gardaland
Tudi mi se odpravljamo v Gardaland. Planiramo it 2. maja, pa me zanima, če je ta dan v Italiji tudi praznik? Kakor sem po netu gledala, je to pri njih delovni dan in predvidevam, da ne bi smelo bit preveč gužve, ker je petek… A se motim?
Konec maja je pa veliko končnih izletov – smo že bili med tednom v tem času pa je bila velika gneča.
2. maj je v Italiji delovni dan sam ker je petek bodo prosti podo več ali maj monstičili. TAko da ti odsvetujem da greš. Tudi ko je pri nas praznik in pri njih ni ni za iti je prevelika gužva. MI smo bili 25 junija eno leto ko je pri nas praznik pri njih ni pa je bla gužva za znoret. Italijani imajo tuid 25.4.08 praznik.
Mi smo lani drugi teden v septembru čakali tudi uro in pol na kaki atrakciji. In nismo šli na vse.
ima kdo izkušnje z gužvo 30.4 v gardalendu? na njihovi strani piše http://www.gardaland.it/en/orari/ da, takrat naj ne bi bilo gužve-low season… ker oni vem, da imajo praznik 25.4 in 1.5, pa slišim različna mnenja, da so tudi takrat po uro oz. vec čakali na naprave….
Nikakor ne hodi v Gardaland junija, julija in avgusta, ker boš čakala tudi do dve uri na eno atrakcijo (ki seveda traja nekaj sekund) in če imaš še majhne otroke s sabo bo obisk še toliko bolj katastrofalen… da ne govorim o dejstvu, da reklamirajo ceno v letakih 30 € za odrasle in 25 € za otroke potem pa ko prispeš na destinacijo pa ti zaračunajo po 5 € več! In potem se lahko greš tožit upravi parka, ki je seveda naglušna… kljub temu, da odlično govorim italijansko… GARDALAND JE KATASTROFA IN GA NE PRIPOROČAM NOBENEMU!!!
Forum je zaprt za komentiranje.