garancija avtodela
Imam en problem…pred pol leta sem imel prometno nesrečo. Pri ogledu vozila je zavarovalnica ocenila, da naj se zamenja hladilnik motorja. Vse lepo in prav do rednega servisnega pregleda (pri drugemu servisu), kjer je bilo ugotovljeno, da je hladilnik zanič in ga je potrebno zamnenjati. Ker naj bi bil ta del še v garanciji (1 leto), sem poklical na servis, kjer so mi avto popravljali, tam pa so mi dejali, da računa o nakupu hladilnika nimajo več in da bom moral plačati nov hladilnik motorja. Kaj lahko storim? Pomisleke imam, da so mi vgradili že rabljen hladilnik ali pa so mi mojega takrat le popravili.
Hvala za kakšen morebitni odgovor!
LP!
Mišo
Helou mausboy.
Zakaj pa ti nisi tistega papirja spravu? Ob vsakem delu ti uradni servis mora dati potrdilo in se ga dá lepo v mapco, na kateri piše AVTO.
In ko najdeš napako, lepo pis of pejper end gou bek!
Prideš tja, jim poveš po švarcijevo: ajm bak! Papir pod nos, in pobje na delo!
Če si pa rit brisal z papirjem, pol pa neumnosti plačaš.
Simpl es det!
nobody, Phoenix, AZ
Po tvojem pisanju sklepam, da po zamenjavi novega hladilnika v času do servisa nisi imel nikakršnih problemov (zmanjkovanje hladilne tekočine, vidni sledovi hladilne tekočine pod avtom, »kuhanje« avtomobila, nenormalno obnašanje igle na merilcu hladilne tekočine-če ga avtomobil ima vgrajenega …).
Moti me torej njihova »zamenjava«. Iz dejstva, da v tem času nisi imel problemov, je moč sklepati, da ti hladilnika sploh niso zamenjali z novim ampak so ti:
– starega popravili in vgradili nazaj (če je bila poškodba majhna) ali
– vgradili nek drug rabljen hladilnik
V vsakem primeru so zavarovalnici zaračunali nov hladilnik. Sedaj pa bi radi kot izgleda
– »vajo« ponovili ali
– »nov« hladilnik zamenjali, ker že kaže vse očitne znake, da ne bo deloval veliko časa.
Tako ti preostaneta dve stvari:
– »resen« pogovor s serviserjem, če ti tu napake ne »odpravijo« brezplačno še
– »resen« pogovor z zavarovalnico oz agentom, ker so možne povezave med agentom in serviserjem v smislu služenja na račun neukih strank.
V obeh primerih omeni inšpekcijo ali tožbo, ker
– nov hladilnik, katerega ZAHTEVA tvoj zavarovalniški papir, ima garancijo 1 leto, torej garantira brezhibno delovanje v tem času, v nasprotnem primeru sledi brezplačna zamenjava novega.
– gre poleg tega tudi za kaznivo dejanje, ki ga brez težav lahko dokaže izvedenec in »osumljene« prisili k plačilu ustrezne kazni.
LP, Škorpjon.
Hvala za nasvet. Bom poskusil še enkrat s pogovorom s tem “lažnivim” serviserjem, ki mi je menjal hladilnik (oz. bi ga moral). Naj povem še to, da lani, ko sem imel to isto prometno nesrečo, mi je zavarovalnica poleg vsega drugega ocenila tudi da mi morajo zamenjati blatnik, vendar sem kasneje, ko sem bil pri drugemu serviserju (pooblaščenem, vendar na žalost nimajo lakirnice, ker drugače bi ga že takrat peljal sem) zvedel, da mi ga sploh niso menjali, ampak le popravili…še to zelo slabo. Šel sem nazaj, se skregal, ker je trdil, da so ga menjali. Na koncu sem dosegel vsaj to, da so mi ga potem resnično zamenjali. Zato tudi še večji sum, da mi hladilnika takrat niso menjali. Ta gospod na pooblaščenem servisu mi je pa rekel, da je skoraj nemogoče, da bi hladilnik crknil prej kot v enem letu.
Mišo
glej kako je zdej s tem…
Ker smo v EU, smo morali sprejeti dolocene zakone..
in zaokn o vastvu potrosnikov pravi da:
-za vsako stvar ki se kupi je po zakonu 2 leti jamstva
Kar pomen, da ce neki kups in pol crkne, ti velja jamstvo 2 leti in ti morajo v tem casu brezplacno in brez besed zamenjat…vald apa rabis raucun!
Kar se pa tvojega problema tice, NAJDU RACUN, ker brez tega ti nebo pomje nc ratal
SomeOne
V tem primeru računa sploh ne dobiš, saj mišo ni nič plačal, če prav razumem!
Tudi mene je triglav ocenil škodo in napisal kaj je treba zamenjati in me poslal v uradni servis(kateremu zaupajo in imajo sklenjen dogovor), če pa on ugotovi še več škode, je pa treba obvestiti zavarovalnico.
Tako ti ne dobiš nobenega računa od serviserja, ampak imaš v roki le papir od zavarovalnice, kaj je potrebno narediti.
In mislim, da je imel mišo isti primer! Torej ne težite mu za račun, ki ga ni dobil!
On mora urejati na podlagi papirja od zavarovalnivce, najpreej seveda s servisom, nato pa takoj na zavarovalnico ali pa celo pritožiti na uradnega izdelovalca avtomobila. Danes je že marsikateri serviser izgubil zastopstvo za servisiranje, ker je “goljufal” vgrajeval stare dele namesto novih!
Ne daj se mišo! Piši kako si uredil
Ja, točno tako je, kot si napisal. Računa nisem dobil. Danes grem spet do tega goljufivega serviserja (on je pooblaščen za Renault, jaz imam pa P 206, ampak sem ga dal popraviti k temu za Renault, ker je slovel kao najboljši….najbolj sodobno opremljen, pri pooblaščenemu Peugeotu pa nimajo ličarstva). Se bom probal danes kaj zmenit.
Zdaj se samo še sprašujem, česa vsega mi še ni zamenjal z novim delom, čeprav bi moral. Zgleda, da bi moral cel teden tam stati in gledati pod prste, ko so popravljali.
LP!
Mišo
Forum je zaprt za komentiranje.