Frogica :)
Dan,
tvoje besede sem imela danes v mislih na jutranjem sprehodu v naravi. Toliko so me zamotile, da se kar hodila kljub bolecinam in zanasanju med hojo, slabostim, utrujenosti…( sicer bolj pocasi) a dlje kot vceraj.?
Sem vesela, raje 7, 8km kot 4.
Vmes sem molila da pridem nazaj domov, da kje ne oblezim.?
Na koncu poti sem se usedla za par minut pred cerkvico in se zahvalila za km hoje in molila za boljse zdravje.
Frogica, bodi pridna, zdrava in optimisticna naprej…?
Oo živijo! Ja me veseli, da si vztrajna in imaš močno voljo. Bravo za uspeh, seveda moraš poslušati tud svoje telo, je pa vsekakor koristno, da opraviš kar te veseli, motivira, napolni ?? tvoja izbira je kako boš reagirala na situacijo, ki jo imaš in res je lepo, da se trudiš vztrajati! ??
Jaa Gruber, hahaha. Js ga tudi občasno pogledam, men je lokacija noro lepa. Gruber je pa tk pravi Chuck Norris v beli halji, sam žensk ne obvlada?? Drugač pa ja, deda vse zrihta ckpk? nanj se, še obrnit ni potrebno, reagira predno se zaveš, vmes pa še družinske odnose popedena?reala je drugo, žal. Veliko se sami borbamo zase. Sm zadnjič gledala serijo Dobri zdravnik, nwem točno kaj je že bilo. Neka afričanka z bolnim otrokom je razlagala tipu, ki je živel v pomanjkanju, da sama revščina še ni najhuj. Ona poleg tega, da nima strehe nad glavo, nima zdravstvene oskrbe, živi v vojnem območju… Groza! Tu pa čeprav je serija…. So takšne zgodbe žal kruta reala! Tk, da izkoristimo, kr nam je dano, ohranimo vero! Mi še(pa tudi ne več vsi) lahko “zaupamo”, da dobro pripada tistim, ki verjamejo, boljše tistim, ki so potrpežljivi in najboljše tistim, ki ne obupajo! Lep dan še naprej?
Forum je zaprt za komentiranje.