FRIZERJI V MARIBORU-NUJNO!!
Priporočam frizerski salon ratko Krznarič.
Sicer pa je the best frizer Aleksander Fenos na Ptuju ali Kristijan styling v Celju, kar ni predaleč. Tudi k meni hodijo ženske od daleč, iz cele Slovenije.
pa veliko lepih frizur vam želim.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
idite k peroviču na lent, splavarski prehod 5, kreativen frizer, pa še salon je samo za ženske
041 656 670 http://www.martinperovic.com
joj,joj,joj!Tudi,če ti je ime Stevo Pavlovič,to ne pomeni,da si najboljši med najboljšimi!Slučajno sem šla na forum in videla ta odgovor!Katastrofa-ni čudno,da nas frizerje mečejo v isti koš,če pa sami sebi luknje kopljemo!Pa še koliko nas je vrhunskih frizerjev v Mariboru!Ne vem kdo si ti,da lahko tako posplušuješ in misliš,da sta Ljubljana in “STEVO PAVLOVIČ”središče sveta!Resnično sem razočarana in zgrožena!Namesto,da bi si frizerji pomagali in želeli najboljše drug drugemu,se hočemo uničit med seboj!Pa brez zamere Ljubljanskim frizerjem!
Sem Mariborčanka zrelih let in sem v Mariboru, v svoji 25 letni “karijeri” obiskovanja frizerjev bila že v veliko omembe vrednih salonih. Vse skozi imam dolge lase, barvam se že 15 let, k frizerju hodim skoraj vsak teden, zaradi dela, ki ga opravljam. Najboljša frizerka v Mariboru je gospa Metka, šefica salona Bijanka na Gregorčičevi, pač enostavno ve kaj dela. Je pa res, da pri gospe šefici zelo težko prideš na vrsto in sem bila zdaj že trikrat, pri njenem najboljšem učencu, mlademu Martinu Peroviču na Lentu, ki je letos odprl svoj salon. Odlično!
Frizerje si lahko poiščeš na:
hehe
Gospod Hair, zato so pa Stevota vrgli iz slovenskega Super modela2010, no to seveda še ni uradno objavljeno, ampak nažalost se gibam v teh krogih in vem kaj se dogaja na Slovenski sceni.
Toliko o njegovih sposobnostih ipd.
Mislim, da si frizerji ne moremo metati polen pod noge. Najprej pa se seveda moraš prepričati kako in kaj je v resnici in potem kvasiš neumnosti in podcenjuješ ljudi okrog sebe.
Ja in, Frizer.
Resnica boli. Maribor žal nima vrhunskih frizerjev. Ko sem živela v Ljubljani, sem nosila odlično frizuro, odkar sem v Mariboru, pa že leta in leta ne najdem frizerja, ki bi me znal trendy postriči. Frizure za ome zna pa vsak.
G. Stevo je pa v frizerstvu pojem, ne glede na to, ali so ga vrgli ali ne iz neke prireditve… Da te vržejo iz prireditve, pač ni merilo vrhunskega frizerstva.
Pa lep pozdrav in še sami se kaj potrudite,
42-letnica iz Maribora, užaloščena nad kreativnim dometom mariborskih frizerjev.
Jaz ze leta hodim v Celje v Kristian styling salon, ponavadi k Markotu. Delam svetle blond pramene, zaradi moje naravne barve, ki je temna kostanjeva, imam v laseh kar nekaj rdecega tona, kar je pri dosti frizerjih problem. Preselila iz stajerske na gorenjsko, probala kar Nekaj frizerjev, pa zal enostavno to ni to. Tako da se rajsi vozim v celje na strizenje in pramene. je vsaj narejeno tako kot je vsec meni.
Forum je zaprt za komentiranje.