Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Gashi je pred dogodkom prodajal svojo kullo

Gashi je pred dogodkom prodajal svojo kullo

Pred dogodkom z ženo je že prodajal svojo kullo na Razborju, cena pa niti ne tako nizka, kar 90.000 EUR-

nepremicnine_si21_com/oglasi/oglas3249432_html

namesto podcrtajev so pike.

Kakšno kullo, kaj je to

Odgovor na objavo uporabnika
kdo kaj, 05.02.2022 ob 16:43

Kakšno kullo, kaj je to

‘Albanska’ utrjena hiša.

PIKULET CENZURIRANI, 05.02.2022 ob 16:16

Pred dogodkom z ženo je že prodajal svojo kullo na Razborju, cena pa niti ne tako nizka, kar 90.000 EUR-

Pa veš, da smo to hišo mi kupli, po tem, ko so jo leta 2017 nafehtali preko Tednika, da bodo otroci za vedno imeli svoje sobe in se jim ne bo več treba seliti. Me zanima, če ima, ko jo bo prodal, podarjen denar namen vrniti dobrotnikom.

Kter norec bi za to dal 90k. To je sam za podret.

Ta družina se je selila po celi Sloveniji, ko je postalo vroče na CSD, so stisnili drugam.  Pa najstarejši sin je tudi tepel mamo.  Nekje je pisalo, da je bila pretepena IN posiljena.

Kakšne živali so to?

Jaz686, 05.02.2022 ob 17:27

Pa veš, da smo to hišo mi kupli, po tem, ko so jo leta 2017 nafehtali preko Tednika, da bodo otroci za vedno imeli svoje sobe in se jim ne bo več treba seliti. Me zanima, če ima, ko jo bo prodal, podarjen denar namen vrniti dobrotnikom.

Otroci bi morali biti vpisani kot delni lastniki, tako ne bi mogel prodajati brez soglasja CSD.

Sem zasledil, da se je delala nabirka, ampak ni podatka, koliko je bila zbranega?

verjetno se ne oglaša na klice potencijalnih kupcev?

Kako da ne? Saj ima tudi v zaporu mobitel: 040 833 707

Ne vem kdo bi dal za to napol podrto kamnito bajto 90.000, pa itak so denar dobrotniki dal in kam bi šli potem, fehtat naprej?

Obrnil se bo na Ano Praznik in bo spet na TV.

Anonimno 8011, 07.02.2022 ob 18:27

Ne vem kdo bi dal za to napol podrto kamnito bajto 90.000, pa itak so denar dobrotniki dal in kam bi šli potem, fehtat naprej?

Mogoče je mislil hišo prodati za dobre denarce in se preseliti na Kosovo.Tam bi dobil že za nekaj deset tisoč evrov mogoče boljšo hišo, ostalo bi mu pa še precej denarja…

Mogoče se ona ni strinjala s tem, pa sta se prepirala ,zato, da bi obveljala njegovo…No, zdaj ne bo njegova. niti njena.Žalostno.Otroci pa brez staršev…

Saj za ceno se da najbrž pogajat…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close