Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gayi v savnah?

gayi v savnah?

Meni se to ne zdi nic posebnega, saj je to cisto normalna stvar.[/quote]

Me zanima, e bi bila stara 5, 6, 7, let…. Bi ti verjetno pustilo kar travme, kot jih lahko pusti tem otrokom v tej starosti, če bi to mogla gledat. Sploh ko otroku pojasniš, pa lepo obrazložitš, da si v javnosti naprimer on ne sme za lulija vlečt in ga navijat, potem pa vidi dva odrasla v vodi, na bazemu, ki ravno to počneta…. Skontaš? Dej skontaj ženše, da foukljanje, sploh pa istospolno ni za pred oči otrok na javnih mestih, ker je to že tako ali tako deviacija, pa izkazovanje pretirane intimne naklonjenosti tudi ne, naskakovanja in objemanja ko samo še združitev manjka po bazenih, ležalnikih in podobno. Naj počnejo to v zasebnosti svojih štirih sten ali hotelskih sob, noben problem, samo naj bodo okusni v javnosti, ker niso in jih zavede in se ne znajo primerno obnašat.

Res je, da vam toplota dobro sede in požene hormone po žilah in napne marsikaj, samo dejte met malo obzirnosti in spoštovanja do ljudi okoli sebe in se ne onegavite po javnih mestih.[/quote]

Glej, daj tudi ti samo za 4-imi stenami izkazuj pozornosti in šlataj in se poljubljaj. Nič več v javnosti, ampak samo za 4-imi stenami doma. Kje piše, da tebe kdo rad gleda?

Me zanima, e bi bila stara 5, 6, 7, let…. Bi ti verjetno pustilo kar travme, kot jih lahko pusti tem otrokom v tej starosti, če bi to mogla gledat. Sploh ko otroku pojasniš, pa lepo obrazložitš, da si v javnosti naprimer on ne sme za lulija vlečt in ga navijat, potem pa vidi dva odrasla v vodi, na bazemu, ki ravno to počneta…. Skontaš? Dej skontaj ženše, da foukljanje, sploh pa istospolno ni za pred oči otrok na javnih mestih, ker je to že tako ali tako deviacija, pa izkazovanje pretirane intimne naklonjenosti tudi ne, naskakovanja in objemanja ko samo še združitev manjka po bazenih, ležalnikih in podobno. Naj počnejo to v zasebnosti svojih štirih sten ali hotelskih sob, noben problem, samo naj bodo okusni v javnosti, ker niso in jih zavede in se ne znajo primerno obnašat.

Res je, da vam toplota dobro sede in požene hormone po žilah in napne marsikaj, samo dejte met malo obzirnosti in spoštovanja do ljudi okoli sebe in se ne onegavite po javnih mestih.[/quote]

Glej, daj tudi ti samo za 4-imi stenami izkazuj pozornosti in šlataj in se poljubljaj. Nič več v javnosti, ampak samo za 4-imi stenami doma. Kje piše, da tebe kdo rad gleda?[/quote]

Jasno, da pošnem to v intimi: doma, na potovanjih; moja intima je moja zasebnost – še najmanj jo pa želim s teboj delit…. Nikoli se pa ne na javnih mestih, kr me to niti ne rajca, niti nisem ekshebicionist, da bi užival v tem, da me še drugi vidijo in se tudi slinijo.

Visoke denarne kazni za vse ki se onegavijo vsem na očeh. Ni važno straight Al gay.

Tako je ; pa po savnah in javnih prostorih, ki so znani kot mesta za fukcanje kamere naštimat, pa naj kasirajo.

Seks je lep, je pa čista stvar intime, pa če je perverzen ali pa čisto hiter in nujno potreben za hitro zadovoljitev ali izpraznitev pri nekaterih, vendar je to čisto intimna stvar in nas čisto nič ne rajca in kuri, če dva , trije, štirje ki to v javnosti počnejo mislijo, da bo še nam rajcajoče, ko jih moramo gledat. Ni, je odbijajoče. In temu se reče neobzirnost, egoizem v javnosti.

Meni se to ne zdi nic posebnega, saj je to cisto normalna stvar.[/quote]

Če se dva šlatata otrok dobi otrok travme. Prosim lepo. Ne poznam otroka na svetu, da bi mu to travme puščalo. Travme se dobijo predvsem v otroštvu, če starši otroka zanemarjajo, zaničujejo, ponižujejo, zlorabljajo. Verjetno, če ti vidiš dva hetero, ki se šlatata, rečeš to midva z očkom tudi počneva, če pa dva geya to počneta ti pa zmanjka besed, ker si sama nastrojena proti njim in se izvijaš z trapastimi izgovori pred otrokom, da v javnosti sine pa ne boš lulčka šlatal. Predsodke otroci dobijo ne travme.

Glej, daj tudi ti samo za 4-imi stenami izkazuj pozornosti in šlataj in se poljubljaj. Nič več v javnosti, ampak samo za 4-imi stenami doma. Kje piše, da tebe kdo rad gleda?[/quote]

Jasno, da pošnem to v intimi: doma, na potovanjih; moja intima je moja zasebnost – še najmanj jo pa želim s teboj delit…. Nikoli se pa ne na javnih mestih, kr me to niti ne rajca, niti nisem ekshebicionist, da bi užival v tem, da me še drugi vidijo in se tudi slinijo.[/quote]
To je tvoje mnenje eni majo pa drugacno mnenje treba spostovat vse ljudi ne glede na to ce so gayi ali lezbiki ali hetero…

itak da ja. poznam dva, ki redno hodita v savno brez svojih žensk, pa sta se mi od nekdaj zdela sumljiva,takšna prikrita, pa žena kot fasada.

Kako pa ves kaj tam delata? Imas dokaz, da sta gaya?

Jooooj ste težki s temi geji no. Ceu življenje že intenzivno hodim po savnah, doma, v tujini, na smučiščih, toplicah, kjerkoli, pa ni nikjer ne duha ne sluha o ničemer.
Sam da vam prihaja, ko pisarite o tem, al kaj?

Kako pa ves kaj tam delata? Imas dokaz, da sta gaya?[/quote]
a ti rabiš za večino gejev, ki jih poznaš, znanih ali neznanih oseb.. pisno potrdilo, da so geji, ker drugače nikoli v življenju, niti pod razno, ne bi pomislila, da so geji?

Meni je bilo vedno fascinantno kako si ti normalni pobje domišljajo da so tako neustavljivo privlačni da jih bo kar vsak naskočil :). Mislim če si gey še ne pomeni da nimaš okusa :). To da imaš tička ne bo dovolj, tako kot ni dovolj za ženske :).

Sori ker ti uničujem sanje.

Enim dela fantazija na polno in vidite povsod geje. Zdaj ne vem, če lažete za antipropagando ali iz lastnih užitkov (ali oboje). Še nikoli nisem videla v nobeni savni ali kopališču kaj takega. Bi blo fajn videt dva lušna, ki se malo crtata. Sem videla pa veliko hetero parov, jasno, ker nas je več. Pred leti mi je ena razlagala, da imajo v Atlantisu težave, ker hodijo pari seksat in da so tudi njo in njenega fanta opozorili, ker sta se preveč strastno poljubljala.

Če se dva šlatata otrok dobi otrok travme. Prosim lepo. Ne poznam otroka na svetu, da bi mu to travme puščalo. Travme se dobijo predvsem v otroštvu, če starši otroka zanemarjajo, zaničujejo, ponižujejo, zlorabljajo. Verjetno, če ti vidiš dva hetero, ki se šlatata, rečeš to midva z očkom tudi počneva, če pa dva geya to počneta ti pa zmanjka besed, ker si sama nastrojena proti njim in se izvijaš z trapastimi izgovori pred otrokom, da v javnosti sine pa ne boš lulčka šlatal. Predsodke otroci dobijo ne travme.[/quote]

Sevede da ja :). Ker doma mai pa oči učita, da za nadaljevanje vrste po naravni biološki poti sta potrebna moški pa ženska, pol je pa otrok zaprepaden, ku vidi dva moška, ku se šlatata za tiča na bazenu…..

Nisem nikakor proti istospolno usmerjenim – samo mi je pa patetično smešno, pa če je to v SLo ali pa v tujini, ko se moški v parčkih pasejo po moškemu, ki je moj partner- je velik, postaven, fejst – pa nič homo izgleda in tud ne daje homo signalov drugim- samo njihve mokre sanje so, ko se fetiširajo na njem- pa najprej ga v mednožje pogledajo.. To mi je odurno. Sej ma oni svojega zraven, naj se v javnosti brzda kolikor se še zmore, pa naj se ne pase naokrog, če ma svoje zraven 🙂

To je problem današnje homo scene – ker se ne znajo v javnosti brzdat – so vedno tako euforično naspidirani, tako opazno ponosni, češ glej me, jst sem ( ja pa in, si – samo a naj zdej vsi prav tako euforično to odobravamo), da se kar spozabijo pri marsičem, kje so neke meje, ki bi jih tudi oni morali spoštovat, zdej, ko so bolj na “free”…

pojdi kdaj v Atlantis, pa si malo poglej.

Nič si ne domišljajo – jaz jih razumem – ker točno vem, kako določena gej scena deluje – ima s seboj svojega trenutnega partnerja v javnosti, pa koketno gledajo, oči mečejo po drugih, ki so bodisi z ženskami, sami ali pa z drugimi moški. Brez moralnih zavor so. Večinoma. Ne znajo se obnašat v javnosti.

Če se dva šlatata otrok dobi otrok travme. Prosim lepo. Ne poznam otroka na svetu, da bi mu to travme puščalo. Travme se dobijo predvsem v otroštvu, če starši otroka zanemarjajo, zaničujejo, ponižujejo, zlorabljajo. Verjetno, če ti vidiš dva hetero, ki se šlatata, rečeš to midva z očkom tudi počneva, če pa dva geya to počneta ti pa zmanjka besed, ker si sama nastrojena proti njim in se izvijaš z trapastimi izgovori pred otrokom, da v javnosti sine pa ne boš lulčka šlatal. Predsodke otroci dobijo ne travme.[/quote]

Sevede da ja :). Ker doma mai pa oči učita, da za nadaljevanje vrste po naravni biološki poti sta potrebna moški pa ženska, pol je pa otrok zaprepaden, ku vidi dva moška, ku se šlatata za tiča na bazenu…..

Nisem nikakor proti istospolno usmerjenim – samo mi je pa patetično smešno, pa če je to v SLo ali pa v tujini, ko se moški v parčkih pasejo po moškemu, ki je moj partner- je velik, postaven, fejst – pa nič homo izgleda in tud ne daje homo signalov drugim- samo njihve mokre sanje so, ko se fetiširajo na njem- pa najprej ga v mednožje pogledajo.. To mi je odurno. Sej ma oni svojega zraven, naj se v javnosti brzda kolikor se še zmore, pa naj se ne pase naokrog, če ma svoje zraven 🙂

To je problem današnje homo scene – ker se ne znajo v javnosti brzdat – so vedno tako euforično naspidirani, tako opazno ponosni, češ glej me, jst sem ( ja pa in, si – samo a naj zdej vsi prav tako euforično to odobravamo), da se kar spozabijo pri marsičem, kje so neke meje, ki bi jih tudi oni morali spoštovat, zdej, ko so bolj na “free”…[/quote]
Vzemi to kot kompliment. Ne bodi tok zategnjena. A ni lepo da je tud moškim všeč. Da bi se kateremu pustil naskočit pa ni strahu ali pač?

Nič si ne domišljajo – jaz jih razumem – ker točno vem, kako določena gej scena deluje – ima s seboj svojega trenutnega partnerja v javnosti, pa koketno gledajo, oči mečejo po drugih, ki so bodisi z ženskami, sami ali pa z drugimi moški. Brez moralnih zavor so. Večinoma. Ne znajo se obnašat v javnosti.[/quote]
Kot da heteroseksualni ne gledajo za drugimi hahahaha
Kaj ste tako ogroženi? Kot bi se jaz bala lezbijk. Pa kaj mi lahko ena lezbijka naredi? Al pa gay? Čisto nič. Bolj me je strah psiho tipov ki oprema jo okoli. Teh se lahko ženske bojimo ne pa homotov.

Nič si ne domišljajo – jaz jih razumem – ker točno vem, kako določena gej scena deluje – ima s seboj svojega trenutnega partnerja v javnosti, pa koketno gledajo, oči mečejo po drugih, ki so bodisi z ženskami, sami ali pa z drugimi moški. Brez moralnih zavor so. Večinoma. Ne znajo se obnašat v javnosti.[/quote]

Pa še to: vem za homoseksualca, ki na leto zamenja cca 7-9 partnerjev. Ne vem, zakaj to počne, očitno iz čistega užitka. In pravi, da v vsaj 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerih brez kondoma….. Pravi da se daj, ko je zadeva lahko bolj na free, javno sprejeta, da je še bolj luštno, kot prej ko so se morali bolj skrivat. Sem diskreten človek in če ima kako spolno prenosljivo, ne spračujem…. Mi pa ni potem nič več čudno, zakaj v zadnjih 7ih letih naprimer pri nas pride do porasta evidence spolno prenosljivih bolezni….

Jasno da bulijo in se slinijo v glavah, sej so dedci.
Se počutiš ogroženega? Probej bit ženska, boš po enem izhodu ven v petek zvečer tekel domov jokat če te to tako moti.
Bodi raj vesel da se kdo slini na tebe. Je kompliment to. Če te tolaži….če bi te poznali se verjetno nebi :).

Kaj ste tako ogroženi? Kot bi se jaz bala lezbijk. Pa kaj mi lahko ena lezbijka naredi? Al pa gay? Čisto nič. Bolj me je strah psiho tipov ki oprema jo okoli. Teh se lahko ženske bojimo ne pa homotov.[/quote]

ko boš naprimer v UK, pa ti bo gay tip dobesedno sikal za tvojim tipom, skakal okoli njega, ti bo luštno? Meni ni. Tudi mojemu ni. Ne nakladam, je res.

Aja, pa ni treba pisat, ne hodi v UK. Se ne izvlečeš s tem.

Jasno da bulijo in se slinijo v glavah, sej so dedci.
Se počutiš ogroženega? Probej bit ženska, boš po enem izhodu ven v petek zvečer tekel domov jokat če te to tako moti.
Bodi raj vesel da se kdo slini na tebe. Je kompliment to. Če te tolaži….če bi te poznali se verjetno nebi :).[/quote]

Woman here….

To je problem današnje homo scene – ker se ne znajo v javnosti brzdat – so vedno tako euforično naspidirani, tako opazno ponosni, češ glej me, jst sem ( ja pa in, si – samo a naj zdej vsi prav tako euforično to odobravamo), da se kar spozabijo pri marsičem, kje so neke meje, ki bi jih tudi oni morali spoštovat, zdej, ko so bolj na “free”…[/quote]
Vzemi to kot kompliment. Ne bodi tok zategnjena. A ni lepo da je tud moškim všeč. Da bi se kateremu pustil naskočit pa ni strahu ali pač?[/quote]

Ah, ti je luštno preko tipkovnice, anede? Nastavi ti, če ti tako paše. Mojemu ne in mu nikoli ni.

Kaj ste tako ogroženi? Kot bi se jaz bala lezbijk. Pa kaj mi lahko ena lezbijka naredi? Al pa gay? Čisto nič. Bolj me je strah psiho tipov ki oprema jo okoli. Teh se lahko ženske bojimo ne pa homotov.[/quote]

ko boš naprimer v UK, pa ti bo gay tip dobesedno sikal za tvojim tipom, skakal okoli njega, ti bo luštno? Meni ni. Tudi mojemu ni. Ne nakladam, je res.

Aja, pa ni treba pisat, ne hodi v UK. Se ne izvlečeš s tem.[/quote]
Ja lih za tvojim se vsi tipi mečejo. Res nimajo drugega dela. Ene ženske ste zmešane od ljubosumja in vam glava dela na polno. Vsi vas ogrožajo. Vsi vam hočejo vzeti vašega Zlatkota posutega z diamanti. Get a life.

Aja, pa ni treba pisat, ne hodi v UK. Se ne izvlečeš s tem.[/quote]
Ja lih za tvojim se vsi tipi mečejo. Res nimajo drugega dela. Ene ženske ste zmešane od ljubosumja in vam glava dela na polno. Vsi vas ogrožajo. Vsi vam hočejo vzeti vašega Zlatkota posutega z diamanti. Get a life.[/quote]

evo, si drznem malo direktive.Če nimaš izkušnje, ne vidiš v živo, ne kvakaj preko konic svojih prstov. Sploh, pa ker morda svoje tazadnje ne neseš dlje, kot do konca lat domačega plota ( mišljeno v države, kjer je gay scena še bolj pogosta).

Vzemi to kot kompliment. Ne bodi tok zategnjena. A ni lepo da je tud moškim všeč. Da bi se kateremu pustil naskočit pa ni strahu ali pač?[/quote]

Ah, ti je luštno preko tipkovnice, anede? Nastavi ti, če ti tako paše. Mojemu ne in mu nikoli ni.[/quote]
Jaz sem mojemu že nastavla in to večkrat. Hitro daj svojemu adonisu ki je tako neustavljivo privlačen moskim utripajočo zapestnico okoli roke da ti ga ne bo kak pedercina pokavsu baba zmešana.
S tabo ni vse uredu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close