gana
Zadnji nemiri so bili lani marca. Tu gre za spore med plemeni na severu. Vendar pa je zadnje čase mirno. Je pa v mestih, kjer so bili nemiri uvedena policijska ura (mislim, da je v Tamaleju zdaj od 21h do 4h). Torej če te skrbi zaradi tega, se izogibaj mestom na severu Gane. Jaz pa vsekakor nameravam obiskati Mole park.
Ko se vrnes iz Gane, se priporocam za kaksne informacije iz prve roke. Mimogrede, kako si prišla do vize?
Zivjo!
Jaz nimam se nic zrihtano….vize tudi ne…glede vize se jo baje zrihta v rimu..
Drugace jaz nameravam iti februarja drugo leto s tropsko odpravo delati za 2 meseca dol!
Pa mal nabiramo informacije kaksno je stanje tam dol!
Kdaj ti nameravas iti?
Tudi jaz se priporocam za sveze informacije..
pozdrav
urska
super!
ce se da kar na moj mail!
posredujes pa mi lahko tudi svoj mail!:)
pozdrav urska
Mi gremo v Gano tri, tko, da bomo dale za DHL vsaka 9000 SIT za stroške pošiljanja, smo se pa zanimale pri Gilbertu, njemu bi plačale 36000 SIT za vse tri, ker smo bile takrat edine zainteresirane za ganske vize in bi šel v Rim samo za nas. Nas je prišlo ceneje z DHL-om, se pa lahko zgodi, da je če povpraševanje po vizah veliko, preko Gilberta pride veliko ceneje. Polona
Ce pa se zeli kdo kakrsne koli informacije – sveze – iz prve roke, ali pa videt kaksno digifotko pa mi naj pise na asarlah@hotmail.com in bom rade volje odgovoril oziroma kaj poslal.
LP
A
Forum je zaprt za komentiranje.