FUJ FUJ FUJ
če me kej res razpiz. pol je to svinjski in smrdeč wc v službi ali kje v lokalu
in največjo svinjarijo pustijo najbolj fine dame, ki najbolj glasno šimfajo moške, ki si ne umivajo rok
a se ne opravlja velika potreba doma, kjer se lahko še stuširaš itd. kako lahko to delajo v službi, da vse pol smrdi…..FUUUUUJ
Eh, Venusss, saj veš, da ni dobro zadrževati dre…a. Škodi zdravju, pa še kakšno zaprtje si pridelaš. Če bi čistilka dala na vrata eno posodico za odišavljenje, bi bil problem hitro rešen. Tako da veš, na koga se obrni, če ti bo še kaj smrdelo. Pa če ni metlic tudi nimaš s čim počistit za sabo, da ne omenim, da moram na kakšnem javnem WC včasih petkrat potegnit vodo, da pobere en ubogi WC papir.
z.
No ne pretiravite…mislm vsi mormo na wc itd. ampak poznam pa tud take primere kot je omenila Venuss k res kksne zenske k se majo za ful fine nardijo grozen svinjak na wc-ju. Ne pocistijo za sabo-ceprov je metlica tm , ne potegnejo vode-ceprov cist dobr splakuje.Pol mas pa se pacientke ki puscajo tampone na tleh stranisca al pa vlozke tko niti zavite ne pac pred wc-jem itd.
ja, tudi jaz včasih ne morem verjet kakšno svinjarijo lahko nekateri pustijo za sabo…. verjetno doma nimajo nič boljše situacije… fuj res…
kar se pa tiče ‘kakanja’ samo doma… a to resno misliš? verjetno je vsakemu najbolj udobno in čisto doma, če si pa slučajno v službi ko te prime, pa valda ne čakaš 8 ur…
Tale je bla pa res huda.
Jaz sicer najraje res kakam doma ampak, če je nuja je pa nuja in zdravje je prvo, ki je pomembno.
Obstaja pa rešitev za vse, ki ne marajo prijeti metlic ali jih ni, da enostavno položijo papir v wc in vse tako lepo zdrne notri in nikjer ne ostane avtoceste v rjavi barvi.
Imam pa sodelovca, ki je daleč od vseh najboljši tip, ko pa greš za njim na wc te mine da bi še kdaj govoril z njim, kaj šele da bi si mislil kaj lepega o njem, ker pusti tako čist wc, da ga potem vsak nasednji raje sam spuca, ker je njemu nerodono zapustit wc v takem stanju. To pa je fujjjjj.
Da pa smrdi pa bog pomagaj, kakorkoli obrneš drek je drek.
drek najbolj smrdi od tistih ki dobro in veliko žrejo.
itak da so najbokj brez kulture tisti ki so kao fini ljudi inh visoka družba.
jaz vem da če kmet pride v lčjubljano srat da pusti za sabo čisti wc ker ga je sram pustiti posranega , fina dama pa poserje vse naokoli in tako tudi pusti za sabo. taki prašiči so tudi na rtv, brez kulture in pijani pa zadrogirani serjejo in ščijejo po wc jih , da ne govorim da majo čike al pa travo v gobcu medtemj ko serjejo smrdljivi rumeni driskasti drek. pol pa pridejo venm pa kao največji frajerji pa neki teški kulturniki. al pa voditeljice v gatah z rdečimi madeži od tardeče pa smrdijo ko svine. za kozlat govna jedna
Forum je zaprt za komentiranje.