Najdi forum

gate

Vsak dan imam beli tok na spodnih gatah in mi gre na živce. A imate tudi ve to? Glupo mi je ko mi tip gate sleče, ker je tist gor. Ginekolog je neuspešen – nič ne pomaga. Sprašujem se, mogoče majo pa vse malo tega na gatah? Kaj je resnica?

če hočeš imeti lepo ,zdravo muco, se umivaj samo z čisto vodo,brez raznih mil, dokler imaš beli tok pa si zvečer daš žličko olivnega olja na gazico in lepo jo prebriši.Če boš tako delala ne boš imela nikoli nobenih težav….lp

Lahko uporabis tud tiste tanke bombazne vlozke za vsak dan..

vitka – a olivno olje iz lekarne ali navadno? pa sigurno ne škodi? kaj pa milo za intimno nego?

če malo uporabiš logiko, potem najbrž veš, da ne z oljem, ne z milom ne boš odpravila belega toka. Sploh je to normalno, če pa tip tega ne sprejme, je pa z njim nekaj narobe. To so naravni sokovi, res pa je najbrž neprijetno, če ga je zelo veliko. Ampak če ti ginekolog ni mogel pomagat, ti ne bo tudi noben tu.

Uporabi dnevni vlozek pa obrisi muco z robckom za intimno nego…ce te moti da to tip vidi.

če tip tega ne more sprejet, tudi tebe ne bo sprejel. a ni logično?

Beli tok je normalna stvar.

jaz sem imela stalno težave s tem, dokler nisem nehala kupovati razna mila in ostale neumnosti. Zaradi mil sem imela tako izsušeno nožnico, da nisem mogla hoditi, po nasvetu ginekologinje sem vse ukinila, potem mi je ta ista zdravnica rakla za olivno olje, navadno za kuhanje i nobenih težav nimam več, če hočete probajte, če ne …zaradi mene vam lahko teče beli tok, vaša stvar lp

Kolikokrat pa se namažeš z olivnim oljem vitka – 1x na dan ali 1x na teden? moj fant je to sprejel, samo MENE moti – zanima me, če imamo beli tok vse ženske. In kaj pomeni veliko belega toka?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close