Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › g. Klemen Bauer, junak!

g. Klemen Bauer, junak!

Pokazal je izreden pogum, da je javno izrazil mnenje, ki trenutno ”nasprotuje” uradnemu mnenju in mnenju vseh, ki so pod vplivom množične psihoze, množične histerije in se niti ne zavedajo realnosti in kaj nas čaka, če se ne bo govorilo o in ukrepalo glede kovid histerije.

Upajmo, da samo manjšina ne razume te kolumne:

https://www.ekologicen.si/masovna-formacija-v-dobi-kovida/

Nič hudega, bo pa eden manj na olimpijskih igrah…

Čez par mesecev se bo pa po svoji anticepilski betici tolkel ?

Odgovor na objavo uporabnika
Rok399, 21.01.2022 ob 16:33

Nič hudega, bo pa eden manj na olimpijskih igrah…

Čez par mesecev se bo pa po svoji anticepilski betici tolkel ?

( https://www.youtube.com/watch?v=vTRKy6oX9OM )

Njegova služba je odvisna od rezultatov. Če jih ne bo, se bo z njim prekinila pogodba. Če ima še službeno stanovanje, bo vračal tudi to. Ja, nimamo ravno pravice biti samosvoji, ampak ja, če bi to naredil Nole, bi imel svet pred nogami. Zdaj ima pa drek za vratom in en nn Slovenec, ki je odvisen od prihodkov plače, si pa upa. Bravo

Mal dolg je čakal, zdej se itak nima smisla se cepit za OI. Če je junak se bo šele pokazalo, drugač pa itak ni nek kandidat za dobre rezultate, taki itak nima smisla da hodijo na naše stroške po svetu.

No takole, 21.01.2022 ob 18:26

Mal dolg je čakal, zdej se itak nima smisla se cepit za OI. Če je junak se bo šele pokazalo, drugač pa itak ni nek kandidat za dobre rezultate, taki itak nima smisla da hodijo na naše stroške po svetu.

Klemen Bauer?

Če rečemo, da je v slabi formi, je to zelo prizanesljivo.

Skratka, dobesedno vseeno je, ali na OI gre ali ne gre. Če bi šel, bi bil pa uvrščen med 30. in 40. mestom. Kar pomeni, da nas še manj košta, če ne gre… sedaj to hoče lepotno zapakirat v njegovo stališče.

On je v zatonu, brez kakršnihkoli dvomov.

ne vedo, da človek ve, da Idiokratom vsak izgovor prav prišel bo, še posebej, če se Idiokrat s svojim izgovorom tolaži sam, ča sta Idiokrata dva, pa Tolažba še toliko več velja.

Usoda Idioktata:

.https://www.youtube.com/watch?v=J7B-1mLMpHw

Totalen idiot primitivec nad primitivci, prekaša celo Noleta.  Vsi sponzorji bi ga morali takoj odpikati.  A je ta človek sploh končal Osnovno šolo ?     Črna ovca med športniki, se dobro, da ostane doma in nam z neumnimi izjavami ne dela sramote !

On je v slabi formi, mentalni formi !   Kaj na to poreče športni psiholog, g. Tušek ?

Ko te držijo v šaki, 21.01.2022 ob 18:11

Njegova služba je odvisna od rezultatov. Če jih ne bo, se bo z njim prekinila pogodba. Če ima še službeno stanovanje, bo vračal tudi to. Ja, nimamo ravno pravice biti samosvoji, ampak ja, če bi to naredil Nole, bi imel svet pred nogami. Zdaj ima pa drek za vratom in en nn Slovenec, ki je odvisen od prihodkov plače, si pa upa. Bravo

se pravi razlika med kitajci in nami je v tem da kitajci vedo da niso svobodno, nas pa vlada na vsakem koraku prepricuje da smo svobodni v svojih odlicitvah, v resnici pa jih takoj dobimo po buci ko zelimo koristit to svojo opevano svobodo….ta urana demokracija je navaden blef, kup dreka zavit v celofan

Ha ha, kakšen bedak….

Zdaj, ko so Kitajci objavili, da se bo bris za kovid jemal rektalno, bo se marsikdo odpovedal.

En turist manj v Pekingu.

V svetovnem pokalu niti točk ne osvaja tako, da je prav, da ne gre na državne stroške na dopust v Peking.

Julij Cezar, 23.01.2022 ob 10:16

se pravi razlika med kitajci in nami je v tem da kitajci vedo da niso svobodno, nas pa vlada na vsakem koraku prepricuje da smo svobodni v svojih odlicitvah, v resnici pa jih takoj dobimo po buci ko zelimo koristit to svojo opevano svobodo….ta urana demokracija je navaden blef, kup dreka zavit v celofan

Svoboda ni neomejena. Tvoja svoboda se začne tam, kjer se moja konča in obratno. Saj razumeš ane?

Nic hudega ce ne gre…saj tako ni nic z njim…

No takole, 23.01.2022 ob 18:42

Svoboda ni neomejena. Tvoja svoboda se začne tam, kjer se moja konča in obratno. Saj razumeš ane?

Tvoja svoboda se definitivno konča pred vstopom v moje telo. Torej se cepi, če se ti zdi prav, tiste, ki se jim ne zdi, pa pusti pri miru in od njih ne zahtevaj prisilnih zdravstvenih posegov!

Pa da se razumemo: sem cepljena, enkrat oz. z eno porcijo, kaže, da mi pri mojih letih ni škodila (koristila pa tudi ne). Nisem pa narkoman, da bi kar naprej letala po cepiva.

meja318, 24.01.2022 ob 11:24

Tvoja svoboda se definitivno konča pred vstopom v moje telo. Torej se cepi, če se ti zdi prav, tiste, ki se jim ne zdi, pa pusti pri miru in od njih ne zahtevaj prisilnih zdravstvenih posegov!

Pa da se razumemo: sem cepljena, enkrat oz. z eno porcijo, kaže, da mi pri mojih letih ni škodila (koristila pa tudi ne). Nisem pa narkoman, da bi kar naprej letala po cepiva.

Si mal poanto tuki zgrešila? To, da razumeš stvari ki jih komentiraš je osnova neke debate, a ni?

Kako zanimivo je brati razmišljanja, ki temeljijo na povsem drugačni perspektivi. Do sedaj sem svobodo dojemal kot odsotnost potrebe po izbiri med večimi danostmi. Izbira mi je tako po definiciji predstavljala prisilo.

Kako pa vi potemtakem udejanjate vašo svobodo?

No takole, 24.01.2022 ob 11:41

Si mal poanto tuki zgrešila? To, da razumeš stvari ki jih komentiraš je osnova neke debate, a ni?

Popolnoma nič nisem zgrešila poante. Malo pomisli – svoboda ni neomejena …

meja318, 24.01.2022 ob 11:50

Popolnoma nič nisem zgrešila poante. Malo pomisli – svoboda ni neomejena …

Seveda ni in prav je tako. Ampak tvoje pisanje gre v drugo smer ..

truth for you, 21.01.2022 ob 16:15

Pokazal je izreden pogum, da je javno izrazil mnenje, ki trenutno ”nasprotuje” uradnemu mnenju in mnenju vseh, ki so pod vplivom množične psihoze, množične histerije in se niti ne zavedajo realnosti in kaj nas čaka, če se ne bo govorilo o in ukrepalo glede kovid histerije.

Upajmo, da samo manjšina ne razume te kolumne:

https://www.ekologicen.si/masovna-formacija-v-dobi-kovida/

Kaj je z njim, kaj ima veze ta članek na tej spletni strani z njim?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close