Najdi forum

gel nohti

Živjo!

Že dolgo se odločam, da bi si dala delati gel nohte, vendar me pred obiskom v salonu zanima še nekaj stvari.
Ali ti nohti (saj vem da je postopek takšen kot pri umetnih, torej se zalepijo na tvoj noht) lahko poškodujejo tvoje naravne nohte? Zanima pa me tudi kako jih vzdrževati? Ali lahko odstopijo oz. se odlepijo?

Hvala in lep pozdrav!

Gelirani nohti ne ne nalepijo na noht, če jih je potrebo podaljšati se podaljšajo s šablono, drugače pa je gel neka masa, podobna laku, vendar večje gostote in drugačnih sestavin. Prime se na nohte in raste s tvojimi.
Meni osebno so se nohti zaradi gela poškodovali, tako da imam zdaj naravne nohte in so veliko lepši.
Gel vzdržuješ tako, da hodiš na 3 tedne – lahko manj ali več, do kozmetičarke da ti popravlja in na narastek dodaja maso.
Pri straneh lahko malce odstopijo, odvisno tudi od tvojih naravnih nohtov.

Meni osebno je žal da sem jih imela. Prvič in drugič izgledajo zelo lepo, potem pa so vsakič grši in debelejši.

lahko se nohti-oziroma konice nohtov lepijo, saj ni nujno, da se podaljšujejo le z geli. Noht, če je lepo in pravilno narejen, se naj ne bi poškodoval, res pa je, da postane malce bolj mehak in da ga je potrebno pravilno odstraniti, kar pomeni, da gela ali umetne konice ne smeš na silo vstran trgat ali pilit, temveč obstaja ena tekočina in se s tem odstrani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close