Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek G spot

G spot

Ali mi lahko prosim kdo da kakšen namig kako naj ugotovim kje je ta točka?
Nisem čisto prepričana, če sploh obstaja, povsod pišejo o tej famozni G točki ne poznam pa nobene ženske, ki bi jo odkrila pri sebi. Torej kako se lotiti iskanja?

Jaz sem odkrila to tocko. Pac probas s prstom. Ulezi se (ali kakor tebi najbolj pase) in zacni raziskovati s prstom. Ce lezis, se nahaja na zgornji strani noznice, baje cca 3-5 cm od vhoda. Cuti se kot manjsa zatrdlina oz. tkivo je drugacno kot drugje v noznici.
Pri meni ni bilo nekega hudega obcutka, ko sem si probala draziti to tocko.. ne vem…

Potem pa to verjetno niti ni G spot, če te ne gane…jaz tudi ne vem…???

Ni res. Sem brala v resnih knjigah, da ni nujno, da vsaka zenska vidi zvezde, ce najde G tocko.

Jaz je tudi ne najdem:-(.

je tukaj, vendar so govorice o njej več kot prenapihnjene. je pa uporabna, ampak ravno tako kot vse ostalo! (v prejsnjem stoletju so “odkrili” scegetavcek, potem G tocko – ampak nic od tega ni en sam temelj nase spolnosti, da bi lahko bilo moskim lazje.)

js pa vem, kje je pri meni-sem našla (oz. s pomočjo fantovih prstkov) in sem vedla, da je to to, ker draženje tega mesta vsaj pri meni vzbuja res krasne občutke, brez dvoma, je pa to mesto bolj gladko. Ne vem, morda pa je fajn, če ti fant to malo raziskuje, ko si čisto sproščena in saj veš, da če se sam žgečkaš, manj žgečka, kot če te kdo drugi.

Jaz pa ne maram draženja g-točke.. Me vedno pol lulat tišči in med samim seksom to ni ravno pametno 🙂 Zakaj tako? Nimam pojma.. 100 ljudi, 100 čudes!

Uživitajte v cvetju,
mojčika

Tudi jaz sem jo našla, nekje na presredku je bila locirana in mi je prinesla veliko užitkov, po porodu pa adijo G točka:(

zakaj pa po porodu adijo?!

mene tudi lulat pol tišči, pa sem mislila, da je to samo pri meni. Me veseli da je še katera taka. Sploh pa tipi po večini ne vejo kaj delat z nami, če jim ne poveš, a ne.

Tudi jaz imam ta občutek med odnosom, da me tišči lulati…!!!

Urša, po epiziotomiji – rezanju presredka, vsaj pri meni, tam orog ni kaj dosti čutiti. Po porodu nasploh je nekaj sprememb spolovila in sva morala oba s partnerjem nekako na novo odkriti prave točke. S tem nisem mislila, da je po porodu konec z dobrim seksom, samo moja g točka je pa šla po gobe…

pa sej G točka kakor jo opisujejo, oz. kejr jo ima večina, ni na presredku mapak na zgornjem delu nožnice tko da epizotomija nima veze s tem. Kvečjemu če si mela kakšno drugo točko ki te je vzburjala.

GSpot is a free utility which identifies the codec required to play an AVI file and supplies other information as well.

Ženske čisto nič se vam ne sanja c c c c

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Alex, g točka je lahko v nožnici ali pa na zunanjem spolovilu, bistvo g točke pa je ravno to, da draženje te točke zelo vzburja žensko in lahko doživi orgazem že samo z draženjem te točke. Mogoče sem se v prejšnjem postu malo narobe izrazila o lokaciji moje bivše g točke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close