Frca v avtu:))
od kod ti ideja, da jih kaj meče iz tira in da se tako grozno ukvarjajo s tem in da jim je to velik problem?
Jaz sem to brala kot hec in zajebancijo. Pač oddih od vsakodnevne službe. Daleč od tega, da bi jih “metalo s tira”. A je tebe vrglo mogoče?:))))) Do zdaj je bil hec, ti pa si res zatežila. nimaš drugih problemov kot da te vrže iz tira, če se narod o nalepkah pogovarja?[/quote]
Če sem zatežila, sem pač. Ne bom se opravičevala in še vedno stojim za tem kar sem napisala. Resnično mi pa me pogrejejo odrasli ljudje, ki se norčujejo iz imen otrok, pa naj bodo sestavljena iz 3 črk ali (karikiram) 15…
…kakšna nestrpnost.
Pa zaboga ljudje, pustite jim naj živijo kot hočejo, da le ne škodijo drugemu.
In ja, spadamo med te frike 😉
Sicer imena otrok v avtu nikoli ne bi objavila, kot se sama ne nastavljam na FB, imamo pa napis OTROK V AVTU. Je že dolgo gor in sicer v upanju, da se kdo zakanta mimo nas in ne v nas. Verjetno iz vraževernosti. Kaj pa vem, saj pred norci se itak ne moreš skrit.
Drugače pa me sploh ne moti, kaj si ljudje natikajo gor.
tako je…in tudi manj nesreč bi bilo, če bi gledale kaj se dogaja s prometom in ne, kje ima kdo kakšno nalepko[/quote]
Ampak potem bi bilo brez veze, da sploh lepijo te nalepke.:))
Swan, ti se mi zdiš ena taka plehka babnica, daj priznaj, kaj imaš na avtu napisano, nooooo…..[/quote]
A mi lahko prosim razložiš bolj podrobno kaj je to plehka babnica in kje si našla asociacijo za to pri Swan?
Meni so pa posebno všeč tiste “Nosečka v avtu” (pri čemer pogrešam oznako, koliko mesecev ali vsaj CB+!) (in na šoferjevi strani “Ni moj.”)
Pogrešam tudi tablice “Še nisem noseča (delamo na tem prav zdajle!)”, “Popadki na deset minut”, “Popadki na tri minute”, “Dojim v avtu”, “Blowjob v avtu” in tako naprej.
E, babe, babe….
Kakšne prijavljate, matr.
Nalepke so kao namenjene temu, da se kdo v primeru karambola vas izogne al kaj?
Kot da ma un čas, da bo še zbiral v koga se bo zakantal in bo pred trkom še prečekiral nalepke???
Če bi mele kej soli v glavi, bi hitr poštekale, da je namen nalepk ta,
da ostale udeležence v prometu obvešča, da je v vozilu tak faktor,.
ki lahko nenadno povzroči čudne manevre na cesti.
Npr. Otrok lahko začne bruhati in se mama stegne na zadnji sedež, medtem pa zavije sem in tja.
Če nalepka pravi da je v avtu nosečka, potem bodimo previdni, saj lahko zaradi kake bolečine ali česa podobnega, nosečka spet odvije sem in tja ali zabremza.
Če pa dajejo na nalepke imena, je pa pač stvar posameznikov, ki niso želeli biti v kalupu,
želeli pa so opozoriti, da ostali vozniki pozorno opazujejo to vozilo in kaj bo počelo.
Le zakaj ima potemtakem avtošola na strehi napisano avtošola?
Da vemo da je noter voznik začetnik in se ga bomo v primeru nesreče izognili???
Dajte mal razmisljat no!
Vsem tistim, ki se norčujete iz mamic in očkov, ki imajo na svojih avtomobilih nalepke svojih malčkov (z imeni ali brez). Te nalepke izražajo prošnjo: VOZIMO VARNO. Morda bi bilo res bolje, če bi bile nalepke enotne – OTROK V AVTU, ni pa nič narobe, če mamica v svoji sreči pripiše še ime svojega otroka.
Srečno vožnjo vsem, z nalepko ali brez nje……..