Fuj grdo…Tomi Meglič
Siddartha so dobri, šank rock so jajca. To je vse. Bi se še kdo dans kregal z mano, sem pri volji:-))[/quote]
Glede na to, da špilam v bendu, da sem basist vokalist, da obiskujem dost koncertov, da mam izkušnje kot tonc, da sem delal z vrhunskim ozvočenjem, itd, ti lahko samo rečem da se ne mislim kregat z voslom, ki nima pojma…[/quote]
Škoda, pa glih da se mi.:-))) Iz srca ti povem, en kup muskontarjev poznam, pa so še tako lahko dobri, če mi niso všeč, gre radio na OFF. PA lahko še tako pizdiš, da ne prepoznam kvalitete.
Je pa res, da največ poslušam klasiko.
Kakšne grde laži berem o enem izjemnem človeku kot je Meglič. Od butastih žensk, ki vedno menijo da je za razhod kriv moški. Tomi je človek z globino, človek ki ve kaj dela in ve kaj govori. Družinski mož, ki je rabil dolgo da se je pobral po tistem kar mu je delala ljubezen njegovega življenja. Prijatelji vemo kako je skrbel za otroke ko se je ona fukarila naokoli.
Njej bo nekoč še zelo zelo žal za to kar je nardila Megliču. Jo zelo dobro poznam pa lahko rečem samo to da vse kar javnost nabija o Megliču so grde grde laži. Sicer ga ne poznam zelo zelo podrobno, ampak kar Sem opazila in iz njenega pripovedovanja je velik družinski človek. On bi za svoje otroke in ženo naredil vse. Saj to jo je tudi motilo.
bivša od tomija lepa?? no ja..
novi od bivše je tale:
https://www.google.si/search?q=denis+petrov{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Di{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8D&client=firefox-b&biw=1386&bih=767&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjIiaOGmufOAhVBbhQKHQwxCiAQ_AUICCgB&dpr=1
nek arhitekt, gostilno ima itd…
je pa ona bila od nekdaj bolj poskočna od njega..toliko o tem, kdo je koga prevaral oz. zamenjal..
Seveda da je bila, tipična razvajenka. Sploh ne vem kaj je Megliču da je tako usodbno zaljubljen vanjo. Ko poslušaš zadnje komade, čutiš bolečino, tako globoko. Naprimer Flip od Siddharte:
Zdaj je čas, da vstanem in grem,
zdaj je čas, da se vrnem
med ljudi, med ljudi, ki so mi
dali tisto, kar me naredi,
zdaj je čas, da se ne predam,
zdaj odjadram v nov dan,
ni besed, ni besed za vse, kar v meni vre.
Nemir v prsih, ljubezen odhaja,
umira sonce, a novo nastaja,
tam se rojeva svet še bolj lep kot prej,
tam vas objamem spet,
objamem sredi zvezd.
Le komu je posvečeno tole besedilo.
Tomči je tak taprav dec, poznam ga že vrsto let. Eni ste ga resnično dobro zadeli. Kljub drugačnemu občutku javnosti je on tak predober človek za posel s katerim se ukvarja. Saj je samozavesten pa tudi samovšečen, ampak nikoli ne bo človeku želel slabega, nikoli. S svojo bivšo ima neverjeten odnos, čeprav ga boli v dno duše. To mu vidim ko govori, velikokrat mu priteče solza ko govori o družini. Pravi ni mi uspelo, težko mu je, ker je vse vložil v to. Tara mu stoji ob strani, rad jo ima, ni slabo dekle, vendar ni zanj. Ko sem spremljala zgodbo Tomija sem videla da znamo biti ženske še veliko veliko večje prasice kot moški.
Muska je res obupna..vse plate …zateženi do amena..pa ko bi bli vsaj tipični progresivci….če bi bli res tko dobri, bi že zdavnaj uspeli v tujini, tko kot elvis jackson recimo…pa so hitro na realna tla padli..
Pri nas jih pa poleg BFM in MI2 kujejo v nebesa..(bolj kot Šank rockerje, ki so res top of the top) …in še kar nočejo pogoret…[/quote]
v nebesa sidarto kujejjo zaradi vez na sazas-u nč bat, to je vse prodano. mal je dobrih in “čistih”, beri nepreračunljivih bandov v slo
Muska je res obupna..vse plate …zateženi do amena..pa ko bi bli vsaj tipični progresivci….če bi bli res tko dobri, bi že zdavnaj uspeli v tujini, tko kot elvis jackson recimo…pa so hitro na realna tla padli..
Pri nas jih pa poleg BFM in MI2 kujejo v nebesa..(bolj kot Šank rockerje, ki so res top of the top) …in še kar nočejo pogoret…[/quote]
v nebesa sidarto kujejjo zaradi vez na sazas-u nč bat, to je vse prodano. mal je dobrih in “čistih”, beri nepreračunljivih bandov v slo[/quote]
Pravih rock n roll bandov pa itak sploh ni…edino kakšni san di ego, requiem, pa tribute ac dc, iron maiden…ostali bi kr neki experimentiral pa moril…
Kaj se imajo nekateri toliko za vtikat v tuja življenja – mogoče ker nimajo svojega?!
Vsak naj pometa pred svojim pragom,ima dost dela. Pevca ne poznam,to kar prebereš tu in tam,…o tem si ne morem,niti nočem,niti mi ni,risati slike.Vse dobro pa želim in njemu,in njegovi familiji,zdaj ali je to ex,al zdajšnja,al bodoča,nimaveze.
Dobra muzika,ne odnehat.
J.ebat ga, bi pa še on ubodel profil na kakšnem foumu v njenem stilu “mlada mamica, nedojebana v domači postelji išče občasnega fukača… nouo mejsto in okolica zaželjeno…”. Skratka k.urc jo gleda, škoda, da je tako dolgo čakal.
Osebno mi je sicer kul možakar, ne naduvan, (moški ki imajo radi svoje otroke, dobijo pri meni avtomatsko 100 pik:) poleg tistega fanta na kitari, ki res nima dlak zaradi redke bolezni. Muzika, prve plate davno nazaj so mi bile zelo všeč, sedaj no-go.
Kar se tiče nove prijateljice, v obraz sicer zgleda zbotoksirana, če je imela Plestenjaka, hm, ne vem kaj bi z njim lahko počela….niti zakaj bi bila zato slaba.
Thorrr, osebek ki vozi sveto trojico in prdi, kot da je pil gnojnico igra v uspesnem bandu. Poznajo ga povsod po svetu, tako uspesen glasbenik je. Japonske deklice na koncertu skandirajo thorr thorrr totoro thorr.
Njegov bas te popelje v svet neizmerne zabave. Ne le to, v njemu lahko zaznas prizvok preluknjanega izpuha volvo vozila s t5 dieselskim motorjem. Kaksna poezija za cloveska usesa.
Se strinjam s Thorrom.
Sidharta so povprečen weekend garažni bend, ki je po vezah prišel tako daleč. Noben si ne bo njihovih komadov pel čez deset let, že zdaj sem skoraj pozabil, da so kdaj obstajali.
Ne moreš iz povprečja delat nekih legend, tudi sami so zelo švoh kot glasbeniki, se vidi že po tem ako držijo instrumente.
Se strinjam s Thorrom.
Sidharta so povprečen weekend garažni bend, ki je po vezah prišel tako daleč. Noben si ne bo njihovih komadov pel čez deset let, že zdaj sem skoraj pozabil, da so kdaj obstajali.
Ne moreš iz povprečja delat nekih legend, tudi sami so zelo švoh kot glasbeniki, se vidi že po tem ako držijo instrumente.
[/quote]
Mah ste res čip.
Kaj ste dobili tako kot SDSovci kaj zato da pluvate po drugih – po bendu.
Jaz jih poslušam od začetka. In so mi dobri. Ful dobri. Vi pa kakor vam drago.
Forum je zaprt za komentiranje.