Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Frca v avtu:))

Frca v avtu:))

Saj vem, da ste enkrat to temo že obdelovali, pa vendar…

V čem je pravzaprav lepota tistih novodobnih znakcev na zadnji šipi avtomobilov: Liu v avtu, Vid v avtu, Maj v avtu (vsak drugi), Tia v avtu, Ptah v avtu itd. itd.??? A pol lahko napišemo tudi “stara mama Marjeta v avtu, Frca v avtu….” ali kako? Mislim, koga zanima, če jaz v avtu prepelavam staro mamo ali pa mulca? Da ne govorim o tem, koga briga, kako jima je ime.:)))

Okej, saj bi kapirala, če bi kdo napisal “norec v avtu” ali ” divjak v avtu” ali kaj podobnega, da bi se mu lahko vsak na daleč izogibal, ampak zakaj oglašati, da voziš mulca (tudi tisto od pred desetletji “otrok v avtu” mi je bilo mimo, BTW), pa še to, naj bi nas vse blazno interesiralo, kakšno ime ste mu dali.:)

Dobro, saj štekam, nova moda pač, ampak ali ima še kakšen drug pomen? Ali to dajete gor, ker vam fajn zveni, pa še “in” je, ali dejansko pričakujete, da bo nekdo, ki bo prebral “Tiast v avtu” (prisežem, da sem videla ta napis), držal varnostno razdaljo in se nasploh zaradi vašega napisa ravnal po cestno prometnih predpisih? Po moje bo prej ko ne izbruhnil v gromoglasni smeh in se zaradi tega zaletel v vas.:)

Resno no, v čem je štos?

Hvala, fajn si me nasmejala:)), pa še takšna fino glupa imena si navedla, Pia, Ptah, Maj…
mamico jim vidim, tu je ja Slovenija.

nisi opazila tudi tega, da imajo obvezno fotke svojih otrok ob napisu, ne kar tako…

Ja, a si spregledala pred dnevi, da bo otrok že prej zrasel kot bodo dobili nalepko s slikco. Sam ne vem kaj pol narediš, ko avto prodaš. Dol vlečeš?

Ne me basat.:)) A tudi slikice imajo zraven? Nisem zasledila, madonca. A to kje naročijo, al kako?

A pol naj se slikam, pa ruknem gor svojo fotko in “Frca v kripi”. A zgoraj brez lahko?

Ma po moje je to posledica Fejsbuka, da vsepovsod lepijo slike.

O, Frca, dobrodošla nazaj, sem te že kar pogrešala:)

Mah, pa saj me itak ne poznaš, ko stalno menjam nicke, hmm.

Ma kdu si, pr hudiču? Da nisi Jova Broz?:)

Ja, sem pa po dolgem času. Nekako nimam cajta zadnje čase, kakšna minuta kvečjemu tu in tam, danes izjema.

Ptah mi je najboljši.

Meni je bilo bolj butasto na forumih – Anže star1 leto, 2 meseca, 3 dni in 2 sekundi……

Ali pa še 4 mesece in 15 dni do poroda. In to se je spreminjalo od posta do posta glede na uro.

Ha obri ste. tudi jaz sem to opazila. Do seg+daj je bilo največje število tablic z napisom imen otrok 3 / Maj, Gal, Jan/.
Mi je pa še bolj mimo , da si mulci dajo svoja imena al pa še kaj npr. Elvis tu, Alexandar, Volim Srbiju, sploh pa mi je opremljen avto nekaj čez 50 let starga deda, ki im na zadnji šipi z obojestranskim selotejpom namalano kovinsko ploščo z napisom ; Ne pijem vode ker je zastrupljena. V njej ribe sexajo.

Pa še bi se našlo umotvorov.
Pa lp in prijetno branje, jaz to vidim kot sovoznica, če bi vozila, bi še kakšen kreš naredila.

Mogoče je bil pa lastnik avta z napisom tiast v avtu že eden od ljudi, ki so korak pred svojim časom – hotel napis tast v avtu, ampak se jim je zatipkalo 🙂 ker bo vse več starih ljudi, se bodo morda razpasle nalepke v stilu dedek lojz v avtu

ja, pa tudi trak 1,3kg lost, 38,7kg to go… ki se potem valja ene par mesecev pod besedilom, nekaj časa avtorica še razlaga, da ga ni imela časa posodobit, nato ga ne omenja več, vedno redkeje piše z izgovorom, da je tok ful zasedena, potem pa sploh in čisto izgine s foruma.

Frca še nekaj si izpustila….slike svojih cuckov tud dajejo gor.

Jest grem zdej eno glisto na vrt pofotkat, da jo nalepim na avto tako bom tudi jaz v koraku s časom.

Al pa registrska tablica s svojim imenom? Kako mora bit tak človek zagledan vase….

eh, bacin psički so živi, kukajo čez zadnjo šipo.

sicer imam nalepko na avtu tudi jaz (otrok v avtu) in sem zato totalno mimo:)

No, jaz sem mislila, da je v tem slednjem štos – da so drugi (še) bolj previdni (saj vem, ja, itak).

Zaskrbljena Ida
Re: znak za avto “child on board”

12.10.10 13:07
Nalepka z napisom Mihec v avtu in vzadaj grd pamžji fris je vzrok povzročitve prometne nesreče, ker ko voznik, ki vozi za takim avtom vidi ta debilizem mu ne preostane drugega kot da se zabije.

Tega je zelo veliko in mene tudi zanimajo razlogi zakaj si to nekdo da na avto. Tu na forumu je sigurno kdo, ki to ima na avtu. Ali lahko pojasni razlog, prosim? Ker jaz se to tudi vedno sprašujem.

Ne me basat.:)) A tudi slikice imajo zraven? Nisem zasledila, madonca. A to kje naročijo, al kako?

A pol naj se slikam, pa ruknem gor svojo fotko in “Frca v kripi”. A zgoraj brez lahko?

Ma po moje je to posledica Fejsbuka, da vsepovsod lepijo slike.[/quote]

Ti bi pa na vsak način rada, da se kdo zakanta v tebe! Zgoraj brez, jao meni; tresk, buuuum:-))

zato, ker ta folk ni naredil nič pametnega v lajfu, pač totalni brezvezneži in dolgočasneži in ker jim je uspel narest froca mora zato vedet cel svet, ker mislijo, da so geniji in si zaslužijo nobelovo nagrado, ker so ga vtaknili oz. dali noge narazen

taki brezvezneži tudi ponavadi dajejo kao neka eksotična imena frocom, ker so pač brezvezneži in je poimenovanje froca z debilnim imenom vrhunec njihove kreativnosti

jaz pa to še razumem pri kakšnih najstnikih, ki so veseli, da imajo izpit in avo. potem pa videš kakšno staro gospo z imenom na tablici. mislim, še rojstni datum naj si da gor …

od nalepk mi pa zmaga tale:
scouts do it in bush

Obstajajo tudi slike svojih otrok na senčnikih na stranskih šipah. Tako, da se jih najprej nagledate od zadaj, pol pa še ob strani 🙂

da so take fotke in imena odlična vaba za pedofile? Otrok bo gotovo bolj zaupal, če ga bo nekdo poznal po imenu. Tega nikol ne bi dala gor.

Nekje sem prebrala en odgovor, da se te nalepke lepijo na avtomobile zato, da ob morebitni nesreči reševalci že od daleč opazijo, da je v avtu Taj, Maj, Čaj… in gredo najprej reševat njega.

Ma ne razumem kako imate čas tole vse skupaj spremljat, kaj ima kdo nalepljeno na avtu? Kaj vas tudi briga? Je to njihov avto in ko/če ga bodo prodajali, se bodo sami ukvarjali s problemom, kaj narediti z nalepko.

Tudi meni so te nalepke mimo – ‘zmagovalna’ mi je bila pred dobrimi 14 dnevi: Nosečnica v avtu! Pa sem se samo nasmejala in odmislila vse skupaj. Sama – by the way – imam na avtomobilu samo eno nalepko, ki se pač nanaša na skupino/društvo v katerem sem).
Glede imen otrok – ne vem zakaj se ve norčujete iz njih? Odločitev kakšno ime bodo dali otrokom je pravica vsakega starša in ne najprej dovoljenje okolice, šele potem staršev.

Madona, a res nimate nobenega drugega dela? Drugih problemov? Da se morate ukvarjati z nalepkami na avtomobilih drugih ljudi? Neznancev?

Ja, priznam, tudi mene so motili avtomobili, kateri niso imeli na navadnih jeklenih platiščih vseh pokrovov koles, ampak samo tri (eden je čudežno odpadel)… ko pa sem končno dojela, da to sploh ni moj problem in da ne vem, zakaj si ga ustvarjam, sem preprosto prezrla takšna dogajanja…

Še nekaj… če bi bili/e med vožnjo bolj pazljive na dogajanje na cesti, nalepk na avtomobilih niti opazile/i ne bi? Res ne vem, kje je vaša strpnost, če vas iz tira vržejo že nalepke na pred vami vozečimi avtomobili.

Sedaj pa… izvolite v napad… ampak za svojim mnenjem stojim.

od kod ti ideja, da jih kaj meče iz tira in da se tako grozno ukvarjajo s tem in da jim je to velik problem?

Jaz sem to brala kot hec in zajebancijo. Pač oddih od vsakodnevne službe. Daleč od tega, da bi jih “metalo s tira”. A je tebe vrglo mogoče?:))))) Do zdaj je bil hec, ti pa si res zatežila. nimaš drugih problemov kot da te vrže iz tira, če se narod o nalepkah pogovarja?

New Report

Close