Gdo dobr zgleda od uporabnikov?
Glami, 13.12.2021 ob 14:20
Zartrose lahko, da je lepa, dnevno potrjuje tudi, da je nora. Deluje mi ena tistih žensk, ki se jo moški želi ogniti v čim večjem loku. Ena tistih žensk, ko raje prikimaš samo da je mimo. Se strinjam z Bizgecom, ta uporabnica ima izrazito negativno vehementno držo. Njen pristop jaz vem jaz znam jaz jaz jaz je negledljiv.
Kokoši je verjetno lep peder, če se ponuja mlajšim.
Darwin je čist okej.
Haložanka mi deluje možača.
Popay staran kasanova.
Yram razvajena popdiva.
Ludi vemo, da ni ravno izplen.
Excell povprečen piflar.
Idesi noj z očali.
Robi njivsko strašilo z gumbkom, kot na igračkah, ob pritisku na gumb on, govori fašist, fašist…….
Šnelca zna bit fletna.
Donporleone polž slinar, verjetno mu skoz stoji.
Replika čarovnica, ki ima neki sij
Kdo še?
Dajte jih naštet in potem povejmo predstave. Za hec, brez zamere. Sej poznamo se ne.
Šnelč ima plavalne joške, a imamo sliko ritke??
donporleone, 13.12.2021 ob 16:39
Kaos949, 13.12.2021 ob 15:44
Don, očitno jezika tud ne špara. You are snail, po novem, pa snake, men se je Marija prikazala, same lepote karakterjev Mal jih v red spravi. ?♀️??????☺☺☺☺
Kaj mene misliš❓ ?
Saj veš kako je, če moški jezika špara, ženska orgazma strada❗ ??
Komira
Kokoši, 13.12.2021 ob 15:38
Ubogi uporabniki, a je vsaj kdo tukaj, ki je dovolj brihten, da ve kaj se tu dogaja???
Saj veste, da je tema odprta pod pretvezo, da sem jo jaz odprl in to naj bi vam namignila beseda “kdo”, ki jo jaz zapisujem narobe kot “GDO”. In nato me psihopat BTDT-matjazko (ista oseba) pod anonimnimi vzdevki izpostavlja kot nekega debila, ki anononimno odpira teme(in ne pod svojom vzdevkom “Kokoši”) kjer poveličuje samega sebe.
To je moje prvo sporočilo v tej temi.
Temi, ki vam razkriva patologijo BTDT-matjazkota (ista oseba), ki jo vam želim že dolgo razkriti. Tako on piše, ko ne uporablja nobenega od svojih glavnih vzdevkov (npr. BTDT, MATJAZKO) takrat žali tudi vas in je vulgaren. Medtem, ko kot BTDT ali MATJAZKO je uglajen, priljuden in narejeno pameten (preprosti ljudje, ga imajo za pametnega, čeprav v resnici nič pametnega ne pove), saj narcisistične osebe, kot je on rabijo hvalo in občudovanje, ki ga on v resničnem živlenju nima.
To kar vidite tu, počne že eno leto, ko me zalezuje na forumu. Vendar navni uporabniki tipa DonPorleone tega ne opazijo, saj če ima nekdo tu gor narejeno lažno podobo ji slepo vrjamejo.
Kokoši pusti donporleoneja pri miru. On je za bolj preproste teme.
Lahko ti povem, da sem jaz takoj vedela, da ni to tvoja tema kot hoče matjazko prikazati. Ja sem brala tisto temo o multinikih in ti povem, da se nisi rabil oglašati v njej, ker je on sam ustvaril dovolj dober vtis o sebi kakšen je. Te dovolj dobro poznam, da vem, da ti ne bi tako bedasto pisal. Zato ignoriraj tega kretena saj je močno pod tvojim nivojem.
Kokoši, sem se nasmejala zdaj :)))))) Vse tvoje ali kvazitvoje ali podtaknjene teme začnem brati kot telenovelo, čez čas se izkaže, da je bolj pustolovsko branje, nekje v stilu pet prijateljev. Še dobro, da so vmes slikce prelepe Šnelce, da človek ne zgubi volje :)))) Ne sekiraj se tolk, vzemi kaj tudi za šalo. Imej lep večer?
Kraljična, 13.12.2021 ob 18:59
Kokoši pusti donporleoneja pri miru. On je za bolj preproste teme.
Lahko ti povem, da sem jaz takoj vedela, da ni to tvoja tema kot hoče matjazko prikazati. Ja sem brala tisto temo o multinikih in ti povem, da se nisi rabil oglašati v njej, ker je on sam ustvaril dovolj dober vtis o sebi kakšen je. Te dovolj dobro poznam, da vem, da ti ne bi tako bedasto pisal. Zato ignoriraj tega kretena saj je močno pod tvojim nivojem.
Bolj preproste teme⁉️ Kaj naj bi pa to pomenilo❓
Danes me pa očitno nekam radi vlačite po zobeh na forumu.
donporleone, 13.12.2021 ob 20:38
Bolj preproste teme⁉️ Kaj naj bi pa to pomenilo❓
Danes me pa očitno nekam radi vlačite po zobeh na forumu.
DonPorleone,
Umenla te je ker je men, ki sm te umenu odgovarjala. Umenu sem te kot naivneža, ker se ti je zdelo, da sem paranoičen. Zdaj pa je budalo BTDTjevsko naredilo cel kraval v temi BTDT, matjazko, Excell so ista oseba. Sicer piše kot na polno Matjazko a se vidi, da so vsi posti njegovi tudi tisti ki so od anonimnimnih uporabnikov. Očitno je. Je pa v temu letu blo se par tem kjer me napada BTDT na popolnoma enak način in z istimi neumnostmi kot matjazko in piše iste bedarije kot matjazko. Samo idiot nebi znal šešteti 1+1, in pogruntati velemanipulatorja tega foruma, ki to počne tudi z drugimi uporabniki.
Ampak tebi se ne da tega brati zato raje naslednjič niti ne komenteraj stvari o katerih ne veš nič. Ostani pri seksu
Brez zamere
Anonimno 10840, 13.12.2021 ob 20:25
Kokoši, sem se nasmejala zdaj :)))))) Vse tvoje ali kvazitvoje ali podtaknjene teme začnem brati kot telenovelo, čez čas se izkaže, da je bolj pustolovsko branje, nekje v stilu pet prijateljev. Še dobro, da so vmes slikce prelepe Šnelce, da človek ne zgubi volje :)))) Ne sekiraj se tolk, vzemi kaj tudi za šalo. Imej lep večer?
“Anonimno10840”,
Hej, lep pozdrav.
Ne, sploh se ne sekiram, prav zabavam se. Saj ga vidiš psihopata kok nori?!! ?
Odpira teme o meni, žali me kot MATJAZKO, na polno me poskuša demantirati ko piše pod anonimnimi vzdevki; kokoška to, kura uno. Zdaj je še svoj vzdevek BTDT potegnil iz naftalina, Excell se mi posmehuje, okoli po temah piše sporočila pod mojim vzdevkom.
Čisto se mu je odfukalo, še nekateri uporabniki so začeli to opažati kar ga še bolj nervira. Kar ogenj bruha od jeze. ?
In to je to kar sem hotel doseči. ?
Kokoši, 13.12.2021 ob 21:27
Kraljična,
Hej, hvala. Jasno, da si opazila, saj je razumljivo da bo vsak, ki bo pozorno prebral opazil, da sporočila piše ista oseba, kot matjazko(BTDT) + anoninmna. Saj je čisto neprepričljiv.
Ignorirat ga pa še ne bom začel saj me zabava cela situacija.
Kokoš ti me poznaš, vse je res, kar sumiš. Ne daj se pretentati, da te ne odpravijo kar tako zlahka s prave poti razkrinkavanj zarot z označbo paranoika, verjemi, lahko da ti povsod diham za ovratnik, pod vsako anonimno osebo se lahko skrivam! Morda me celo poznaš, pa se tega niti ne zavedaš? Imaš koga na sumu , kdo bi lahko bil jaz, morda nekdo, ki te pozna, ki ti je zelo blizu!? Morda gre za nekoga, ki si ga že imel priliko spoznati, mogoče samo za trenutek, bežno srečanje s pogledi, morda nisi bil pri sebi takrat povsem in je vse zamegljeno, samo slutnje !? :)))
Kokoši, 13.12.2021 ob 21:39
“Anonimno10840”,
Hej, lep pozdrav.
Ne, sploh se ne sekiram, prav zabavam se. Saj ga vidiš psihopata kok nori?!! ?
Odpira teme o meni, žali me kot MATJAZKO, na polno me poskuša demantirati ko piše pod anonimnimi vzdevki; kokoška to, kura uno. Zdaj je še svoj vzdevek BTDT potegnil iz naftalina, Excell se mi posmehuje, okoli po temah piše sporočila pod mojim vzdevkom.
Čisto se mu je odfukalo, še nekateri uporabniki so začeli to opažati kar ga še bolj nervira. Kar ogenj bruha od jeze. ?
In to je to kar sem hotel doseči. ?
!!!
Požri se.
Forum je zaprt za komentiranje.