Frizer v MB
Frizerski salon Stanka na Mlinski ulici. Gospa čez 50, šiša pa vse markote in matjaže ki nimajo pojma in 40 letne moške strižejo ko punkere.HALOOOO
Če želiš da je tvoja frizura moderna, vendar prilagojena tvojemu stilu in kakovosti las ter če želiš da potem ko si sma opereš glavo in bo frizura še vedno stala potem takoj k njej.
Kolikor vem striže naše misice in vse ostale modele. Ampak to ni važno.
Meni je ona the best in ne vem kaj bo ko bo nehala delat.
Kar se tiče Marko Matjaža tja zagotovo sedaj več ne bom šla. Sem hodila tja ker je moj frizer tam delal:) Sedaj pa mislim da veselo propada, ker dobri frizerji masovno hodijo stran od njega. Tako da mislim da niti ni več kakšnega dobrega.
Kaj pa morda Mič Styling na Slovenski? Kakšne iskušnje s tem?
Sama tud priporočam FS MITJA na Osojnikovi….Nataša je najboljša….jaz sem se odselila v Ljubljano,pa nisem menjala frizerke,ker mi je ona the best,nardi tak ko sam hočeš,trudi se v nulo,pa prijazna,komunikativna,tak da priporočam njihov salon in njo….Drugače pa Joca ne dela več tam,je baje šla na svoje….Za Natašo vprašajte,ona je lih tako vredu,res pa je da se morate predhodno naročit,ker imajo gužvo,poleg tega da so resnično poceni,ampak kvalitetni….Lep dan z lepo frizuro 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.