Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice GARDSKO JEZERO SEPTEMBRA

GARDSKO JEZERO SEPTEMBRA

Ja, odpravljam se za 1 teden na gardsko jezero tam od 11. septembra, cene so takrat menda ugodne, jaz bi po vsej verjetnosti kar kampiral, je še ugodneje, ma kdo kakšen predlog kje je najbolje da se stacioniram, mogoče Peschiera? Sicer bi mogoče kar krog naredil z avtom, se zapeljal okrog jezera, bolj bi se fokusiral edino na spodnjo polovico jezere, ki je še najbolj interesantna. Pa upam, da je za kopat takrat še ok.

lahko si prebereš TUKAJ, se mi zdi pa, da se bolj splača dobit apartma B&B, razen, če res nisi ljubitelj kampiranja. sama peschiera je super lokacija (mesto kot tako nezanimivo), ni pa nujno, če si z avtom, lahko si kjerkoli na jugu. vsekakor si privošči izlet okrog jezera in s trajekti po njem.

Peshiera je super, imaš kar nekaj kampov, ki so odlični, cene pa so (verjetno) zasoljene ….
LP

Bistveno lepsi od juznega dela je severni del jezera. Priporocam obisk RIva del Garda in okolice. Absolutno se splaca zapeljat do severnega dela, precudovite alpe in voda za kopanje v jezeru lepsa kot na jugu.

jaz bila tudi in res je kot pravi Zarnas da so na severu precudovite alpe in voda za kopanje v jezeru lepsa kot na jugu. Jaz sem se kopala na jugu in voda je bila bljak rjava. Žal mi je bilo da nisem šla na sever.

Kampi so kar precej dragi. Ampak še vseeno je kampiranje zame bolj luštno kot kak hostel.

Jaz sem lani kampirala v nadvse poceni in prijetnem kampu v kraju Moniga del Garda,kamp Trevisago.Je to manjši privat kamp in lastnica je nadvse prijazna in se potrudi 100%.Kamp je 20 min(peš) oddalje od plaže. Se da pa tud z avtom zapeljati skorj čist do plaže.Priporočem.Jaz grem tudi letos še enkrat za en kratek vikend 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close