da se lak kar naprej lušči. Nimam ne volje ne časa za večno popravljanje. Znanka zelo hvali gelirane nohte, da ji držijo 3 tedne in kako je to fajn, sama se pa ne morem odločiti, saj sem brala, da uniči tvoj noht in da moraš potem večno hoditi na 3 tedne, da te porihtajo. Meni to ne znese, ne finančno, ne časovno. Prosim za izkušnje, vaše mnenje in kakšen nasvet. Lep sončen dan brez toče vam želim:).
Imam t.im. trajno francosko lakiranje na nogah, narejeno z gelom po Alessandro tehniki in se super obnese. Ne rabiš hodit na 3 tedne, jaz sem morala lani v 3eh mesecih enkrat na refil. Cenovno je pa dosti ceneje kot na rokah- na nogah stane 15 EUR- ov. Ko sem spraševala zakaj toliko ceneje kot na rokah, mi je razložila, da je dosti manj slojev gela kot, če dela na rokah. Moj razlog, da sem se odločila, pa je bil isti kot tvoj.
Jza sem si dala lansko poletje delat gelirane nohte na nogah in je držalo več kot 4 mesece, sem bila zelo zadovoljna in bom letos ponovila.Res izgleda krasno in nimaš praktično nobenega dela, razen, ko je potrebno malo popilit, ko nohti zrastejo.
Je pa res, da je sama obdelava trajala skoraj 5 ur.Ker se tudi veliko ukvarjam s športom sem bila malo skeptična glede superg, ampak ni bilo problema. Salon je v Domžalah, ne bi pa delala reklame.
na nogah imam prvič gel nohte, na rokah pa že nekaj let. Sem bla najprej skeptična, ampak je super. Meni nohti bolj počasi rastejo in se po 14 dneh sploh ne vidi da je gel gor, ker še ni narastka. Verjetno bom na 2 mesca hodila na obnavljanje…
Je pa fin občutek, ker imam mir pred luščenjem laka pa še noseča sem in ni šans da stalno hodm na lakiranje, ker pride dražje kot gel nohti.
Pozdravljeni!
Če koga morda katero zanima in bi si delala nohte sama doma:
Smo novonastalo podjetje s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com, na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: info@nohti-gel.com
Če se odločite za nakup, smo vam tudi po nakupu vseskozi dosegljivi za pomoč in svetovanje pri izdelovanju nohtov.
Lepotni in nohtni center
031/730-263
Forum je zaprt za komentiranje.