Frizer LJ
Sama sem zamenjala kar nekaj frizerskih salonov, sedaj pa hodim že nekaj let v frizersko hišo Stevo, kjer sem 100 % zadovoljna s striženjem in barvanjem. Frizerji so strokovnjaki, ki se redno izobražujejo v Londonu in drugje, pa še zelo prijazni so in znajo dobro svetovati, kaj ti paše itd. Mene striže frizer Grega, ki dela v Stevotovem salonu na Igriški ulici 5, tel. : (01) 426 57 84, se je pa potrebno naročiti. Imajo pa tudi salon na Trubarjevi ulici.
Za več info poglej na http://www.stevo-sp.si/
Lp!
Hej Barka, Tomaž Turk(?) pri Mič Styling mogoče?
Jao :(((, Sem bila pred leti 2x pri njemu in še v življenju me ni nobeden tako slabo postrigel. Tale tip nima pojma o laseh in stiženju!
Aja kar se pa izobraževanja v Londonu tiče vam povem da se vsi izobražujejo v Tony&Guy – to pa je za London tako kot Mič Styling akademija pri nas. Skratka mal muzke mal dnarja. Ko boste v Londonu se pejte stričt v T&G pa boste vedeli o čem govorim.
Thanks. LP;)
PS Ja kdaj bodo pa tukaj na med.over.net zrihtali da bo iskalnik spet delal???????
kako lahk tok zakomplicirate za eno strizenje…Se sama se ostrizem skor tko k me frizerka ce so sam konice al pa fru fru nevem zakaj mors bit doktor znanosti al izobrazevan v londonu da bi znal uredu postrizt…sej ce gre za kaj drugega razumem ampak za strizenje… kamorkoli grem me postrizejo enako oz. kakor jim jst povem in ce placam za strizenje 10€ je isto in tut ce placam unmu glupmu stevotu 100€ se zmer ne zgledam k angelina ni nobene razlike od unga k me je strigu za 10€(na suho seveda)…
glede unga da so pa usi pr stevotu u londonu izborazevani mal jutr! mam kolegico k pr njem dela londona se vidla ni je prsla pred kratkim od dol tko da wtf?
To kam kdo hodi je relavantno. Sam sem frizer pa vam lahko povem. Eden je z nekom zadovoljne drug pa ni… vse je v pricakovanjih….zeljah…ter komunikaciji. Napacna komunikacija in informacija lahko na sreco izpadeta zelo dobro lahko pa zelo grozno 🙂 Vse je odvisno od kemije ko prides v salon. Najbolj pa je odvisno zahtevnosti stranke.
majst clovk! se strinjam da za strizenje konic ne rabis ne vem kaj. Podpisem. To pa da se vsi izobrazujejo pri T&G je pa popolna resnica! Za moje pojme v frizerstvu ratuje problem kot ga poznamo v vseh drugih industrijskih panogah… neka velika podjetja diktirajo tempo… Koliko pa je frizer podvrzen temu tempu pa je vse odvisno od strank! Torej ce T&G ki je v svetovnem merilu ogromen….in kar bruha nove salone in ideje na trg…in ta trg tudi to vse prevzame 🙂 Potem veste kaj mislim 🙂 Potem se vsi frizerji izobrazujejo na enak nacin! S tem ni nic narobe. Probelm nastane ko iscete kvalitetnega frizerja, ki bi vam naredil dobro frizuro in vam nebi vsiljeval tecnega frfruja ki si ga ne zelite ali pa novodobno barvanje ker ima soseda ravno tako barvo in jo morate imeti se vi da boste ON!. In jih ni 🙂 ali pa jih je zelo malo.
Forum je zaprt za komentiranje.