Gardaland-nočitev
Mi (dva odrasla + dva otroka) smo lani prenočili v bungalovu v kampu .
Nam je bilo zelo všeč, žal nam je bilo, da smo si rezervirali le za dve noči, saj ima kamp zunanji bazen z ogrevano vodo, je ob jezeru in so otroci uživali v kopanju mivke ob vodi. Kamp je lepo urejen. Trgovina je bolj tako tako, ampak osnovne stvari za zajtrk in večerjo dobiš.
Bungalov ni ne vem kako velik, ampak mi smo hodili le prenočit in pojest zajtrk ter večerjo, zvečer pa smo posedeli na terasici. Tudi drago se nam ni zdelo.
Pozdravljeni,
tudi jaz sem zelo vesela tvoje ,informacije, zdaj pa bi te prosila še, če lahko opišeš pot do Gardalanda oz. do tega kampa. Kako do tja iz SLO, da kje ne zgrešimo in če še napišeš prosim še kakšni so dodatni stroški takega potovanja – cestnine na primer ali še kaj drugega.
Vse, ki dobro poznate Gardaland in pot do tja bi prosila za podrobnejše informacije in izkušnje – na kaj paziti, ali je tam tudi kaj za majhne otroke (5 let)?
Hvala in LP,
Mija
Joj, poti ti pa ne znam napisat. Smo se tudi mi zgubljali 🙂 Po avtocesti se gre, cisto na koncu po tistih lokalnih cestah smo pa bluzili. Pot je dolga pribl. 4 ure, če imaš srečo in ne stojiš pri Benetkah v kolonah. Glede stroškov se pa tudi več ne spomnim, kolikoso znesli.
Mi smo šli lani s skoraj štiriletnico in enoletnikom. Hčerki je bilo zelo všeč, saj imajo prav “oddelek” za tamale, je pa na koncu parka še nek mini rolercoaster za take majhne v obliki gosenice. Pa vožnja v nekih vozičih po “rudniku” in vožnja s čolničkom po pragozdu… Tudi hčerka prijateljev, ki je enako stara je zelo uživala, tako da bo petletniku sigurno zelo všeč. Enoletni sinko se je pa pač prevažal zraven.
Smo bili pa na 27. april, ker smo mislili, da ne bo gneče, saj Italijani nimajo prosto, pa je bilo tam pol Slovenije, tako da smo se kar načakali. Ne vem, kako bo letos…
POZDRAVLJENE!
Na linku, ki ga je napisala HelenaK je možno bungalove najeti za minimalno 3 noči.
Jaz sem po par dnevih iskanja in pošiljanja mailov končno našla zelo lep camp v katerem ti brez težav dajo Hišico v najem za 1 noč/dan. Ke tudi ni potebno prej rezervirati, ker jih imajo ogromno. Nam so poslali izračun-1 nočitev 2+2 otroka 50€, so pa te hišice čisto ob Gardskem jezeru z prelepo peščeno plažo, tako da smo se na koncu odločili da ostanemo 2 dni in si še kaj ogledamo. Kamp je 1 km od Gardalanda.
http://www.campingbelvedere.com/
upam da vamo bo v pomoč.
lp
Barbara
zdravo,mi gremo pa v mesecu avgustu v Gardaland(2 odrasla +1 otrok 10 let) in ker smo se lansko leto zelo matrali ker smo šli za en dan smo se odločili da bomo letos prespali in se vrnili domov drugo jutro.Zato bi vas prosil če mi mogoče lahko svetujete kje se da ugodno prespati v bližini Gardalanda,samo da prespimo,soba,apartma,bungalov,karkoli ?Mogoče kakšen link ali pa tel.številka,super bi bilo če sre mogoče že bili tam ,prespali.Že vnaprej hvala,Ali je potrebno rezervirati?
lp gregor
Za avgust je v Italiji vsekakor priporočljiva rezervacija, sploh če želite ugodno ceno. Za enkrat prespat vsekakor soba v hotelu/gostišču, v višku sezone dvomim da se da dobit apartma/bungalov za 1 noč. Po moje največ najdeš na http://www.booking.com.
Pa upam, da ne boste takoj zjutraj drveli nazaj domov, ker tam okoli je še toooliko za videt… če vas seveda zanima še kaj drugega poleg Gardalanda.
Kot pišejo zgoraj v avgustu boste težko dobili karkoli za eno noč, tako da rezervirajate takoj ko se vam kaj ponudi. Cene so višje zaradi sezone in zaradi samo enega dneva, tako da poceni ne pričakujte. Z vsakim dnem bližje avgustu je manj verjetnosti, da boste sploh kaj dobili.
Naprimer v eni spodnjih tem so lesene kolibe ponujali za 150 Eur na dan, pa ni nobenega pustolovskega parka zraven, pa še na balkanu je.
Sem se kar odločil in rezerviral v hotelu nekaj kilometrov iz Gardalanda.Družinska soba z dvema spalnicama,4 odrasli in 2 otroka za ceno 136 evrov za eno nočitev.To je najceneje kar se je dalo dobiti en mesec in pol pred odhodom v gardaland!!
Vsem še enkrat hvala za informacije,se oglasim zopet ko se vrnemo nazaj in sporočim kako je bilo.
lp Grega-grega
Forum je zaprt za komentiranje.