Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gayi v savnah?

gayi v savnah?

Ja lih za tvojim se vsi tipi mečejo. Res nimajo drugega dela. Ene ženske ste zmešane od ljubosumja in vam glava dela na polno. Vsi vas ogrožajo. Vsi vam hočejo vzeti vašega Zlatkota posutega z diamanti. Get a life.[/quote]

evo, si drznem malo direktive.Če nimaš izkušnje, ne vidiš v živo, ne kvakaj preko konic svojih prstov. Sploh, pa ker morda svoje tazadnje ne neseš dlje, kot do konca lat domačega plota ( mišljeno v države, kjer je gay scena še bolj pogosta).[/quote]
Kaj pa ti veš kje jaz hodim. Ti si domišljas kot večina bolestno ljubosumno posestvih bab da cel svet opreza za tvojim tipom. Ej verjemi da ne. Kako sploh zdržijo z vami psihičkami. A žensk se pa ne bojiš,da bi ga kakšna naskočil? . Aja sej res itak ga osvajajo samo Pedri. Če bi mojega osvajal sam Pedri ma takoj zdele podpišem. Ker vem da ne bo nič ker je bolj za ženske.

evo, si drznem malo direktive.Če nimaš izkušnje, ne vidiš v živo, ne kvakaj preko konic svojih prstov. Sploh, pa ker morda svoje tazadnje ne neseš dlje, kot do konca lat domačega plota ( mišljeno v države, kjer je gay scena še bolj pogosta).[/quote]
Kaj pa ti veš kje jaz hodim. Ti si domišljas kot večina bolestno ljubosumno posestvih bab da cel svet opreza za tvojim tipom. Ej verjemi da ne. Kako sploh zdržijo z vami psihičkami. A žensk se pa ne bojiš,da bi ga kakšna naskočil? . Aja sej res itak ga osvajajo samo Pedri. Če bi mojega osvajal sam Pedri ma takoj zdele podpišem. Ker vem da ne bo nič ker je bolj za ženske.[/quote]

Ker se mi ravno da in se zabavam ob branju tvojih nakladanj…..A si ti iluminatka, da vidiš, kako jaz izgledam, ali kaj? A da sem psihič, ker to opazim? Wauuuuu! LOL! Narobe, narobe si ti mene popredalčkala 😛

Kaj pa ti veš kje jaz hodim. Ti si domišljas kot večina bolestno ljubosumno posestvih bab da cel svet opreza za tvojim tipom. Ej verjemi da ne. Kako sploh zdržijo z vami psihičkami. A žensk se pa ne bojiš,da bi ga kakšna naskočil? . Aja sej res itak ga osvajajo samo Pedri. Če bi mojega osvajal sam Pedri ma takoj zdele podpišem. Ker vem da ne bo nič ker je bolj za ženske.[/quote]

Ker se mi ravno da in se zabavam ob branju tvojih nakladanj…..A si ti iluminatka, da vidiš, kako jaz izgledam, ali kaj? A da sem psihič, ker to opazim? Wauuuuu! LOL! Narobe, narobe si ti mene popredalčkala :P[/quote]
Vidim da si Mal šašava in to je dovolj. A ti si njegov pitbul Al kaj? Hebem ti takega dedca ki se ne zna sam ubranit pred poželjivimi pogledi enega Pedra in rabi ženo za psa čuvaja. Ta tvoj ni moški ampak pickica. Mogoče jim je pa zato tudi všeč. Al pa je prikriti Peder in to veš pa te je strah da ga ne bi kdo polagano naguzil.
Katera ženska s hetero tipom se boji Pedrov? Nobena čisto nobena

Ker se mi ravno da in se zabavam ob branju tvojih nakladanj…..A si ti iluminatka, da vidiš, kako jaz izgledam, ali kaj? A da sem psihič, ker to opazim? Wauuuuu! LOL! Narobe, narobe si ti mene popredalčkala :P[/quote]
Vidim da si Mal šašava in to je dovolj. A ti si njegov pitbul Al kaj? Hebem ti takega dedca ki se ne zna sam ubranit pred poželjivimi pogledi enega Pedra in rabi ženo za psa čuvaja. Ta tvoj ni moški ampak pickica. Mogoče jim je pa zato tudi všeč. Al pa je prikriti Peder in to veš pa te je strah da ga ne bi kdo polagano naguzil.
Katera ženska s hetero tipom se boji Pedrov? Nobena čisto nobena[/quote]

Wau, dej še malo no – se v svoji pravi luči pokazat, pa svoje frustracije ven sekat… Dobro ti to gre od prstov, ni kaj , si se že razkrinkal-a:)

Katera ženska s hetero tipom se boji Pedrov? Nobena čisto nobena[/quote]

Wau, dej še malo no – se v svoji pravi luči pokazat, pa svoje frustracije ven sekat… Dobro ti to gre od prstov, ni kaj , si se že razkrinkal-a:)[/quote]
Raje pejd stražit Zlatkota z diamanti kot da se tu z mano daješ. Da ti ga ne bo kdo ukradel. Sej veš svet je poln tatinskih Pedrov.

Nič si ne domišljajo – jaz jih razumem – ker točno vem, kako določena gej scena deluje – ima s seboj svojega trenutnega partnerja v javnosti, pa koketno gledajo, oči mečejo po drugih, ki so bodisi z ženskami, sami ali pa z drugimi moški. Brez moralnih zavor so. Večinoma. Ne znajo se obnašat v javnosti.[/quote]
Samo par procentov jih je in vse konstantno srečuješ. Po mojem te tvoj vodi v gej bare. Ali pa je gejevski lobi na skrivni misiji, da tvojega spreobrnejo.
Imaš prav, ti si ne domišljaš, to so že blodnje. Glej pred svoj prag, ne pa paranoično oprezat kam gledajo ljudje. Kar opisuješ delajo tudi hetero tipi z ženskami. Je bil kar šok, ko se začeli ozirat za mano in me osvajat, sem bila precej sramežljiva najstnica. Še danes me kdaj vrže s tira, a bom preživela, to niso problemi.

primitivne babe še ne veste, da so ravno vaši možje večinoma homosexualci-bisexualci in da se v savnah prav oni slinijo na mlade fante in lepe moške, vi debeluharji si pa ne mislite, da bi homosexualci naskočili glih vas, oni so zelo izbirčni in se izogibajo grdih moških…………………………………………..

Pa kaj se tako obremenjujete s temi geji?? Njim pravite, da se s paradami non stop izpostavljajo in da želijo biti v središču pozornosti, v resnici jih pa vi stalno izpostavljate in opravljate. Obsedenci!

Mene ne motijo, naj se bozajo, ljubijo tudi oni so samo ljudje.

Kot da zenske ne prvo pogledajo ali pa moski prvo zenske v prsi. Pac daj no ne bluzi zdaj tu nekaj,kot da to sam geji, vsi smo isti, ker nas pac radovednost daje.

Kot da ne to vsi ko pa samo geji lepo te prosim. Ti pa si tut slep/a ce se nisi nikoli videl/a tipa ki ni pogledo zensko v prsi al pa zensko ki je radovedno pogledala na mosko orodje. Pa ne bodi tu pametn/a.

Odgovor na objavo uporabnika
Grda resnica, 03.03.2017 ob 10:26

Nič si ne domišljajo – jaz jih razumem – ker točno vem, kako določena gej scena deluje – ima s seboj svojega trenutnega partnerja v javnosti, pa koketno gledajo, oči mečejo po drugih, ki so bodisi z ženskami, sami ali pa z drugimi moški. Brez moralnih zavor so. Večinoma. Ne znajo se obnašat v javnosti.[/quote]
Kot da heteroseksualni ne gledajo za drugimi hahahaha
Kaj ste tako ogroženi? Kot bi se jaz bala lezbijk. Pa kaj mi lahko ena lezbijka naredi? Al pa gay? Čisto nič. Bolj me je strah psiho tipov ki oprema jo okoli. Teh se lahko ženske bojimo ne pa homotov.

Hvala lepa!!! Pac ne razumem en folk pac ne razmisla. Naspedirani so samo v geje kot da smo edini na svetu ki imajo oci in ko jih radovednost daje!!

Po savnah je zdaj peder klub Slovenije montiral nizke in čisto majhne napise. S tako drobno pisavo, da se moraš skloniti, da lahko prebereš. Piše: GA ŽE IMAŠ V RITI!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close