Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gayi v savnah?

gayi v savnah?

Pozdravljeni. Slisal sem, da v savne hodi veliko gayev je to res? Mate kake slabe izkusnje z njimi?

Bodi brez skrbi in uživaj, nihče te ne bo naskočil.

A že spet al kaj?
Aja, sej res ni bilo že dva dni teme o gejih….kriza.

Boji se da ga njegova vidi z njim in njegov z njo. Pol pa oba lahko zgubi :))
Eh polno skrbi 😉

In kaj to TEBE zanima, če si normalen fant?

Sanjaš pa lahko, ni problema…

Me prav zanima, če je avtor teme pomislil, kako bi se počutil, če bi ženska odprla temo “slišim, da v savno hodi veliko moških; imate z njimi kaj probleme?”

Nobeni slabih izkušenj, ima jih pa en tip, ki sem mu bil menda všeč!

Najboljši prijatelj ti je lahko gej, pa ti ne veš. Nekateri geji pač niso tako očitni, da se jih že na prvi pogled prepozna. Pa kaj ti misliš, da oni naskakujejo vsakega mimoidočega moškega? Od kje ti to?

Res je, v savnah se nat… na polno. Sem že sama bila priča temu, tako da… Imam tudi kolega, ki dela v savni in ve marsikaj povedat, tako da pazljivo:). No, jaz sem ženska, od mene bojo bežali:).

Se spomnim enga, ki si ga je začel na roke metat pred nama s kolegom (turška savna, meglena), sem opazil šele, ko je kolega začel kričat na njega, hehe. Jst sem takoj šel ven, kolega pa, kr kričal, tip je šel s hitrimi koraki ven, še lovil se je, da ni padel, ker je bilo spolzko iz savne in ga ni bilo več za videti.

Točno to sem pomislila tudi jaz…

Sicer pa ja, avtor, ogromno gejev hodi v savno, zato priporočam, da ti ne greš, ker si tako zelo normalen.

Po dolgem času sem bila v savni (ta teden) v enem izmed hotelov v znanem italijanskem smučarskem središču. Moram reči, da so bili ljudje na videz zelo normalni. Pač pari, ki se pridejo posavnat po smučanju in apres-ski-ju. Niti trohice promiskuitete nisem zasledila, res ne.
Doma oz. tukaj (v Sloveniji) ne hodim v savno, pa pravzaprav ne vem zakaj … Morda zato ker imam slabe izkušnje iz preteklosti (savna pri bazenu Kolezija recimo, kamor sem hodila kot najstnica in kjer je bilo precejšnje število starih hropcev ki so me ogovarjali). Kar se gejev tiče ne vem…nobenemu ne piše na čelu da je gej ali pač?

Terme olimia, star del, japonska savna, ni vrag, da si ga en ne mece.

Če si ga na roke meče, še ne pomeni, da je gej. 😉

Če te to zanima in če o tem razmišljaš, pol sam veš kako je s tabo 🙂

sivcer pa, kaj misliš, da si taka lepota, da bodo geji kr na tebe navalili? lepo te prosim, še povohali te ne bodo

Da si ha na roke mece izkljucno pred samimi tipi in te gleda? Je pa bil ze prizor dva moska v doggyu tako da…

Sevede ga lahko zanima. ker savne niso fouk placi, ki so praktično zastonj, oziroma za ceno ene karte za savnanje…..

Tudi meni gre na živce to, ali pa ko se prav zmenijo po določenih savnah, pa se gredo swinganje…. Pa imam seks za super sprostitev, samo naj se ne onegavijo na javnih placih.

Pa saj to maš tudi v Atlantisu, pa v drugih savnah po zdraviliščih in kopališčih po sSLoveniji.

Prav bi bilo, da bi kamere naštimal, pa to malo preganjal, opozarjal.

ker takega, ki ga dobijo, ne bo več nazaj: pa naj bo Desanka Šakić, gejsendvič, lesbosendvič ali pa swingosendvič, heterosendvič….

Sevede ga lahko zanima. ker savne niso fouk placi, ki so praktično zastonj, oziroma za ceno ene karte za savnanje…..

Tudi meni gre na živce to, ali pa ko se prav zmenijo po določenih savnah, pa se gredo swinganje…. Pa imam seks za super sprostitev, samo naj se ne onegavijo na javnih placih.[/quote]

Podpis!
V naš bazen pridejo buzerantje. Prav, ni panike! Mučno je, ker pridejo na ležalnike ob bazenu in se ves čas nekaj stiskajo, božajo.
Ko da je vse OK, da so glavni, da ni nikogar drugega okoli njih!!!

Itak vsa mularija začne gledat njih, se posmihajo, težijo staršem: “Glej mami unedva, k se kar božata!” Ki sta vsa prepletena in ljubeča – dva tipa!! 🙁
Pa kaj se ne moreš zadržat?? Kaj si prišel zajjeebavat naše mulce, stare 5, 6, 7 let, da jim razlagam vaše fuuukarije??

In v resnici je konec ZDRAVEGA veselja. Mulčki ves čas pogledujejo proti buzijem, žoga ni več zanimiva. Ko se tipa končno spravita v savno, gre vsa mularija špegat…. !!! Kao na WC, itak pa za njimi.
“Ej mami, a veš da ga je prijel za lulčka!!”

Kwa naj? A se mi NORMALNI TAKO ZALIZUJEMO IN IZPOSTAVLJAMO?

Ajde, gremo domov! Pa nismo nikoli govorili o gejih. Nismo zasmehovali. Samo že otroku se to ne zdi normalno!! In jaz moram potem razlagat otroku…… kako pa kaj! Pri šestih letih?? Zaradi dveh buzerantov, ki se ne znata obnašat!!! Lezbijke so dost bolj uvidevne!

Zakaj pa ti hodiš v savno?

Ja ti idiotka, lahko bi otrokom razlozila, da obstajo tudi fantje, ki imajo radi luleke. Ne pa da jim razlagas, zakaj tvoj moz hofi k drugim babam in tam njim luleke kaze. Slaba mati si in to ti bodo otroci zamerili. Pa se debilna si, ce ne opzais, da se tudi hetero folk stalno slatari in lize na javnih mestih in v kopaliscih. Sama imas verjetno 150 kg in to pac vec noben noce s tabo pocet. Pazi, da ne bo tvoj moz raje sel k gejem, pri tebi itak nima nc vec za uzivat.

a tebi se pa zdi to normalno početje, na javnem mestu in nekje kjer so prisotni otroci, da se gre folk ni važno spola in usmerjenosti neke seksualne igrice vsem na očeh?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

a tebi se pa zdi to normalno početje, na javnem mestu in nekje kjer so prisotni otroci, da se gre folk ni važno spola in usmerjenosti neke seksualne igrice vsem na očeh?[/quote]
Meni se to ne zdi nic posebnega, saj je to cisto normalna stvar.

Tudi meni gre na živce to, ali pa ko se prav zmenijo po določenih savnah, pa se gredo swinganje…. Pa imam seks za super sprostitev, samo naj se ne onegavijo na javnih placih.[/quote]

Podpis!
V naš bazen pridejo buzerantje. Prav, ni panike! Mučno je, ker pridejo na ležalnike ob bazenu in se ves čas nekaj stiskajo, božajo.

Itak vsa mularija začne gledat njih, se posmihajo, težijo staršem: “Glej mami unedva, k se kar božata!” Ki sta vsa prepletena in ljubeča – dva tipa!! 🙁
Pa kaj se ne moreš zadržat?? Kaj si prišel zajjeebavat naše mulce, stare 5, 6, 7 let, da jim razlagam vaše fuuukarije??

In v resnici je konec ZDRAVEGA veselja. Mulčki ves čas pogledujejo proti buzijem, žoga ni več zanimiva. Ko se tipa končno spravita v savno, gre vsa mularija špegat…. !!! Kao na WC, itak pa za njimi.

Ajde, gremo domov! Pa nismo nikoli govorili o gejih. Nismo zasmehovali. Samo že otroku se to ne zdi normalno!! In jaz moram potem razlagat otroku…… kako pa kaj! Pri šestih letih?? Zaradi dveh buzerantov, ki se ne znata obnašat!!! Lezbijke so dost bolj uvidevne![/quote]

Ja, tudi vi, NORMALNI, se tako zalizujete in izpostavljate, babe javno fafate kur.ce tipom, tipi vas na javnih placih fu.ka.jo v pi*ke in tudi v r.it, enkrat videla eno babo v savni, ki je dvema tipoma masirala tiča… tako da, ja, tudi vi, NORMALNI delate svinjarije, da vas lahko vidijo vsi, vključno z otroki!!!
In če to delate vi, NORMALNI, zakaj ne bi tudi geji? Meni je tako obnašanje odbijajoče, ne glede na to, kakšnega spola je par, ki to počne!

Podpis!

Ajde, gremo domov! Pa nismo nikoli govorili o gejih. Nismo zasmehovali. Samo že otroku se to ne zdi normalno!! In jaz moram potem razlagat otroku…… kako pa kaj! Pri šestih letih?? Zaradi dveh buzerantov, ki se ne znata obnašat!!! Lezbijke so dost bolj uvidevne![/quote]

Ja, tudi vi, NORMALNI, se tako zalizujete in izpostavljate, babe javno fafate kur.ce tipom, tipi vas na javnih placih fu.ka.jo v pi*ke in tudi v r.it, enkrat videla eno babo v savni, ki je dvema tipoma masirala tiča… tako da, ja, tudi vi, NORMALNI delate svinjarije, da vas lahko vidijo vsi, vključno z otroki!!!
In če to delate vi, NORMALNI, zakaj ne bi tudi geji? Meni je tako obnašanje odbijajoče, ne glede na to, kakšnega spola je par, ki to počne!
[/quote]

No ja, vseeno je bolj “okusno” gledat moškega in žensko, ki se poljubita, kot pa dva geja. Ali pa ko hodita miksajoče s tistimi ritkami po sprehajalni rivi. Ker večia ne zna normalno hodit, skos nekaj mešajo, mešajo….

No pa še napiši, kje ti take travme doživljaš, da moraš tako pisat? A zalezuješ ljudi v temi, ko gredo srne štet, ali kaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close