Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Frizer-Leclerc-Mb-ME VEČ NE VIDIJO

Frizer-Leclerc-Mb-ME VEČ NE VIDIJO

Ali je to normalna cena?

Za nekaj minutno striženje naše 2.5 letne malčice, ki je bila prvič pri frizerju in ji je samo na suho za dober cm porezala špice, sem plačala 7.5 EUR-a!!!

Mene tam več ne vidijo.

Običajno peljem otroke kar k svoji frizerki, ki mi niti nič ne računa pa še krepko več časa si vzame in bom s to prakso tudi nadaljevala.

hja, v centru mesta v MB na Slovenski ulici sem za striženje za hči plačala 10 evrov, prav tako na suho, samo špice.

se mi zdi v leclercu kar ugodno.

da bi pa kdo strigel zastonj, še pa nisem slišala…

lp

Jah, take so cene. Midva z možem sva se oba strigla prejšnji teden – moje 35 eur (približno 1h), njegovo 21 eur (40 min.). S frizuro sem sicer zelo zadovoljna, ker me postrižejo tako, da tudi doma nimam veliko dela in res stoji, kot je treba. Ampak cene … Noro!

Že, ampak naša mali so komaj kaj zrasli lasje. Strigla jo je eni 2 minuti!

Ni kaj, dober biznis.

Sama plačam 50-60 EUR, a vsaj vem, da plačam 2 uri dela in dobreg stirženja(barvanja).

Pol si pa še tako malo plačala. Jaz sem v salonu Sipml na Pobrežju plačala 12 evrov. Moji deklici na suhe lase, samo konice. Še zdaj mi je žal, ker sem bila razočarana, da ni naredila tako, kot je treba. Ženska je samo govorila, kako pa jo je postrigla, nimam besed. Škoda, da je nisem sama. Skoraj sem poklicala inšpekcijo.

Jaz tudi hčerko vozim k svoji frizerki in mi jo isto ostriže zastonj, tako da bo najbolje, da res nadaljuješ s prakso od prej..Ne vem, je res kar drago.

Jaz pa ne razumem, kako da eni pričakujete, da vam bodo frizerji zastonj strigli otroke… Upam, da daš svoji frizerki, ki ti otroka postriže zastonj vsaj kaj napitnine…

verjemi, če pustiš pri frizerju vsak mesec 50-60 EUR, da bo frizerka rade volje pozabila tistih par evrov za otroško frizurco. poleg tega pa je to itak lastna volja frizerk, menda ne prideš v salon in vprašaš, če bi otroka postrigli zastonj.

Meni pa se zdi cena čisto normalna. Jaz tudi za sina 2 leti dam 7,5 evra, pa nima veliko las. Aja pa smo iz Zasavja.

Glede na to, da to znese urno postavko 225 EUR, se mi zdi zelo veliko.

Jaz svoje vozim v drug nakupovalni center v MB, če mi fant striže samo spredaj (dve punci) je zastonj, če striže ženska 1 evro, za vse laske špičke nikol čez 5 evrov. Če gre za celo familijo, mi pride na dom ena najboljših in za 4 striženja + eno barvanje nikoli čez 30 eur.

Je drago se strinjam.
Samo, jaz bi to razčistila na licu mesta in ne bi jamrala tukaj gor.

Zastonj… ne pričakujem, da mi bo frizerka ostrigla otroka brezplačno, vendar pa se mi zdi to zelo lepa gesta glede na to, da se celo sorodstvo strize pri njej. In ja, vedno dam za vse tri zaposlene v frizeriji za kavo ali kaj drugega..Jaz pa ji tudi rada kaksno novo stranko posljem, to pa je tudi fajn a ne?

res ne vem zakaj menjvaš preizkušenega firzerja, pa sploh pri tako majhnem otroku

Res je drago,pred parimi dnevi smo tudi mi strigli našo pupo in mi frizerka ni vzela nič;striže tudi mene ,smo pa z Lavrice!

Seveda nekateri še strižejo zastonj. Našo še ne 3-letno punčko v našem naselju vedno zastonj postrižejo, pa ne samo 2 minutki ampak kakšnih 10 minutk 🙂
Malo greva na sprehod mimo frizerskega salona, pogledava, če je kdo notri in če ni gužve, nas kar vzame. Vsakič želim plačati, pa rečejo, da ne. Pa jim želim pustiti vsaj za kavo, pa tudi nočejo.
Na tla se pa tud ne bom metal, če nočjo nič vzet. Naj omenim, da se nihče od nas odraslih ne striže tam in tud nobenga ne poznam niti na videz ne. :)))

Meni računa 6 evrov na otroka, ampak si res vzame čas ter naredi špica frizurice.

Mi imamo tudi družinsko frizerko. Pravimo, da je naša in tudi ona za nas pravi, da smo njeni. Pri njej se strižemo vsi, mož vsak mesec, sin nekje vsaka dva, jaz vsake tri.

Za sina računa 5€, si vzame čas in mu naredi tudi frizurco 🙂 Če bi se ravnali po njem, bi on bil tam vsak teden. No, saj je skoraj vsak dan, ko gremo mimo, jo gre obvezno pozdravit.
Punčko nam je ostrigla 1x, stara je 19m, pred tem sem jo sama strigla, itak sem samo spredaj krajšala. Ona je postrigla zadaj špičke in spredaj skrajšala. Ni hotela vzeti nič. Smo pustili za kavo 2€.

Meni je pomembno, da gre otrok rad h frizerju, da ni to neka muka. Cena ni pomembna, sej zase tud plačam, ko me sfrizira, svoje delo opravi dobro, zato tudi hodimo k njej.

Smo pa iz Zasavja.

Lp, Špela ************* <http://spela1.moj-album.com> <http://servetke.moj-album.com/album/874923/>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close