Najdi forum

Pozdravljeni,

kot kaže se letos odpravljamo na dopust v Gajac na Pagu. Zanima me, ali je kdo že bil tam in kakšne so njegove izkušnje. Smo štiričlanska družina, jaz, mož in otroka 7 in 4 leta. Zamina me tudi kam se lahko gre zvečer in ali bi bilo kaj za pogledati takega, kar naj nebi spregledali.

Hvala za odgovore,

Mojca

Kamp je OK, malo sepa cistoca WC-jev. Sence je dovolj, lepse je urejena FKK plaza. Blizu je Novalja, kjer dobite zgodaj zjutraj cisto sveze ribe. Lahko se greste kopat tudi v Zrce. Lahklo si ogledate mesto Pag. Sicer pa se ne dogaja kaj zelo posebnega (odvisno, kaj zelite) – v Zrcah je beach bar,…. Kvaliteta gostinske ponudbe pa se spreminja, tako, da za kaksno gostilno ne bi mogel reci, da je posebno dobra.

Kolikor vem, Gajac ni kamp, pač pa naselje apartmajev, vse je precej betonsko, je nekaj restavracij, trgovin in kafičev.

Gajac je apartmajsko naselje. Plaža je super za otroke, samo precej polna. Imajo tobogan, bife na plaži, kjer se lahko tudi kaj poje-pizze in ostalo, Zvečer pa je najbolje iti v Novaljo, peš je sicer malo daleč-1 uro najmanj- je pa lepo-stojnice, raznorazni kič, kot povsod, na Zrčah je zvečer disco-v beach bifeju. Zelo v redu, ampak bolj za najstnike. Če imate radi samotne, lepe zalive, se peljite vsak večer v kakšnega, polno jih je v nasprotni smeri od mesta Paga- od Novalje- proti koncu otoka-proti S. Tam so razne male “konobe”, kjer se lahko krasno je-ribice, školjke…
Čisto odvisno od okusa. Meni je Gajac všeč.

Plaža v naselju Gajac pa definitivno ni primerna za otroke. Mesto Novalja je pa oddaljena cca. 1/2 ure.

lep dan

ja oddaljenost je čisto odvisna,kje hodiš.Po cesti je manj, je pa nevarno. Ob obali čez kamp je pa dalj. Zakaj pa plaža ni za otroke, pa res ne vem, saj je prodnata.
res se pa hitro spuščajo tla in je hitro globoka.

A se pride čez kamp? Lani smo hoteli ob obali, pa je postavljen zid. Pa raje nismo plezali.

Plaža v Gajcu je primerna tudi za majhne otroke, saj so kamenčki, edino dostop v morje je malo bolj zoprn, ker so tudi tam kamni (razen, če nimaš plavalnih čevljev).

Svojo navdušenost pa sem že opisala kakšen mesec nazaj (mislim, da je eno stran nazaj).

mi smo plezali, saj se da fino. Iz kampa pa potem po cesti. Je tud precej lepša pot kot po cesti.

Plaža je veliko lepša in boljša v Zrčah in Caski.

lp

A pozna, kdo kaksnega lastnika, ki oddaja apartmaje v gajcu ?

Lp Mojca

poglej v Salomonca-je polno oglasov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close