gel za prhanje
Če imaš rada sadne vonje, priporočam Fruttini. Prodaja ga Mueller, obstaja cela kolekcija od tuš gela do kreme za telo, vazelina, mleka za telo… Vonji so pa malina, jagoda, borovnica (meni najljubši), kokos,… Vonj se zelo dolgo obdrži (sploh če kombiniraš tuš gel s kremo ali mlekom za telo – posteljnina diši še par dni).
Nobenih gelov več, ker se sploh ne izperejo s kože. In sploh nimam več srbečih alergij – je trajalo, da sem to ugotovila- sem uporabljala večinoma Palmolive gele..Sedaj uporabljam trda mila, npr Dove, ali pa Weleda (z ognjičem) Sovražim občutek, da mi ostane vlečljiv film gela za tuširanje na koži, pa naj še tako diši – zame je dobro umita tista koža, ki “škripa”, ko jo primem med spiranjem z vodo…najboljši vonj je pa tako ali tako “natur” čez nekaj časa. tako tud’ moj pravi 🙂
lp ,
info
Justove uzdelke lahko kupiš samo preko svetovalk. Če ne poznaš nobene se lahko obrneš na zdravilnazelisca@gmail.com
jst uporabljam od camay modrga..in mam en problem ker ga nikjer več ne najdem, v dobeni trgovini v dm-u nikjer in res že zgubljam živce.. a slučajno kdo ve kje bi se ga lahko dobilo??namreč po internetu sem že gledla bi si ga preko neta naročila sam da ga dobim..ampk zaman..ne najdem niti tega(mogoče neznam iskat?) če ve kdo kje se ha da dobit mi prosim naj sporoči na mail.: baby_me997@hotmail.com hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.