Najdi forum

Gardsko jezero

Živijo,

Zanima me, če je kdo že bil na Gardskem jezeru in kako se da tam čimbolje preživeti dopust?

Hvala že vnaprej.

Uporabi iskalnik! 6 strani zadetkov, če vtipkaš Gardsko jezero:

Gardsko jezero je krasna destinacija za počitnice … sever je alpski svet … odkoder imaš dostop na fantastične gorske prelaze … jug je padska nižina s sredozemskim podnebjem … okrog jezera so idilične vasice in mesteca … za kolesarit imaš nešteto poti … na jugu so zabaviščni parki, ob jezeru so kampi in kopališča, na severu so srfarji … blizu je Verona … meni najljubše mesto na svetu 🙂

ah ja … spomini 🙂

malo posrfaj http://www.lakegarda.com/

Gremo dol spet ta tden in ze komaj cakam. Zahodna stran je manj turizma kot vzhodna. V bistvu mi dol veliko tecemo, je idealno za kolesarjenje, kaksen lep izlet in seveda dobra hrana. Aja, pa kopanje, lahko si najames coln. Imas pa malo morje kampov, hotelckov, apartmajev, bungalovov, … samo tam kjer smo mi vem, da je vse rezervirano ze zagotovo vsaj leto vnaprej.

Odlična destinacija za aktiven dopust.Okoli jezera imaš marsikajdo zabavišnih parkov, avtocampi, hribi, en del jezera je enkraten za srfarje, iz dolomitov pride en tak veter ki jim štima,ma ful vsega. Greš lahko kar na blef pa ti nebo dolgčas. Ful kolesarijo.Malo pobrskaj kaj vse te čaka da boš vso opremo sabo vzela, super je. Mi smo šli z avtodomom in smo ga prečesali. Blizu imaš tudi LAGO MAGGIORE (MISLIM DA SE TAKO NAPIŠE),na tem jezeru imajo tri otočke ki imajo posebno klimo in izlete z ladjico,…. ma ful . Obvezno obišči mestece v obzidju LAZISE , enkraten.

Lago Maggiore ni glih tko blizu (kakih 200 km – no, za nekatere je to najbrž blizu), vmes je še Como, je pa lepo. In na Gardi in na Maggiore in še kje tam okoli.

Lago Maggiore ni glih tko blizu (kakih 200 km – no, za nekatere je to najbrž blizu), vmes je še Como, je pa lepo. In na Gardi in na Maggiore in še kje tam okoli.[/quote]

Prav imaš !

Kaj pa je 200km, če se že podaš na tak dopust, verjetno nima v mislih ležati na plaži in brati žepnice. In v teh 200 km se da ogromno videti .

No ja nekomu je pa že 20km, preveč.

Kamorkoli boš šla ti želim vse lepo !

Lago Maggiore ni glih tko blizu (kakih 200 km – no, za nekatere je to najbrž blizu), vmes je še Como, je pa lepo. In na Gardi in na Maggiore in še kje tam okoli.[/quote]

Prav imaš !

Kaj pa je 200km, če se že podaš na tak dopust, verjetno nima v mislih ležati na plaži in brati žepnice. In v teh 200 km se da ogromno videti .

No ja nekomu je pa že 20km, preveč.

Kamorkoli boš šla ti želim vse lepo ![/quote]

Nisem hotela reči, da je 200 km daleč (mi jih včasih na dopustu naredimo tudi par 1000), ampak samo povedati, da ni tako blizu, da bi iz Garde človek samo malce skočil tja pogledat. Smo predelali že vse tiste konce – pa ne naenkrat, ker je povsod dosti za počet. Ja, včasih se pa tudi za kakšno urico uležemo na plažo in kaj preberemo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close