Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice francoska polinezija

francoska polinezija

Ojla, odpravljam se na poročno potovanje v Francosko polinezijo, pa me zanima če kdo pozna kašno cenejšo varianto? Na internetu sem našla samo ponudbe, ki za štirinajst dni znesejo od 600.000,00 do milijona SIT.
Kateri otok je najbolj zanimiv in kje je najbolj pristno okolje?
Kakršna koli informacija dobrodošla.

Lep pozdrav! Kar se cen tice ne vem!!
Trenutno pa prebiram Lonely planet od francoske polinezije in ugotavljam, da je Tahiti noro lep vendar se z bora boro ne more primerjat! Torej moj nasvet je naslednji:ce se da pojdita na Bora boro-nikoli vama ne bo zal!!!!!!!

lp miha

Cene za francosko polinezijo se vrtijo tu nekje , poglej pa cene za Fiji ali pa Cookovi otoki (Aitutaki) so pa cene malenkost nižje ampak če boš šel preko agencije te 14 dni ne bo prišlo ceneje kot 500-600 000 SIt /osebo.

Midva sva bila na Aitutakiji-Cookovi otoki in mislim da tu ne moraš biti razočaran, je pa velika razlika med glavnim otokom Rarotonga in to laguno ( cenovno in naravno).

Kaj pa če vzamem samo let in si prenočišče iščem tam?
Se da dobiti sobo ali bungalov kar na licu mesta in ceneje kot preko agencije?

To se definitivno da kar se tiče privat bungalovov na Aitutakiju (otok je zelo majhen ima samo eno trgovino in eno zunanjo restavracijo vse ostalo pa je v ostalih treh hotelih na otoku.
Kar se tiče Fijia pa je možnosti ogromno tako na glavnem otoki kot na vseh majhnih točkih okoli .

Ojla!
Ena moja znanka vsako leto v februarju potuje na Tahiti oz. v Francosko polinezijo. Kolikor sem seznanjena leti iz Brnika v Paris, od tam v New York pol pa direkt dol. Ker je meni tudi destinacija noro dobra, smo se ful pogovorjali o tem, samo je od tega že kar nekaj časa, tako da se ne spomnim več dobro. Vem pa, da so menda tam noro prijazni in ustrežljivi, tako da sploh ni govora o tem da tam ne bi mogla dobit sobe, bungalova ipd. Ona nikoli ne ostane na Bora bori, ker je menda tam svinjsko drago, ampak gre z neko ladijco na nek drug otok. Je pa res, da je to vse v lastni režiji in moraš na poti ves čas skrbeti za to in ono, tako da…ne vem…odločitev je tvoja!
Pa nore počitnice vama želim!
lp

Orka, hej!
Prebiram to o tvoji znanki. Ti je že kaj več znano o tem? Mislim cena in kje je doli nastanjena?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close