Najdi forum

Gardaland

V soboto (4.9.) mislim iti v “nočni” Gardaland, pa me zanima kakšne so vaše izkušnje glede gužve ob sobotah v takem času. Žal je tako naneslo, da ne morem iti med tednom, zdaj sem pa v dilemi, če naj na soboto sploh grem. Prosim za kakšen nasvet oz. izkušnjo.

Nočni gardaland je super, toda ob vikendih je neznosna gužva. Mi smo enkrat naredili to napako. Pravzaprav smo se samo peljali mimo na dirko v Monzo, pa smo se odločili da se ustavimo. Na Top Gun smo čakali 40 minut, na prosti pad 45 minut in tako naprej. Skratka nismo imeli skoraj nič od tega…

gužva je samo zdaj po 1.septembru je že manj

mislim da ti bo fajn

jaz tud grem ampak 18.9

super je!

ma ja, če se zrelaksiraš, ti tudi gužva ne more do živega 🙂 Jaz sem samo napisal svoje izkušnje, ko smo pred leti šli v Monzo na Formulo 1, pa smo se ob poti ustavli…

Glede guzve sploh ni taka sila, saj hitro cas mine. Jaz sem sla ze kaksnih 5x na nocni Gardaland in vedno ob sobotah. Na prosti pad sploh nic ne cakas, ker si bolj malo ljudi upa it gor 🙂 najvecja guzva je bila na vodnih stvareh, saj je sonce vedno zelo pripekalo. Drugace ostalo pa ni sile in se kolone kar hitro manjsajo. Idi na Atlantido, vendar se ne vstrasi ce bo guzva, ker se splaca pocakat. Tam je bila vedno najvecja guzva, ampak gre kar hitro, ker imajo veliko colnickov 🙂
Uzivaj, pa upam, da boste imeli lepo vreme!

Hvala vsem za informacije. V soboto sem bila vseeno v Gardalandu in bila je nora gužva. Na Tornado Blue smo čakali 80 min, na kino dobro uro, na prosti pad 40 min… Zelo utrujajoče, sonce je pripekalo… še na prosto mesto v pizzeriji je bilo treba dolgo čakati. Še bom šla v Gardaland, a niti pod razno ne več na soboto in to priporočam tudi vsem ostalim!

mene pa zanima kako je kej s cenami dol. a mors vsako zadevo posebi placat, al je to vse vsteto v kaksno posebno vstopnico?

lp

Vse je všteto v vstopnico, samo ne vem pa, koliko stane vstopnica. Koliko pa stane?

Vstopnica stane 23 €. Doplača se le show z delfini – 3€.

In od kdaj do kdaj traja nocni gardaland, oz. kdaj se odpre in zapre dnevni gardaland?

od 9-24 ure….

fuby::trv Ker sem videla da greš 18.9. v Gradaland tako kot mi. Kaj greš z avtom? Ker bi se potem lahko dogovrorili da bi kupili skupinske vstopnice, nas je sicer 7 amapk bi še koga našli. 😉 Kaj Praviš? 28€ ali pa 35€ se pa pozna. 😉

Back to future? :)))

odprt je do 23. ure. bil sem 15.8. in je bila gromozanska vročina in gužva (Zaradi njihovih dopustov). verjetno sedaj ne bo več.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close