Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Geji so se razpasli

Geji so se razpasli

Če bi te nadlegoval moški bi pa se stepel. Meni pa ni važno kdo me nadleguje :ženska ali moški. Je velika razlika med nadlegovanjem in zapeljevanjem.

Koliko dobra riba sem boš pa moral sam presoditi. :))

Geji so abnormalen pojav družbe in jih je treba poslat na goli otok.

jaz osebno sem do njih dokaj tolerantna in verjamem da če bi bila moški, bi hotela da me pustijo na miru, sami pa naj počnejo kar jih je volja…..

Geji in lezbijke- nenormalni ljudje! V bistvu se mi smilijo, ker so bolani!
Naravno? Nikakor ne!

Ja kaj je Strelica, zdej si se pa ti us***a? Vidiš kako se hitro vse obrne!

zakaj pa misliš da sem se usrala? 🙂

citiram kronskega; Geji in lezbijke – nenormalni ljudje! V bistvu se mi smilijo, ker so bolani!
Ja kje pa živiš človek? Prepričana sem, da se tudi njim ti precej smiliš. Drugače sem pa proti nasilju v komuniciranju, kar pretirano spolno namigovanje definitivno je, pa naj bosta to dva tipa, ženska in moški ali kronski in ovčka, ups tole zadnje se je kar samo zapisalo

Ker ne bo nič s “streljanjem” pri Šternu. Pa tudi koliko dobra riba si, nočeš povedat.

Da te ne bo ščuka dobila…

zelo dobra riba sem.:)))

pa fajn se mej čez vikend, jaz grem na lepše.

A ti je tud Vika Potočnik všeč, mater? Okus pa tak!

Heh, tale debata je prerastla v to kdo je od koga ogrožen. Sodeč po odzivih je situacija nekako taka: moški od homičev, lezbijk in ostalih žensk, ženske od homičev, lezbijk in ostalih moških, skratka HUDO smo ogroženi!!! 🙂

ja, poln stereotipnih predsodkov je v vašem pisanju, ni kaj.
“Razpasli” so se geji?
Kot bakterije?
Na enak način se razpasejo predsodki.

Homoseksualnost se razširi, ko je populacija prevelika. Tudi pri živalih je tako. To je nek način “naravna kontracepcija”.

Oja, slovencev pa nas je res že preveč!??? ha ha

Hitler je znal uredit-geji !!!!!!

Ko je govora o homofobiji v tem primeru strah pred homoseksualci vedno pomislim na to, da se vsakemu izmed nas lahko rodi otrok, ki se bo izkazal za homoseksualca……torej…za te stvari se človek po mojem mnenju ne odloči ampak tak pač je…..

Kaj boste pa na to rekli vsi tisti, ki jih prezirate???Boste v tem primeru prezirali tudi svojega otroka če se izkaže za takšnega????Meni osebno bi bilo najbrž težko to sprejeti ampak sprejela bi, prejalislej….

Nadlegovanja (straight in homo) se najlažje znebiš z dobro merjeno klofuto ali udracem v jajca. In tvoj fant tega ne ve? Dej, dej …

Itak je kar nekaj neskladij v tvojem postu.
Najprej praviš, kako je tvoj fant ubogi, ker mu geji govorijo o seksu in ga šlatajo za rit, naredi očitno nič – edina logična razlaga bi bila, da se boji za službo, da ga bo kao šef vrgel ven, če se bo postavil zase. Potem pa takoj pišeš, da šef geje postavlja ven samo zato, ker se med sabo (!) držijo za roke in se poljubljajo … In kaj hudiča je s tem narobe? Sodeč po temle je šef totalen homofob, ki se mu jebe za dobiček, rajši izživlja svoje predsodke. Torej bi moral biti še vesel, če bi tvoj fant opravil umazano delo namesto njega in ga spodbujat za šankom ter mu po možnosti dati še stimulacijo k zaslužku … Tvoj fant pa ne in ne in rajši trpi … Res čuden model! In geji se, kjub temu, da jih šefe ven meče, kar vračajo in vračajo… HAHA!

Se pravi, da
a) je tvoj fant ravno tako peder
b) si si ti vse tole lepo izmislila, kar se mi zdi najbolj verjetno

Da pa ti ne bom krivična, mi prosim povej, kje dela tvoj fant, ker poznam vso gej sceno in lokale, kamor zahajajo. Sicer si pa itak ne delam utvar, da se boš še oglasila … Taka je pač značilnost lažnivih provokatorjev.

Vedno imaš kje ljudi ki težijo – pa čist vseeno kako so usmerjeni

Človeške populacije, človeške vrste, mojca!

Ja pa kwa še!
Poznam par gejev in so fajn ljudje in niso nasilni pa pecajo samo take za katere so 100% da so tudi oni geji. Prav rada jih imam in ne motijo me niti malo.

Se strinjam s Citronico. V vseh točkah.

Mislim pa, da res lažeš, v vseh tvojih postih.

LP

1. imam kolega, ki je cca 5 let priznal, da je gay. (tipi okoli njega so to ves čas čutili, pa ne me vprašat kako ? ? ?)

2. in sem tega kolega takrat vprašala kako je kaj res s promiskuiteto gay-ev

3,. odgovor 5 let nazaj je bil, da je tega malo, da je promiskuitetnih okoli 5-10% gayev, toda njegov odgovor danes je, da so gayi full promiskuitetni in je procente obrnil (torej se gre zvestobo samo 5-10%)

4. gayi so ljudje, ki so imeli negativen transfer do matere (njihov materinski kompleks se v otroških letih ni razvil; materinski kompleks pa je tisto kar v moškem spodbuja zanimanje za nasprotni spol), seveda se pozitivni materinski kompleks lahko tudi izrodi, da fantič postane mamin sine 🙂

5. sem absolutno proti, da se gayem dovoli posvojit otroke

Ti imaš homofobno paranojo punca!

Mogoče bi bilo dobro, da bi si prebrali kako zgodovinsko knjigo, recimo o Aleksandru Velikemu ali kaj podobnega. In boste notri zasledili, da so na orgijah sodelovale mlade slečene deklice in DEČKI. In da so si zbrali bodisi ene, bodisi druge ter da so brez sramu in zanikanj imeli ljubimce. Torej, geji niso čisto nič novega, so vedno obstajali in vedno bodo. In ne verjamem, da gre tu za kako deformacijo.
Edino kar me moti so prikriti biseksualci. Če bi že še nekako prenesla, da me je moški prevaral z drugo, pa menim, da tega za prevaro z drugim ne bi mogla reči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close