Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Galerija slik

Galerija slik

V Galeriji slik sem pod rubriko “Sladice” videla nekaj sladic ki so mi všeč vendar ni napisanih imen, zato me zanima kje lahko izvem za imena oz. če mi lahko kdo od vas pomaga!
LP

Če misliš fotografije s srečanj Prehrane, potem mogoče lahko (udeleženke) po spominu kaj izbrskamo, vendar moraš točno povedati, kaj te zanima. Nekaj je omenjeno v debatah nekaj dni po vsakem srečanju, nekaj je v reportažah.

Če misliš kakšno drugo galerijo slik, potem ne vem.
LP Mimi

MimiN.- verjetno so slike iz srečanj (slike se pa nahajajo pod Zdrava prehrana – Galerija slik ) kjer so tri postavke in sicer:
1.srečanje v Mieletovi kuhinji
2.Miele 2.srečanje
3.sladice (tu so željeni recepti oz.slike)
LP

Hm, to so fotke iz 1. in 2. srečanja. Iz 3. in 4. so kar v reportaži v članku, ne posebej v galeriji.

Žal me na 1. in 2. srečanju ni bilo, tako ti ne morem nič pomagati. Slike tistih sladic so po vsej verjetnosti iz 2. srečanja, tako da če katera prepozna svoje pecivo, ti lahko posebej tukaj napiše recept.

Da bi to že bilo nekje zbrano, ne bi vedela. Verjetno ni. To bi lahko organiziral le Primož (ali nekdo, ki ga zadolži za to).

Se mi pa zdi dobra ideja za naslednja srečanja: napiši recept tistega, kar si prinesel s seboj. Neodvisno od tega sem za petkovo srečanje že razmišljala, da bi recept večkrat sprintala, razrezala na listke in zataknila pod pladenj. Tako bi vsak enostavno lahko vzel listek, namesto stalnih vprašanj, kako si pa tole naredila?

No, to je samo moje razmišljanje.
LP Mimi

Mimi N. hvala vseeno, za eno pecivo sem že našla, mogoče bom še za ostalo!
Čao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close