Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Frizer v Domžalah – medinmleko?

Frizer v Domžalah – medinmleko?

Pozdravček vsem,

moje naglavno okrasje išče novega frizerja v Domžalah (ali bližnji okolici), pa zadnje čase velikokrat slišim za salon medinmleko…. Ima že kdo izkušnje z njimi?
Hvala za info!

LP,
Vanja

Tudi sama sem se pred novim letom odločila, da poiščem frizerja bližje domu in odločila sem se prav za medinmleko – bila sem sicer samo 1x ampak bom še šla, ker sem bila zadovoljna.

ja vem kje je bilizu Kebra

res se prav imenuje- moraš imeti debelo denarnico če greš v ta frizeraj….
zelooooooooo je drago – nudi tudi še ostale lepotne usluge

Lastnica je od kolegice kolegica. Njo vedno super uredijo – frizuro, trepalnice …

Pa Tjaša, ki dela tam, tudi obvlada.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Sem pogledala cenik, ki je objavljen na spletni strani spletni strani[/url], pa se mi zdijo čisto normalne cene? Vsaj v primerjavi z ostalimi “večjimi” saloni v Domžalah… Striženje je tako ali tako že povsod nekje med 30 in 40 eur… Razen kakšnih vaških salonih, ali pa pri tetkah ki v domačih kopalnicah strižejo. 😉

Jah nič, bom preizkusila v prihodnjem tednu, pa potem poročam. 😉

Sem pogledala cenik, ki je objavljen na spletni strani spletni strani[/url], pa se mi zdijo čisto normalne cene? Vsaj v primerjavi z ostalimi “večjimi” saloni v Domžalah… Striženje je tako ali tako že povsod nekje med 30 in 40 eur… Razen kakšnih vaških salonih, ali pa pri tetkah ki v domačih kopalnicah strižejo. 😉

Jah nič, bom preizkusila v prihodnjem tednu, pa potem poročam. ;)[/quote]

Kaj,striženje 30-40 evrov? Ali imajo zlate škarje?

Za dva meseca,potem moraš itak spet na striženje konic….

Groza, mene bi komplet friziranje (striženje, fenanje, likanje v tem salonu prišlo skoraj 100€, drugje pa plačam vsaj pol manj 😛

Ja pa saj je pranje in fenanje/likanje že vključeno v to ceno – 30-40 eur?!? Vsaj tako mi je bilo rečeno, ko sem se naročila… Ta cena se mi zdi čist običajna, 100 eur pa tud jaz ne bi dala samo za striženje, me morajo vsaj še pobarvat zraven. 🙂
Cvetka, potem je tvoj frizer še dražji, hihi… 🙂

Moje skromno mnenje je, da tako dobre usluge ceneje ni mogoče dobiti. Vsaj v Sloveniji ne. Sem tudi sama imela malce cenejšega frizerja in vedno skrepane lase “kao” zaradi pogostega barvanja. Pa še barve nikoli niso čisto zadeli. V medinmleko so lase pozdravili, se svetijo kot še nikoli, pa še barva je… ah škoda besed. Vsak po svoje se naj odloča, kdor bo pa probal bo pa navdušen.

Danes sem od sodelavke slisala, da se v Domzalah odpira frizerski salon, ki je cenovno ugoden in zelo strokoven. Tudi v drugih krajih imajo poslovalnice. Pozabila sem naziv salona. Zaenkrat vem, da je moja sodelavka njihova stranka in da je zelo zadovoljna. Moram priznati, da odkar obiskuje njihov salon ima zelo moderno in negovano frizuro. Bomo videli…. 🙂

Res, da imajo večinoma zasoljene cene…vsaj na gotovino je popust hehe 🙂 ampak glavno pa je, da greš res z nasmeškom ven in tudi jaz sem šla prvič tja ravno zaradi znank in kolegic, ki so bile izredno zadovoljne 🙂 Jutri zjutraj grem spet na frizuro hehe 🙂 Priporočam 🙂 Lp

Frizerka Nina naredi super frizuro, Nataša pa je bila do mene orenk nesramna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close