Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gdo dobr zgleda od uporabnikov?

Gdo dobr zgleda od uporabnikov?

Gdo mislite,  da dobro zgleda po zunanjosti, gdo ne? Po pisanju  uporabnikov ste si ustvarili sliko kako naj bi gdo zgledau? Lep ali grd?

Darwin zgleda z masko dobr dec. ?

Od žensk mi deluje po pisanju, da dobr zgleda  Zartrose. Kokoši mi daje isti vibe.

Grd fizični vibe mi daje Matjažko.

Darwin daje gor slike izpred dvajsetih let, zdaj je brez las, s temnimi kolobarji okoli oči, ker skoz sam v ekran buli in se mu je skisalo in tudi porejen je….

Kokoši je feget ne ženska.

Zartrose pa je občutno prepolna sama sebe. Včasih, ko njo berem mi postane slabo. V redu je imeti ustrezno mero samozavesti, pretirana pa nakazuje ravno obratno. Tudi argumenti včasih so kar nekaj, ker ne zna stopiti korak nazaj. Vsak psiholog bi analitično ocenil, da takšno hvalisenje in spreobračanje, ki ga je sposobna ona ni normalno. Veliko nas je to že opazilo še predno so uničili mon.

Pomoje dobro izgleda od moških Rok. Od žensk haložanka.

Kokoši, nehaj se hvaliti!

Točno ti delaš še vedno isto slovnično napako, pa čeprav smo ti že 1000x povedali, kako je prav.

Rok je majhen, debel, plešast. ?

S temi komentarji ste veliko povedali o sebi.

Dol mi visi kako kdo od znotr izgleda.

Zartrose lahko, da je lepa, dnevno potrjuje tudi, da je nora. Deluje mi ena tistih žensk, ki se jo moški želi ogniti v čim večjem loku. Ena tistih žensk, ko raje prikimaš samo da je mimo. Se strinjam z Bizgecom, ta uporabnica ima izrazito negativno vehementno držo. Njen pristop jaz vem jaz znam jaz jaz jaz je negledljiv.

Kokoši je verjetno lep peder, če se ponuja mlajšim.

Darwin je čist okej.

Haložanka mi deluje možača.

Popay staran kasanova.

Yram razvajena popdiva.

Ludi vemo, da ni ravno izplen.

Excell povprečen piflar.

Idesi noj z očali.

Robi njivsko strašilo z gumbkom, kot na igračkah, ob pritisku na gumb on, govori fašist, fašist…….

Šnelca zna bit fletna.

Donporleone polž slinar, verjetno mu skoz stoji.

Replika čarovnica, ki ima neki sij

Kdo še?

Dajte jih naštet in potem povejmo predstave. Za hec, brez zamere. Sej poznamo se ne.

Ko napiše kadu gdo, kot bi os A priletela. K jih ne maram kot alergij. Pa kdo si je izmislil gdo? ????????No god f ??????

Ker debil konstantno drka na vzdevke in piše “Gdo”?

Odgovor na objavo uporabnika
Kaos949, 13.12.2021 ob 14:23

Ko napiše kadu gdo, kot bi os A priletela. K jih ne maram kot alergij. Pa kdo si je izmislil gdo? ????????No god f ??????

Ti bi lahko pisala bolj razumljivo…. Ali piješ?

ste si ustvaril sliko, 13.12.2021 ob 13:53

Gdo mislite,  da dobro zgleda po zunanjosti, gdo ne? Po pisanju  uporabnikov ste si ustvarili sliko kako naj bi gdo zgledau? Lep ali grd?

Darwin zgleda z masko dobr dec. ?

Od žensk mi deluje po pisanju, da dobr zgleda  Zartrose. Kokoši mi daje isti vibe.

Grd fizični vibe mi daje Matjažko.

seveda da ti kokoši našemljena  al kar koli si že he she it kolkr vele nova tema. k neda?

Glami, 13.12.2021 ob 14:20

Zartrose lahko, da je lepa, dnevno potrjuje tudi, da je nora. Deluje mi ena tistih žensk, ki se jo moški želi ogniti v čim večjem loku. Ena tistih žensk, ko raje prikimaš samo da je mimo. Se strinjam z Bizgecom, ta uporabnica ima izrazito negativno vehementno držo. Njen pristop jaz vem jaz znam jaz jaz jaz je negledljiv.

Kokoši je verjetno lep peder, če se ponuja mlajšim.

Darwin je čist okej.

Haložanka mi deluje možača.

Popay staran kasanova.

Yram razvajena popdiva.

Ludi vemo, da ni ravno izplen.

Excell povprečen piflar.

Idesi noj z očali.

Robi njivsko strašilo z gumbkom, kot na igračkah, ob pritisku na gumb on, govori fašist, fašist…….

Šnelca zna bit fletna.

Donporleone polž slinar, verjetno mu skoz stoji.

Replika čarovnica, ki ima neki sij

Kdo še?

Dajte jih naštet in potem povejmo predstave. Za hec, brez zamere. Sej poznamo se ne.

Pa ti si cela napiflana no, od doma ne? Groza, da v šoli niste jemali bontona, Gosh ???????? Skrajni čas je april no.

Glami, 13.12.2021 ob 14:25

Ti bi lahko pisala bolj razumljivo…. Ali piješ?

Resno, a da ùžališ ljudi, je smešno? Trolàš nekaj, a misliš da bom tiho? Ne bodi žaljiva. Ker si nizke udarila tudi po ostalih.

Kaos949, 13.12.2021 ob 14:27

Pa ti si cela napiflana no, od doma ne? Groza, da v šoli niste jemali bontona, Gosh ???????? Skrajni čas je april no.

Svetujem, da manj piješ. Sem opazi, da nas je več ki te ne razumemo, tudi ne tvojo poplavo bruhajočih smajlijev….

Kaos949, 13.12.2021 ob 14:30

Resno, a da ùžališ ljudi, je smešno? Trolàš nekaj, a misliš da bom tiho? Ne bodi žaljiva. Ker si nizke udarila tudi po ostalih.

Pri tebi se ne šalim.

Zapisal sem, da poznamo se tako ne. Koga lahko užalim z izmišljotino? Te niso iz vrtca spustili?

Glami, 13.12.2021 ob 14:30

Svetujem, da manj piješ. Sem opazi, da nas je več ki te ne razumemo, tudi ne tvojo poplavo bruhajočih smajlijev….

prav babše ki ima sam v tej tem najmanj 3 vzdevke

sheman, 13.12.2021 ob 14:32

prav babše ki ima sam v tej tem najmanj 3 vzdevke

za kaos

Pijanka Kaos, redko kdaj pišeš smiselno in sama napadaš. Ne glumi.

Popaya, Meri, Repliko!!!! ??

oo, kwa je z vami dons. a se bliža polna luna al kwa? hahaha GDO JE REKU, DA STE/NISTE NORMALNI?

Ne vem kaj imate s to Zasnovo rožo. Nekam preveč osebna si. To veliko pove o tebi kot človeku. Misliš, da lahko kar pljuvaš? Groza. Eno stvar nisi lepo povedala v pravosodju, kaj to o tebi pove? Groza ? Rikverc ??

Kaos949, 13.12.2021 ob 14:37

Ne vem kaj imate s to Zasnovo rožo. Nekam preveč osebna si. To veliko pove o tebi kot človeku. Misliš, da lahko kar pljuvaš? Groza. Eno stvar nisi lepo povedala v pravosodju, kaj to o tebi pove? Groza ? Rikverc ??

Strezni se, potem pa kaj povej.

Glami, 13.12.2021 ob 14:33

Pijanka Kaos, redko kdaj pišeš smiselno in sama napadaš. Ne glumi.

Pa dober no. ??? Ne bom tvoj konvoj. Resno, pljuvaš ljudi in še ne nanaša. Ko bom usekala, boš jokala. Z besedami namreč. 1001 počakam, 1002 usekal, pol pa v jok. Resno, želiš ljudi. In ne, nisem tu, vsake toliko pa. Da vas zorman, ker ne spoštujèš nič. Glami, imaš avtorske pravice? ?? Prokleta jesi. Ti drk* naprej, nisi vredna ništa. Zdej bo rekla še, da sem od dole ?? Zabledene žene ?????? Res, kako vam opravljanje ne pokuri nobene kalorije? Saj je znano, da možgani kurijo kalorije. Kaj boš zdej potegnila, čakam ?‍♀️☺

Kaos949, 13.12.2021 ob 14:47

Pa dober no. ??? Ne bom tvoj konvoj. Resno, pljuvaš ljudi in še ne nanaša. Ko bom usekala, boš jokala. Z besedami namreč. 1001 počakam, 1002 usekal, pol pa v jok. Resno, želiš ljudi. In ne, nisem tu, vsake toliko pa. Da vas zorman, ker ne spoštujèš nič. Glami, imaš avtorske pravice? ?? Prokleta jesi. Ti drk* naprej, nisi vredna ništa. Zdej bo rekla še, da sem od dole ?? Zabledene žene ?????? Res, kako vam opravljanje ne pokuri nobene kalorije? Saj je znano, da možgani kurijo kalorije. Kaj boš zdej potegnila, čakam ?‍♀️☺

Kako me boš prefukala, če ne razumem več kot polovico napisanga….. ???

Si res tok stupid, da ne viiš da se menš s tipom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close