FURS NATEGUJE Z 2x PLAČANIM DDV!
Meni se je isto zgodilo kot temu Damjanu iz članka.
DDV sem že plačal na Aliexpress in to napisal v opombo ob predložitvi dokumentov, naš furs pa si lepo po domače vse še enkrat zakasira.
Prvič spregledaš, si misliš ok, par evrov. potem pa vidiš,d a je skozi isto.
Pa kaj so to zaeni debili tam, ki opravljajo te postopke? Sem klical na številko za info in so mi rekli, da bi moral plačati samo 2,5 evra za postopek, če je že plačan ddv in da to itak lahko napišem v opombe. Opombe, ki jih nihče ne bere.
Pa da niti en govorim, da v tujini te paketke gladko spregledajo. Naši pa ne samo da to zaračunavajo, še nategnejo te.
Prekleta banana republika od države. Furs pa drugega ne zna kot da se spravlja nedolžne državljane, tam, kjer bi morali dejansko kaj delati pa zamižijo na vse oči.
In ne bos verjel cesa vsega je zmozna ta globoka drzava. Ce se jim upres in ne das cesarju kar je cesarjevega. Meni so zaceli nastimavat blokade na TRR. Izklapljat so mi zaceli internet. Kabelski operater mi je zacel zaracunavat posebej za cinestar program. Ki je itak vstet v paketu. Da ne nadaljujem. Zacnejo ti piti kri kot vampirji.
Je kdo dobil vrnjen še enkrat plačan ddv, ko se je pritožil, če se je? ali jim kar pustite tistih par evrov?
Pa koliko težko je to, da zaposlenim poveš, da, če že ne znajo brati opomb, da vsaj vedo, da aliexpress že avtomatično obračuna davek? Saj večina ljudi iz Kitajske kupuje na tej platformi, zato pa so se tudi prilagodili z julijem. Nihče drug v Evropi nima teh težav, samo Slovenci. V kontejnerjih se z bananami vozi droga, oni pa j…jo v glavo ljudi, ki si s Kitajske kupijo drobnarijo za 10 evrov. Tako, da dvakrat plačaš državi davek. Neverjetno! Tam, kjer bi res morali kaj obdavčit, so pa nesposobni.
to je neverjetno, 13.10.2021 ob 10:10
Je kdo dobil vrnjen še enkrat plačan ddv, ko se je pritožil, če se je? ali jim kar pustite tistih par evrov?
Pa koliko težko je to, da zaposlenim poveš, da, če že ne znajo brati opomb, da vsaj vedo, da aliexpress že avtomatično obračuna davek? Saj večina ljudi iz Kitajske kupuje na tej platformi, zato pa so se tudi prilagodili z julijem. Nihče drug v Evropi nima teh težav, samo Slovenci. V kontejnerjih se z bananami vozi droga, oni pa j…jo v glavo ljudi, ki si s Kitajske kupijo drobnarijo za 10 evrov. Tako, da dvakrat plačaš državi davek. Neverjetno! Tam, kjer bi res morali kaj obdavčit, so pa nesposobni.
Tiste “banane” ne švercajo ljudje, ki delajo za minimalca in kupujejo stvari za deset eur, kar ti lahko pove, da je namensko vse tako, kot je. Glej in se čudi…
Če ti najdejo buciko v hlačah,ki jo švercaš in te oglobijo ne misli, da so slepi potem pri jahti, ko gre ta mimo. Zakaj pa se naredijo slepe pa JA V TEM JE ŠE VEČJI DOBIČEK NEKOMU.
V tej državi so pač nastavljeni ljudje, tako tudi na furs-u, navadne ljudi maltretirajo , izbranci imajo pa privilegije in luknje v zakonu….ker je slovenija majhna , se poznajo med sabo , si delajo usluge med žlahto in prijatelji na vseh sferah…zaposlitve, zdravstvo, davki….in ga ni junaka , ki bi naredil konec…je bil ja, Kramberger ljudski in mu niso dali niti priložnosti….drugo je vse skorumpirano, pohlepno, hinavsko, žleht in zlobno…ne glede na leve in desne…
Bi potrebovali eno ekipo za čiščenje in nov začetek….recimo tako kot je ena nova zasedba na Islandiji ali kje pošlihtala zadeve…
Forum je zaprt za komentiranje.