Frizer-Leclerc-Mb-ME VEČ NE VIDIJO
Ali je to normalna cena?
Za nekaj minutno striženje naše 2.5 letne malčice, ki je bila prvič pri frizerju in ji je samo na suho za dober cm porezala špice, sem plačala 7.5 EUR-a!!!
Mene tam več ne vidijo.
Običajno peljem otroke kar k svoji frizerki, ki mi niti nič ne računa pa še krepko več časa si vzame in bom s to prakso tudi nadaljevala.
Pol si pa še tako malo plačala. Jaz sem v salonu Sipml na Pobrežju plačala 12 evrov. Moji deklici na suhe lase, samo konice. Še zdaj mi je žal, ker sem bila razočarana, da ni naredila tako, kot je treba. Ženska je samo govorila, kako pa jo je postrigla, nimam besed. Škoda, da je nisem sama. Skoraj sem poklicala inšpekcijo.
Zastonj… ne pričakujem, da mi bo frizerka ostrigla otroka brezplačno, vendar pa se mi zdi to zelo lepa gesta glede na to, da se celo sorodstvo strize pri njej. In ja, vedno dam za vse tri zaposlene v frizeriji za kavo ali kaj drugega..Jaz pa ji tudi rada kaksno novo stranko posljem, to pa je tudi fajn a ne?
Seveda nekateri še strižejo zastonj. Našo še ne 3-letno punčko v našem naselju vedno zastonj postrižejo, pa ne samo 2 minutki ampak kakšnih 10 minutk 🙂
Malo greva na sprehod mimo frizerskega salona, pogledava, če je kdo notri in če ni gužve, nas kar vzame. Vsakič želim plačati, pa rečejo, da ne. Pa jim želim pustiti vsaj za kavo, pa tudi nočejo.
Na tla se pa tud ne bom metal, če nočjo nič vzet. Naj omenim, da se nihče od nas odraslih ne striže tam in tud nobenga ne poznam niti na videz ne. :)))
Mi imamo tudi družinsko frizerko. Pravimo, da je naša in tudi ona za nas pravi, da smo njeni. Pri njej se strižemo vsi, mož vsak mesec, sin nekje vsaka dva, jaz vsake tri.
Za sina računa 5€, si vzame čas in mu naredi tudi frizurco 🙂 Če bi se ravnali po njem, bi on bil tam vsak teden. No, saj je skoraj vsak dan, ko gremo mimo, jo gre obvezno pozdravit.
Punčko nam je ostrigla 1x, stara je 19m, pred tem sem jo sama strigla, itak sem samo spredaj krajšala. Ona je postrigla zadaj špičke in spredaj skrajšala. Ni hotela vzeti nič. Smo pustili za kavo 2€.
Meni je pomembno, da gre otrok rad h frizerju, da ni to neka muka. Cena ni pomembna, sej zase tud plačam, ko me sfrizira, svoje delo opravi dobro, zato tudi hodimo k njej.
Smo pa iz Zasavja.
Forum je zaprt za komentiranje.