Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style FRIZERJI V MARIBORU-NUJNO!!

FRIZERJI V MARIBORU-NUJNO!!

zdravo!

Iščem zelo dobro frizerko v Mariboru. Mi lahko koga oz. katero svetujete, ki je res The best??

Hvala vam!

Priporočam frizerski salon ratko Krznarič.
Sicer pa je the best frizer Aleksander Fenos na Ptuju ali Kristijan styling v Celju, kar ni predaleč. Tudi k meni hodijo ženske od daleč, iz cele Slovenije.
pa veliko lepih frizur vam želim.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Mhm, Krznarič; vsakič ko sem bila tam, so mi nekaj zašuštali; pa še frizerke so tako grobe, da me je vedno bolela glava.
Meni zdaj najboljši Simple na Pobrežju; frizerka Danijela!! The best.

ejla ja jas tut iščem enega dobrega ampak frizerko pa prosim ne mi govorit smiljan škarica pa simple. 😛

Pojdite k Aleksandru v Ptuj ali Kristijanu v Celje.V Mariboru na žalost ni vrhunskega frizerja in ga še lep čas ne bo.
S spoštovanjem do vseh MB frizerjev
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Spoštovani Stevo!

Kako pa se imenjuje salon na Ptuju? Imate mogoče njigovo številko?

Kako se imenuje salon na Ptuju? Imate mogoče tel. številko?

Frizerski salon Fenos, Ptuj. Pokličite 02-7760061.
Sašo – Aleksander Fenos.
Stevo

zelo toplo priporočam svojega frizerja Dragota iz frizerskega salona MArko Matjaž (na Gosposki)

natalija

Lp
Alineja,jaz ti zelo priporočam frizerko Matejo na Pobrežju v Mariboru,dela pa v salonu : frizerski salon- modno frizerstvo Weis Irena,Bratov greifov 5 telefonska pa je:02/3319-807
garantiram ne bo ti žal poskusi!!!
pa javi kako si zadovoljna
papa

naty32naty http://www.rtvslo.si/profil/naty32naty

Jaz sem pa strašno nezadovoljna s tem salonom na pobrežju. Zelo neizkušeni in neposlušni frizerji. Strank ne upoštevajo in strižejo kot se jim zazdi.

Moja ocena: 1

idite k peroviču na lent, splavarski prehod 5, kreativen frizer, pa še salon je samo za ženske

041 656 670 http://www.martinperovic.com

joj,joj,joj!Tudi,če ti je ime Stevo Pavlovič,to ne pomeni,da si najboljši med najboljšimi!Slučajno sem šla na forum in videla ta odgovor!Katastrofa-ni čudno,da nas frizerje mečejo v isti koš,če pa sami sebi luknje kopljemo!Pa še koliko nas je vrhunskih frizerjev v Mariboru!Ne vem kdo si ti,da lahko tako posplušuješ in misliš,da sta Ljubljana in “STEVO PAVLOVIČ”središče sveta!Resnično sem razočarana in zgrožena!Namesto,da bi si frizerji pomagali in želeli najboljše drug drugemu,se hočemo uničit med seboj!Pa brez zamere Ljubljanskim frizerjem!

Sem Mariborčanka zrelih let in sem v Mariboru, v svoji 25 letni “karijeri” obiskovanja frizerjev bila že v veliko omembe vrednih salonih. Vse skozi imam dolge lase, barvam se že 15 let, k frizerju hodim skoraj vsak teden, zaradi dela, ki ga opravljam. Najboljša frizerka v Mariboru je gospa Metka, šefica salona Bijanka na Gregorčičevi, pač enostavno ve kaj dela. Je pa res, da pri gospe šefici zelo težko prideš na vrsto in sem bila zdaj že trikrat, pri njenem najboljšem učencu, mlademu Martinu Peroviču na Lentu, ki je letos odprl svoj salon. Odlično!

Mislim, da sem našla frizerja za sebe v frizerskem salonu Mič styling Maribor. Frizer je Mano, ki je prišel pred kratkim delat iz Ljubljane in človek res obvlada. Vem da je delal za Modno Jano in za dosti drugih revij. Toplo priporočam.

Ljudje imamo različne okuse, tudi glede frizur in pristopa frizerja/ke in hvala bogu, da je tako – kako pa bi bilo, če bi vsi okoli hodli s podobnimi frizurami?! Meni osebno je pa daleč najboljši Smiljan Škarica – ne menjam niti pod razno!

Se popolnoma strinjam z gospo Sonjo, mladi Martin je res odličen, ima smisel za friziranje in profesionalen odnos do strank. Martin, če čitaš te vrstice, kar tako naprej v novem letu 2010.

Frizerje si lahko poiščeš na:

http://www.kotesisa.si

Se popolnoma strinjam z gospodom STEVOM . sem zaposlen v enem izmed omenjenih salonih , in se zelo dobro spoznam na to področje , Sendy99 je rezlika med dobrimi frizerji in vrhunskimi , dobrih je veliko , vrhunskih pa ni ravno vsak frizer , maribor ga trenutno nima .

LP

hehe
Gospod Hair, zato so pa Stevota vrgli iz slovenskega Super modela2010, no to seveda še ni uradno objavljeno, ampak nažalost se gibam v teh krogih in vem kaj se dogaja na Slovenski sceni.
Toliko o njegovih sposobnostih ipd.

Mislim, da si frizerji ne moremo metati polen pod noge. Najprej pa se seveda moraš prepričati kako in kaj je v resnici in potem kvasiš neumnosti in podcenjuješ ljudi okrog sebe.

Ja in, Frizer.

Resnica boli. Maribor žal nima vrhunskih frizerjev. Ko sem živela v Ljubljani, sem nosila odlično frizuro, odkar sem v Mariboru, pa že leta in leta ne najdem frizerja, ki bi me znal trendy postriči. Frizure za ome zna pa vsak.

G. Stevo je pa v frizerstvu pojem, ne glede na to, ali so ga vrgli ali ne iz neke prireditve… Da te vržejo iz prireditve, pač ni merilo vrhunskega frizerstva.

Pa lep pozdrav in še sami se kaj potrudite,

42-letnica iz Maribora, užaloščena nad kreativnim dometom mariborskih frizerjev.

Od mojega komentarja je preteklo že kar nekaj časa, postala sem redna stranka salona Martina Peroviča. Priporočam!

priporocam frizerstvo martin zorko. super strize.

Stevo zalostno je slisati to izjavo od osebe,ki je dal skozi taksno pot in ki mu ni bilo nc podarjeno z tem ste pokazal svoj karakter in misljenje,neprimerno in neprofesionalno.

Jaz ze leta hodim v Celje v Kristian styling salon, ponavadi k Markotu. Delam svetle blond pramene, zaradi moje naravne barve, ki je temna kostanjeva, imam v laseh kar nekaj rdecega tona, kar je pri dosti frizerjih problem. Preselila iz stajerske na gorenjsko, probala kar Nekaj frizerjev, pa zal enostavno to ni to. Tako da se rajsi vozim v celje na strizenje in pramene. je vsaj narejeno tako kot je vsec meni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close