Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardaland julija

Gardaland julija

Pozdravljeni!

Začetek julija imamo namen iti v Gardaland. Ostali bi cca. 3 dni (en dan Gardaland, drug dan vodni park, tretji dan malo ob Gardskem jezeru…).
Šli bi izključno ali v apartma ali bungalov (ne v hotelsko sobo in ne v šotor). Rabim info iz prve roke:-)) za kako ok namestitev.
Hvala in lp!

“Iz prve roke” ti lahko samo povem, da zna bit takrat že kar gneča. Mi pred leti tudi za šotor nismo našli prostora v parih kampih, sredi julija.

Vzemi si čas, preklikaj kampe tam okoli, jih je veliko in več ali manj imajo vsi mobilne hišice.
Za najem apartmaja imaš pa tudi kup spletnih strani – housetrip, homelidays, tripadvisor… Pa če v google vtipkaš “apartments lake garda”, se ti bo kar usulo…
Je pa treba mal delat 😉

Draga čimprej, najlepša hvala za tvoj izčrpen odgovor in nasvet, da bo treba “mal delat;-)”

Rabim kako informacijo, ki bi mi bila dobrodošla, res od koga, ki je v kakem APPARTMAJU ALI BUNGALOVU že bil in bi tam zadovoljen. Na spletu je pri reklamiranju marsikaj napisanega, se ti ne zdi??

Sicer pa vidim, da je res dobrota sirota:-))), eni radi pomagamo z izkušnjami, se tudi potrudimo poslat kakšne slikice in svetovat, drugi pa “striček gugl ve vse”, kajne?

No, pa hvala vseeno!

Sem svetovala, kar sem lahko. Večinoma potujemo s šotorom, če potrebuješ kakšne konkretne informacije o kampih v Italiji (razen na Gardi, kjer, kot sem omenila, nismo našli prostora), Franciji, Španiji, Avstriji… lahko kaj povem. Z apartmaji imam pa izkušnje po večjih evropskih mestih.
Pa naj še dodam, da si jaz pri načrtovanju počitnic in potovanj pomagam izključno s “stričkom guglom”, kjer najdem čisto vse, kar me zanima – od namestitve do znamenitosti, načrtovanja poti, hrane…
Kampe iščem na camping info, apartmaje kot sem ti zgoraj napisala, hotele na booking.com, veliko uporabnega najdem na tripadvisorju, kjer je ogromno izkušenj “iz prve roke”…
Ne vem, meni se zdi to, kar sem napisala, ogromno informacij. Vsaj meni je ljubše, če mi kdo pomaga z nasveti, kako in kje kaj najti kot da mi pošlje samo sliko nečesa, kar iščem, in potem naslednjič spet ne vem, kako sama poiskati.
Za nekatere je pa informacija očitno samo link do apartmaja, hotela ali česarkoli že.
Ti želim, da se najde kdo tudi s takšnimi konkretnimi informacijami.

čimprej, hvala ti.

Lep večer,
B

Julija smo bili lani v Gardalandu
in je bilo vredu, malo se je čakalo na raznih stvareh drugače pa ni bilo panike. Kupi Vip karte za nekatere atrakcije, ko so popularne in boš se izognila gneče.

Mi smo si za pet dni rezervirali hotel + zajtrk.
Vodni park je bil tako nabunkan, da nam je bilo žal, ker si čakal za te obroče po 1.5h, da si ga dobil v roke.Malo smo se namakali v bazenih in to je bilo to, ker je bilo nenormalno nagužvano….

Sea -akvari z vodnimi živalmi je čist brezveze, no če hočete pač pogledate.
Vzamite si karto, ko boste šli v CanevaWord+ Moviland in vam karta velja za dva dni, sta pa čist skupaj (2min peš).
Mi se že veselimo 9.5. za štiri dni se zopet odpravljamo v Gardaland, jupiiiii

Zdaj smo pa rezervirali v campu Bella Italija mislim, da se tako reče in imajo kr nekaj bazenov v tem kompleksu.Upam, da bo toplo….vzeli smo apartma za 8 oseb in nas za 3 nočitve pride 150eur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close