ga preizkusila
Mož je sicer kar priden, veliko dela in je vedno doma na razpolago otroku, marsikaj postori, čeprav ga je potrebno kar gnjaviti včasih. Problem je, da je kar preveč doma. Nima nekih kolegov ali hobijev, da bi šel kaj ven iz hiše in dejansko se včasih nima kam dat, jaz pa bi imela rada malo miru.
Bom mu predlagala, da naj si kaj omisli, vendar bi ga rada prej preizkusila ali mu je za zaupat.
Vem, da nisem popolna, da bi rad gledal malo manj okroglo in včasih ga opazim, ko gleda naokoli po ostalih ženskah, zato bi mu rada eno “nastavila”, da vidim kako bo reagiral.
Je katera to že naredila in ali je delovalo? Torej zanima me v osnovi ali bi šel z drugo, če se mu ena nastavi ali ne. Sem videla že na televiziji oddajo o tem in rezultati niso bili najboljši. Sem pa hotel prositi prijateljico za pomoč, da ga pričaka v kakem fitnesu ali na teku in “načne” pogovor.
če si upaš.
Nisem še slišala, da bi bla katera tko nora, da bi mu novo nastavila.
Moje mnenje….
šel bo z drugo, če se mu bo konkretno nastavila… Ne vem, če bo prijateljica ‘dobra’ za to, pri njej bo bolj previden.Če bi pa ‘najela’ neko xy, pa se pazi…Sigurno bi se dal dol, sploh ker skoz doma čepi, in ima sigurno že vsega pol kufer, samo tako pač živi, ker mu ni še nič drugega na ‘pot’ prišlo.
VSAK si želi malo akcije, norosti, mladosti…tako da, če je priložnost, se mi zdi, da sam ženkse ‘razmislimo’ …moški pa definitivno ne.
Sem ze dostikrat slisala za to in nikoli partnerke niso zadovoljne (ko prides tako dalec, te moti ze to, da se redno potem pogovarja z to osebo). Zadnjic me je tudi ena prijateljica prosila, ce bi ji pomagala na tak nacin.
Sem pa ze tudi slisala za tole: prijateljica eno neznanko (poiskala jo je preko nekega portala, ustrezala je vizualno njenemu tipu) prosi za to uslugo. Vsak dan je posiljala njune pogovore prijateljici. Potem se je koncalo in sta se zaljubila. 🙂 Tako, da previdno. Ce ze hoces to, bodi v tem SAMA, da ne bos sama sebi skopala jame 😉
Povej, kje mu boš katero nastavla, pridemo še nekaj drugih zraven. Za takega dedca se bomo pa ja potrudile.
Da gleda ostale ženske? Ja, kateri moški jih pa ne? Pa ženske, tudi poročene rade pogledamo za kakšnim lepotcem.
Mali greh postane velik greh. Pazi, da ne boš enkrat tu gor jokala – zapustil me je zaradi druge!!!!!!
Preveč gledaš butaste oddaje po TV – moj edini komentar.
Sicer pa, ja, pri 16 letih (to je blo 30+ let) me je prijateljica nahecala, da sem telefonirala njenemu fantu in se “kao” poskušala zmenit z njim. Tip se ni dal. In pred kratkim sta praznovala 30. obletnico poroke.
Ampak take traparije so med najstniki še sprejemljive, pri odraslih pa butaste do konca.
Če partnerju zaupaš, ne potrebuješ “preizkusov”. Če mu ne, je pa brez veze, da si z njim.
To me spominja na uno reklamo za kondome….
….ko tip pride na obisk, pa ga kao ena dogovorjeno zapeljuje…pa zašiba ven iz hiše kot
zmešan do avta…tam ga pa pričaka punca – kao “prestal si preizkus”…
Nauk reklame: kondome imej vedno v predalu v avtu…
Sploh ne vem, a obstaja moški, ki bi odločno rekel NE, če bi se mu ponudila prilika, pa da bi
vedel, da ga ne bodo dobili…po mojem ne. Moški povejte…
Ena navadna krava od ženske si.
Moža ponižuješ, zaničuješ, sama zase pa misliš da si ne vem kaj, pa nisi, si samo ena navadna krava, ki nisi vredna da te pes poščije.
Bi raje videla, da bi mož hodil na pijančevanje, razbil avto, cele dneve hodil na šport, potem pa še k ljubici in ti da mu jo še nastaviš da vidiš kako bo odreagiral…katastrofa od ženske.
Veš koliko žensk bi si samo želelo da bi bil mož doma, da ne bi domov prihajal pijan, bil agresiven, egoist, imel ljubic……zate pa nimam besed.
Forum je zaprt za komentiranje.