Gardsko jezero septembra
Mogoče katera ve, kako je tam septembra, je še toplo, koliko stopinj ima jezero? Radi bi šli na izlet za nekaj dni, pa me zanima, če se bo sploh še dalo v vodni park… Mogoče poznate kakšen dober camp za prenočiti ali pa poceni hotel? Gledali smo camp Butterfly, je mogoče že kdo bil tam?
Hvala za informacije.
Mislim da smo bili mi ravno v tem kampu septembra predlani. vreme je bilo še čisto OK za kopanje, vendar je bila voda v tistem vodnem parku zame premrzla (otroka sta vseeno uživala…). Kamp je bil čisto v redu, ima trgovinico, igrala za otroke, bazen…vendar smo mi prespali samo en dan v tistih bungalovčkih. Mi smo uživali, ker ni take vročine je bilo super v Gardalandu, smo šli popoldne malo počivat v bungalov, potem pa nazaj v nočni Gardaland do polnoči. Takrat ni več take gužve in je bilo krasno.
Čisto zraven tistega vodnega parka je tudi nek filmski studio (lahko kupite kombinirano karto za vstop v oboje), kjer so razstavljeni predmeti iz raznih znanih filmov, hiša strahov, kino cartoon networka, kjer so nas med predstavo zasuli s snegom…srečali smo dvojnika Silvestra Staloneya in gledali neko njegovo predstavo….Skratka, za malo sporemembe in sprostitve je bilo super.
Če ni dežja boste gotovo uživali.
Forum je zaprt za komentiranje.