Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ga.Anica Metlika

Ga.Anica Metlika

pOZNA kdo Anico iz Metlike (Božakovo) ? tisti, ki pozna bo vedel za kaj gre. Kakšne izkušnje? pomaga?

Poznam zelo dobro.
Eno zelo enostavno vprašanje ali nasvet.
Pojdi tja, preveri od zunaj v kakšnem živijo in si zastavi vprašanje:
Če ta oseba res lahko nekaj napove, zakaj si ni napovedala zmagovalne kombinacije loto listka?
Privarčuj in se izogibaj tovrstnim.
Jih je veliko po Sloveniji in od naivnih samo denar vlečejo, tisti, ki jih pa priporočajo, imajo pri njih korist in ugodnost, ker so zasvojeni z njihovimi storitvami.

Poznam zelo dobro.
Eno zelo enostavno vprašanje ali nasvet.
Pojdi tja, preveri od zunaj v kakšnem živijo in si zastavi vprašanje:
Če ta oseba res lahko nekaj napove, zakaj si ni napovedala zmagovalne kombinacije loto listka?
Privarčuj in se izogibaj tovrstnim.
Jih je veliko po Sloveniji in od naivnih samo denar vlečejo, tisti, ki jih pa priporočajo, imajo pri njih korist in ugodnost, ker so zasvojeni z njihovimi storitvami.
[/quote]

Dobro razmišljanje. Ne mislim za konkreten primer, ga ne poznam, ampak za podobne. Tudi ne pije vodo tisto, da te osebe niso materialno usmerjene, a nekateri živijo v precej neugodnih razmerah, lahko bi rekla kar zanemarjenih.

Kot prvo, ima lepo hišo, kot drugo, ne zahteva denarja, in kot tretje, tudi če imaš nevem kakšen dar si ne moreš napovedati take kombinacije.

Bila sem tam s prijateljico, že kar nekaj let od tega. Će pomislim, se mi večina njenih napovedi ni uresničila. Je bilo pa treba imeti s sabo jajce… Res ni računala oziroma daš sam kolikor lahko, jaz bi raje videla, da pove ceno, ker nisem vedela koliko naj dam ?

Rada bi njeno številko prosim če mi lahko pošljete na moj telefon bila bi vam zelo hvaležen 070 433 314 lp Ismeta

moreš? Saj si ja vidovit :):)

Ne da si jo ne mores, ne smes si jo napovedat ravno zarsdi daru.

Jel netko ima broj telefona od Nice iz Metlike ,trebam hitno,hvala

Pozdrav jeste doznali broj od Anice? Trebam hitno

Zdravo, morda ima kdo kontakt od Anice iz Metlke?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close