Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika GALERIJA SLIK IZ 3. SREČANJA

GALERIJA SLIK IZ 3. SREČANJA

Živjo!

Mene pa zanima, kdaj bo narejena galerija slik iz 3. srečanja, tako kot je bila narejena za prvo in drugo srečanje?! Fino bi bilo ogledati si vse, kar ste spekle…..še posebej me zanimajo skutine ledene kocke in še neka druga peciva.
Sedaj imam bolj malo časa za prelet vseh receptov po sestavinah, pa si vseeno želim nekaj od časa do časa speči, zato bi se najraje odločala kar po slikah 🙂

Lep pozdrav s koroške, Zala

Hej!
Sasa je napisala,da jim nekaj ni slo. Ptem pa je bil INFOS in je bil Primoz
zelo zaseden.Mogoce se bo kmalu spomnil:))) Lp

Ja, Babi, verjetno bo res tako kot praviš, jaz tudi upam da bo kmalu. Sicer pa kdor čaka – dočaka.

LP

jaz pa sem že mislila, da bo link za slike – smrk, smrk.
Pozdravček Mateja

Evo, ker me na prejšnjih srečanjih ni bilo zraven sem z užitkom pregledala galerije slik prvih dveh srečanj-krasna družba, reportažo zadnjega pa tako ali tako.Zdaj me pa zanima, kdaj bo naslednje srečanje, da se še jaz naučim česa novega? Primož, bo še pred dopusti, kajne?

Bo pred dopustom :-))

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close