Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizer + svetovanje pri barvi las

frizer + svetovanje pri barvi las

lep pozdrav

mam en mali problem pri izbiri barve las. naravno mam precej temno blond oz. zelo svetlo rjave. mam pa temne, v bistvu skor črne obrvi. pa precej bledo polt. tk da ta kombinacija ni najbol posrečena. kr dolg sem se zdej že barvala na mal temnejšo rjavo, zdej pa bi rada poskusla kako drugo barvo. ampak si sploh ne morm predstavlat ka bi mi lahko pasal. všeč mi je črna, ki pa verjetno ne bi šla najbolše k moji bledi polti.
no v glavnem, zanima me, kje v ljubljani kej dobr svetujejo glede barve, pa da svetovanje in barvanje ni neki zlo ekstremno drago?

za prvic, ce zelis spremembo, ne gledati koliko stane, ker so bile nekatere potem ze tudi zelo razocarane. Za koga bi sedaj delala reklamo ne vem, vis se trudijo, zal pa res vsem vcasih ne rata:-)
Mogoce poizkusi na kongresnem trgu Mic styling in prosi za Tomaza Turka.
Mislim, da bos zadovoljna in cena nenazadnje ne sme prevagati:-)
lp alenka

dober dan.imam blond dolge lase,najprej so bili še samo blond prameni zdaj pa so že vsi lasje blond barve.rada bi se pobarvala na mojo naravno barvo .to je temno oziroma kostanjevo rjava.zelo se bojim da bodo moji lasje po prvem barvanju zeleni al sivi ali pa kaj podobnega.kako naj se izognem temu.vsekakor pa bom obiskala frizerja,tega ne bom počela doma.kaj mi naj stori frizer da bo prav?na kateri odtenek me naj pobarva?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close