Najdi forum

frutabela

Se vam zdi Frutabela zdrava? Jo smatrate kot sladek prigrizek? Jo jeste kot nadomestek čokoladicam ali iz drugih razlogov? Veselim se vaših odgovorov…hvala…

Hej!

Moz ima se raje tisto tablico od Zita za majhno malico dopoldne ( nekaj podobnega), le da je veliko cenejsa. Meni se zdi Fr. presladka. Lp

Kot sladek prigrizek jo vsekakor smatram. Všeč mi pa ni, je ne kupujem in ne jem. Če je zdrava? Kaj pa vem. Verjetno ravno toliko ali pa malenkost bolj, kot katerakoli sladkarija. Sploh v tem času, ko si izmenjujemo silne količine receptov za razne sladke dobrote, ki pašejo v prazničnih dneh, se mi zdi nesmiselno razglablati, kaj je zdravo. Zdravo ni, paše pa – za dušo. To pa tudi nekaj šteje, ni res? Sploh pa je moje stališče tako, da če nimaš kakšnih zdravstvenih omejitev, potem je še najbolj zdrava zmernost. Sem pa paše tudi kakšna Frutabela, če ti je le všeč!

Jaz sem bila vedno vesela, če so si otroci izbrali Frutabelo… ne vem, se mi zdi vseeno malo bolj zdrava kot kakšne druge sladkarije (bonboni npr.), saj ima vendar jogurt, žita in sadje v sebi… Tudi sama sem jo kdaj pa kdaj jedla, sladka je pa res kar precej.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close