Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Francozi brutalno nadigrali prepotentne Slovence

Francozi brutalno nadigrali prepotentne Slovence

Pa sej … Moral bi še kdo drug metat oz. zadevat

Če bi Dončic vrgel trojko ali če bi odlični Prepelič, ki je pogosto reševal naše tekme, zadel nesrečni koš (če Francoz žoge ne bi odbil v tablo), bi bilo vse v redu, kaj?

Čudni ste ljudje, nikoli zadovoljni in vedno prepametni.

Žogo v roke, pa metat na koš!

Odgovor na objavo uporabnika
dejte no dejte heroji kavčarji, 05.08.2021 ob 15:54

Kriv je trener in Dončič, 05.08.2021 ob 14:59

Trener bi moral takoj vzet odmor v zadnjem napadu, ko smo imeli žogo. Če ga pa že ni, bi moral pa Dončič odigrat, je mel plac, samo je raje dal na silo žogo drugemu. Mah brez veze….. Fant ni tako trden kot ga že par let forsirajo mediji.

Jasno da ja, da ni šel sam zaključit te akcije,  ker se zaveda, kak hud preasure bi bil, če bi on zgrešil za to fakin7 usrano piko razlike v parih zadnjih sekundah.

Pa tudi Prepelić ni čisto nič kriv, žal je imel zadnji žogo v rokah -usralo se je dolgim prstom Goberta..

Kako morete tako nacionalistično začet pljuvat – za eno fakin’ ušivo piko – kaj so naredil v zadnjih dveh četrtinah, pa to,kako nefer so sodniki tudi sodili, pa nočete priznat. Francozi pa 4 take centre nad 2,10m in dva odlična metalca trojk.  Odlično so se držali, odlično – Če bi bili naši fantje tako zanič, kot nekateri kavčarji pihljate, bi jih Francosi nažgali za 20+ pik, kot smo mi Špance.

In sem pristen Slovenec. In kapo dol fantom, kako so se dobro borili. Ta tekma je bila za infarkt doživet.

Nekaj je pa tudi to vredno, da smo se tem porazom prišparali kar nekaj denarja, ki bi sicer šel za nagrado tem turistom ki.

Oh jej no, 05.08.2021 ob 16:14

Če bi Dončic vrgel trojko ali če bi odlični Prepelič, ki je pogosto reševal naše tekme, zadel nesrečni koš (če Francoz žoge ne bi odbil v tablo), bi bilo vse v redu, kaj?

Čudni ste ljudje, nikoli zadovoljni in vedno prepametni.

Žogo v roke, pa metat na koš!

Žoge so za otroke. Odrasli vzemite raje kakšno orodje v roke in šraufat, če že računalniški programerji niste ali misleci. Od norenja za žogo ni nobene koristi, gospodarske rasti ali kulturnih dosežkov.

Kaj bi bilo, če bi bilo……jah…..

Žoga je okrogla. In to je šport. Ne izzide se vedno vse po naših željah in načrtih. Žal.

Čestitke našim. Svaka čast!!

slovenceljSem, 05.08.2021 ob 16:23

Kaj bi bilo, če bi bilo……jah…..

Žoga je okrogla. In to je šport. Ne izzide se vedno vse po naših željah in načrtih. Žal.

Čestitke našim. Svaka čast!!

Enako razmišljam.

VSE  ČESTITKE!!!!

Vsi narodi, ki smo jih do sedaj premagali, samo to ponavaljajo, kako je SLO njihova četrt/predmestje.

In potem bomo traumirali????

Dobri, ne, odlični smo.

Pa tudi če izgubimo proti Avstraliji.

Prej so bile četrti, predmestja, a sedaj si zamislite , neka mala SLO, pikica  EU proti celini Avstraliji. Če jim to rata, poklon!!!!

P. S. Je pa problem v slovenskem narodu. Ki se ne zna veselit uspehov ampak samo razmišlja, kako bi bilo lahko veliko bolje ( v idealnem svetu)….

Čestitke, ni še  vse izgubljeno, bomo pa bronasto medaljo dobili .

Tisti , ki so igrali košarko v klubih in tekmovali v ligi  vedo, kako se igralec počuti po izgubljeni tekmi s tako majhno razliko in ,  ko nimaš več moči,ko je telo izčrpano, imaš pa željo po zmagi,  pa te telo več , ne uboga.

Skakanje za žogo pod košem, tek gor in dol po igrišču 4 x 10 min. dobivat udarce (poškodbe) po telesu,igranje z bolečinami itd. ni simpl.,kot se vidina tv.

Francozi imajo visoke igralce in to je velika prednost pod košem.  Škoda , da   na koncu  ni uspelo Klemnu dati koš ali dobiti prosti met.

Naj povem, 05.08.2021 ob 16:15

Nekaj je pa tudi to vredno, da smo se tem porazom prišparali kar nekaj denarja, ki bi sicer šel za nagrado tem turistom ki.

Za razliko od tebe, ki si res lahko samo turist, ki sigurno dela sramoto svojemu narodu, so oni odlicni turisticni delavci, ki v svetu krasno promovirajo svojo drzavo. Ponosni smo na njih, nate pa verjetno ni nihce.

končno nekaj dobrega, 05.08.2021 ob 14:51

Končno, da se malo prizemlji te naše slovenace, De Colo in Gobert sta jima pokazala vraga, pa tudi ostali velikanski črnuhi.

Na drugem mestu so med Evropejci in še to samo s točko razlike. Premagali Špance, Nemce.

Bravo, super ste bili, danes top pa ti Klemen, bravissimmo! Zelim vam bronasto kolajno, ceravno ste zame  Zlati ???

sem zadovoljen, da so izgubili. gledal sem mal na začetku, vse kar sem videl je bilo več zgrešenih košov dončiča. mislim, da so bile trojke. če se motim, da ni bil on me poprabvite in se opravičujem. ne vem no, ure in ure igranja košarke, leta in leta to mu je posel , pol pa zgreži en koš za drugim. sem mislil da bo sam nasul ene 50 pik francozom kakor so ga hvalili. razočaran sem nad igro totalno in mislim da so zasluženo izgubili.

Desperadodajka, 05.08.2021 ob 16:19

Žoge so za otroke. Odrasli vzemite raje kakšno orodje v roke in šraufat, če že računalniški programerji niste ali misleci. Od norenja za žogo ni nobene koristi, gospodarske rasti ali kulturnih dosežkov.

Ti boš govoril, kaj je patetično, jaaaa.  Hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close