Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fuj grdo…Tomi Meglič

Fuj grdo…Tomi Meglič

Njega je zapustila žena in si našla frajerja. Tara je pa čisto ok punca in kar pašeta skupaj. Res se je malce zredil. ni pa več najmlajši.

Hvala za smeh že navsezgodaj 🙂

Kaj si jezna da te ni nažgau za backstagom pa si odprla topic tu za disanje ?. Edina kvalitetna glasba v sloveniji je Siddharta ki se lahko kosa tudi z velikimi bandi…to ze poterjuje dejstvo kje so snemali plosco Saga. In obisk na koncertih tudi pove svoje…pa to da so verjetno edini slove ski band ki lahko zivi samo od glasbe…je pa dejstvo da ljudje glede glasbe padamo na nivo 5letnikov zato pa tudi na mladinskih zurih igrajo modrijani ..ker so ljudje ki so odgovorni za to ..neodgovorni kje se dolocena glasba pojavla… glede Megliča pa nevem..kaj koga boli kak kdo zgleda…lahko pa das svoj selfie da te vidimo 🙂 in nevem zakaj bi se kso vtikaval v privatno zivljenje ce ga ne pozna…aja sem skoraj pozabo..tipicno lajcno slovensko 🙂 folklora bi rekli temo ali kako?.

Tile fantje tako dobro nažigajo svoje instrumente in vokal je odličen, da so ena a še po toliko letih. In še Dan D sploh njun skupni komad je tako odličen…https://youtu.be/iehfRQfZpkI

Ni Tomi pustil svoje žene, ampak ona njega. Malo se pozanimaj, preden pišeš traparije. Drugače pa, ja, smotanega izgleda je bil že prej. Pa črno pobarvani nohti… ne vem, kaj on fura en stil.
Dobil je robo, ki je bila uporabljena že od Jana Plestenjaka.
[/quote]

Kaj pa vem, če je Jan Plestenjak sploh kdaj imel kaj s kakšno žensko … Piše o tem, da si želi družino, meni se zdi, da samo naklada. Pri vseh teh letih, da ni dobil ene ženske, s katero si bi ustvaril družino? Tako rojen pod črno zvezdo pa res ni …

Tomi Meglič je lep moški, ima lepe poteze, frizure, brade … si pa ne zna urejat, tudi kakšni črni nohti so zelo mimo.

Kaj pa vem, če je Jan Plestenjak sploh kdaj imel kaj s kakšno žensko … Piše o tem, da si želi družino, meni se zdi, da samo naklada. Pri vseh teh letih, da ni dobil ene ženske, s katero si bi ustvaril družino? Tako rojen pod črno zvezdo pa res ni …
[/quote]

Poznam take. Pravijo, da še niso našli prave. In iščejo in iščejo… Leta pa tečejo. Pa saj je njihov lajf.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close